Mahdiyadi ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در 19 دقیقه قبل، JohnShelby گفته است: عزیزم من فشار نمیخورم. ولی هی من میخوام با شما درست رفتار کنم و نظر شمارو جلب کنم ولی شما بی دلیل داری مخالفت میکنی. در 16 دقیقه قبل، Wolfe گفته است: عزیزم مخالفت من بی دلیل نیست. @LeytoM کامل توضیح داده. در 14 دقیقه قبل، Erfi گفته است: این پیشنهاد هیچوقت عملی نمیشه خودتونو خسته نکنین. بهتر نیست وار ها به دو قسمت تبدیل شن یعنی بعضی از وار ها اجازه داشته باشیم بعضی از وار ها نه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در 3 دقیقه قبل، Mahdiyadi گفته است: بهتر نیست وار ها به دو قسمت تبدیل شن یعنی بعضی از وار ها اجازه داشته باشیم بعضی از وار ها نه؟ بد نیست مثلا 4 شنبه اجازه نداشته باشیم 5 شنبه داشته باشیم ولی بازم به نظر من Buff باید تو وار باشه ولی این پیشهادی که دادی بد نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyadi ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در 3 دقیقه قبل، Wolfe گفته است: بد نیست مثلا 4 شنبه اجازه نداشته باشیم 5 شنبه داشته باشیم ولی بازم به نظر من Buff باید تو وار باشه ولی این پیشهادی که دادی بد نیست. خدا رو شکر به یه توافق رسیدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در 1 دقیقه قبل، Mahdiyadi گفته است: خدا رو شکر به یه توافق رسیدین توافق که نیست ولی از حالت قبل خیلی بهتره هر چند که حالا حالا ها اجرایی نمی شه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در 58 دقیقه قبل، Gloomy گفته است: اصن هرچی شایان بگه قُلومی خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayson ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۷ در 15:48، JohnShelby گفته است: با سلام بنده پیشنهاد میکنم که استفاده از BUFF رو در رقابت های دستهی متوسط ممنوع کنید. چرا که بعضی از فکشن ها با اینکه اعضای خوبی دارند ولی بافه زیادی ندارند میبازند و این از نظر من و شاید بعضی از دوستان از حق خارج باشد. دوستانی که با من هم نظر هستند لطفا حمایت کنند. با تشکر (من با هیچ کسی دشمن نیستم و نمیگم که خودم خوبم) موافق ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، Shxyan گفته است: قُلومی ) : ویرایش شده August 9, 2020 توسط Gloomy .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owj ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 موافق منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در ۱ ساعت قبل، Gloomy گفته است: ) : چرا امضای فرومت ماله منه؟ خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 ی نظریه منطقی تر هم میشه داد: ب این صورت که داخل وار های اجباری (4 شنبه و 5 شنبه) استفاده از Buff ممانعتی نداشته باشه! و در وار های قراردادی (دلخواه) بین طرفین ب انتخاب برسه که آیا استفاده کنن یا نکنن (قرارداد کنن که استفاده بشه یا نشه). ممنون که وقت میزارید و میخونید (باید بخونید) لایک فراموش نشه 1 +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 با سلام نظر بنده نیز (-) میباشد! King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 درود، نظر اینجانب ″ - ″ میباشد و با @iRexa موافقم! جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 در در ۱۳۹۹/۵/۱۷ در 15:48، SalkhordeyeMariz گفته است: سلام بنده پیشنهاد میکنم که استفاده از BUFF رو در رقابت های دستهی متوسط ممنوع کنید. چرا که بعضی از فکشن ها با اینکه اعضای خوبی دارند ولی بافه زیادی ندارند میبازند و این از نظر من و شاید بعضی از دوستان از حق خارج باشد. دوستانی که با من هم نظر هستند لطفا حمایت کنند. با تشکر (من با هیچ کسی دشمن نیستم و نمیگم که خودم خوبم نظرم - هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 سلام؛ دیدگاه بنده نسبت به پیشنهاد شما (-) است