Hotaru ارسال شده در August 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان یک پیشنهاد فان دارم ما داخل سرور یه Rkiss/ داریم من میگم یه cmd درست کنن که بتونیم با هم دست بدیم! مثله Rsup/ یا cmd دیگه که درخواست دست دادن بدیم جالب میشه امیدوارم پیشنهاد کاربردی باشه @FerDinaND @Ali @Mohny @Original @83mehrdad83 @SuperMAN @Kiya @HadiNT @LearninG ویرایش شده August 4, 2020 توسط Sam3 2 زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در August 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2020 در 40 دقیقه قبل، Sam3 گفته است: با سلام خدمت دوستان یک پیشنهاد فان دارم ما داخل سرور یه Rkiss/ داریم من میگم یه cmd درست کنن که بتونیم با هم دست بدیم! مثله Rsup/ یا cmd دیگه که درخواست دست دادن بدیم جالب میشه امیدوارم پیشنهاد کاربردی باشه @FerDinaND @Ali @Mohny @Original @83mehrdad83 @SuperMAN @Kiya @HadiNT @LearninG موافق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در August 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2020 در ۱ ساعت قبل، Sam3 گفته است: من میگم یه cmd درست کنن که بتونیم با هم دست بدیم! مثله Rsup/ یا cmd دیگه موافقم http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 موافقم >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Oghab ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 در 18 ساعت قبل، Sam3 گفته است: با سلام خدمت دوستان یک پیشنهاد فان دارم ما داخل سرور یه Rkiss/ داریم من میگم یه cmd درست کنن که بتونیم با هم دست بدیم! مثله Rsup/ یا cmd دیگه که درخواست دست دادن بدیم جالب میشه امیدوارم پیشنهاد کاربردی باشه @FerDinaND @Ali @Mohny @Original @83mehrdad83 @SuperMAN @Kiya @HadiNT @LearninG پیشنهاد جالبیه موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در August 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 (ویرایش شده) از بقیه درخواست میشه نظر بدن @Gang @mahsamasoumi @GelofeN @Ali@WaTchDogs @LockDown @Sajji @Expect @Rexa @Sobi @BuTleR @CoCaiN @Cuthbert @Scarlet @Sami @BryanT@8KARiM8 @ZedOne ویرایش شده August 8, 2020 توسط Sam3 زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۵/۱۴ در 19:14، Sam3 گفته است: با سلام خدمت دوستان یک پیشنهاد فان دارم ما داخل سرور یه Rkiss/ داریم من میگم یه cmd درست کنن که بتونیم با هم دست بدیم! مثله Rsup/ یا cmd دیگه که درخواست دست دادن بدیم جالب میشه امیدوارم پیشنهاد کاربردی باشه @FerDinaND @Ali @Mohny @Original @83mehrdad83 @SuperMAN @Kiya @HadiNT @LearninG اره جالبه یه پیشنهاد هم دارم رقص دونفره داخل جشن ها با CMD /rstrip یا /rdance خیلی جالب میشه ویرایش شده August 8, 2020 توسط WaTchDogs 1 از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۴ در 19:14، Sam3 گفته است: با سلام خدمت دوستان یک پیشنهاد فان دارم ما داخل سرور یه Rkiss/ داریم من میگم یه cmd درست کنن که بتونیم با هم دست بدیم! مثله Rsup/ یا cmd دیگه که درخواست دست دادن بدیم جالب میشه امیدوارم پیشنهاد کاربردی باشه @FerDinaND @Ali @Mohny @Original @83mehrdad83 @SuperMAN @Kiya @HadiNT @LearninG بسیار عالی. امیدوارم عملی بشه! تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 پیشنهاد خوبیه باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۴ در 19:14