End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 درود، نظر اینجانب تا حدودی ″ + ″ میباشد. جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 (ویرایش شده) @ArSaCiA من خودم با باف توی وار مخالفم اما پیشنهادی دارم که مطمئنم همه باهاش موافقن. پیشنهاد بهتر در مورد باف در وار اینه که زمانی که میخوایم از Attack war/ استفاده کنیم به جای یه CMD ساده یه پنل باز شه که بتونیم مشخص کنیم آیا توی این وار میتونیم از باف استفاده کنیم یا نه و در صورت تایید رنک +5 حریف مقابل وار استارت شه یا حتی اگر کسی خواست با باف استارت کنه مثلا باف های High رو فیلتر کنه. _________________________________________ پیشنهاد دوم هم باز میتونیم توی همون پنل یک سری گان هارو حذف کنیم مثلا بزاریم که استفاده از Deagle توی این وار ممنوع باشه و کلا پیشنهادم اینه یک پنل باشه که ما اون وار رو اونجوری که دوست داریم استارت کنیم @SFC, @Omid , @Toofan , @Ravin , @MaSiH , @SuperMaN , @Supervisor و... در مورد این سیستمی که گفتم نظرتون چیه؟! ویرایش شده May 28, 2023 توسط TheMasTeR 3 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 در 3 ساعت قبل، TheMasTeR گفته است: @ArSaCiA من خودم با باف توی وار مخالفم اما پیشنهادی دارم که مطمئنم همه باهاش موافقن. پیشنهاد بهتر در مورد باف در وار اینه که زمانی که میخوایم از Attack war/ استفاده کنیم به جای یه CMD ساده یه پنل باز شه که بتونیم مشخص کنیم آیا توی این وار میتونیم از باف استفاده کنیم یا نه و در صورت تایید رنک +5 حریف مقابل وار استارت شه یا حتی اگر کسی خواست با باف استارت کنه مثلا باف های High رو فیلتر کنه. _________________________________________ پیشنهاد دوم هم باز میتونیم توی همون پنل یک سری گان هارو حذف کنیم مثلا بزاریم که استفاده از Deagle توی این وار ممنوع باشه و کلا پیشنهادم اینه یک پنل باشه که ما اون وار رو اونجوری که دوست داریم استارت کنیم @SFC, @Omid , @Toofan , @Ravin , @MaSiH , @SuperMaN , @Supervisor و... در مورد این سیستمی که گفتم نظرتون چیه؟! ایده شخصیسازی وارها واقعاً خلاقانهست و دراینباره کاملاً موافقم و نظرم + هست End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 در 8 ساعت قبل، TheMasTeR گفته است: @ArSaCiA من خودم با باف توی وار مخالفم اما پیشنهادی دارم که مطمئنم همه باهاش موافقن. پیشنهاد بهتر در مورد باف در وار اینه که زمانی که میخوایم از Attack war/ استفاده کنیم به جای یه CMD ساده یه پنل باز شه که بتونیم مشخص کنیم آیا توی این وار میتونیم از باف استفاده کنیم یا نه و در صورت تایید رنک +5 حریف مقابل وار استارت شه یا حتی اگر کسی خواست با باف استارت کنه مثلا باف های High رو فیلتر کنه. _________________________________________ پیشنهاد دوم هم باز میتونیم توی همون پنل یک سری گان هارو حذف کنیم مثلا بزاریم که استفاده از Deagle توی این وار ممنوع باشه و کلا پیشنهادم اینه یک پنل باشه که ما اون وار رو اونجوری که دوست داریم استارت کنیم @SFC, @Omid , @Toofan , @Ravin , @MaSiH , @SuperMaN , @Supervisor و... در مورد این سیستمی که گفتم نظرتون چیه؟! کاملا موافقم نظر بسیار خوبی هستش و اگر عملی شه دسته متوسط شاید از وضع الانش و کسایی که سر وار فشار میخورن سر اینکه حریف باف زده حل میشه We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 در 13 ساعت قبل، TheMasTeR گفته است: پیشنهاد بهتر در مورد باف در وار اینه که زمانی که میخوایم از Attack war/ استفاده کنیم به جای یه CMD ساده یه پنل باز شه که بتونیم مشخص کنیم آیا توی این وار میتونیم از باف استفاده کنیم یا نه و در صورت تایید رنک +5 حریف مقابل وار استارت شه عالیه ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در May 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 هعب سه سال پیش ی همچین تاپیکی گذاشتیم .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 29, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. در در ۱۴۰۲/۳/۷ در 10:59، TheMasTeR گفته است: @ArSaCiA من خودم با باف توی وار مخالفم اما پیشنهادی دارم که مطمئنم همه باهاش موافقن. پیشنهاد بهتر در مورد باف در وار اینه که زمانی که میخوایم از Attack war/ استفاده کنیم به جای یه CMD ساده یه پنل باز شه که بتونیم مشخص کنیم آیا توی این وار میتونیم از باف استفاده کنیم یا نه و در صورت تایید رنک +5 حریف مقابل وار استارت شه یا حتی اگر کسی خواست با باف استارت کنه مثلا باف های High رو فیلتر کنه. _________________________________________ پیشنهاد دوم هم باز میتونیم توی همون پنل یک سری گان هارو حذف کنیم مثلا بزاریم که استفاده از Deagle توی این وار ممنوع باشه و کلا پیشنهادم اینه یک پنل باشه که ما اون وار رو اونجوری که دوست داریم استارت کنیم @SFC, @Omid , @Toofan , @Ravin , @MaSiH , @SuperMaN , @Supervisor و... در مورد این سیستمی که گفتم نظرتون چیه؟! customize خیلی خوبه و موافقم باهات ولی باید منتظر سیستم جدید رقابت ها باشیم که کلا متفاوت با چیزی که الان هست داره ساخته میشه ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۷ در 11:59، TheMasTeR گفته است: @ArSaCiA من خودم با باف توی وار مخالفم اما پیشنهادی دارم که مطمئنم همه باهاش موافقن. پیشنهاد بهتر در مورد باف در وار اینه که زمانی که میخوایم از Attack war/ استفاده کنیم به جای یه CMD ساده یه پنل باز شه که بتونیم مشخص کنیم آیا توی این وار میتونیم از باف استفاده کنیم یا نه و در صورت تایید رنک +5 حریف مقابل وار استارت شه یا حتی اگر کسی خواست با باف استارت کنه مثلا باف های High رو فیلتر کنه. _________________________________________ پیشنهاد دوم هم باز میتونیم توی همون پنل یک سری گان هارو حذف کنیم مثلا بزاریم که استفاده از Deagle توی این وار ممنوع باشه و کلا پیشنهادم اینه یک پنل باشه که ما اون وار رو اونجوری که دوست داریم استارت کنیم @SFC, @Omid , @Toofan , @Ravin , @MaSiH , @SuperMaN , @Supervisor و... در مورد این سیستمی که گفتم نظرتون چیه؟! عالیه در در ۱۴۰۲/۳/۹ در 01:52، SFC گفته است: customize خیلی خوبه و موافقم باهات ولی باید منتظر سیستم جدید رقابت ها باشیم که کلا متفاوت با چیزی که الان هست داره ساخته میشه مثل AG:SAMP که قرار بود چند روز بعد از اندروید بیاد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carl ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 در در ۱۳۹۹/۵/۱۷ در 15:48، SalkhordeyeMariz گفته است: با سلام بنده پیشنهاد میکنم که استفاده از BUFF رو در رقابت های دستهی متوسط ممنوع کنید. چرا که بعضی از فکشن ها با اینکه اعضای خوبی دارند ولی بافه زیادی ندارند میبازند و این از نظر من و شاید بعضی از دوستان از حق خارج باشد. دوستانی که با من هم نظر هستند لطفا حمایت کنند. با تشکر (من با هیچ کسی دشمن نیستم و نمیگم که خودم خوبم) به عنوان کسی که در دسته متوسط سابقه داره باید بگم که لیدر یا ساب لیدر باید اعضا رو کنترل کنند که اعضا برن باس بزنن بی اس مت بگیرن برا وار. این خودش یکی از آیتم هاییه که کیفیت یک اقلیت دسته متوسط باهاش سنجیده میشه در ضمن اگر باف از وار حذف بشه دیگه رسما باف زدن به درد نمیخوره. با تشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 پیشنهاد تکراری. سیستم Boss نظرم ( - ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 @SalkhordeyeMariz عزیز، با پیشنهادت موافق نیستم. عزیزانِ ما در دسته متوسط زحمت می کشن Buff جمع می کنن و اونها رو استفاده می کنن. کسی که دسته متوسط حضور داره باید از وقت خیلی زیاد، سابقه و تجربه بالا و تمرین مستمر و سیستم بهینه برخوردار باشه وگرنه به مشکل میخوره. - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده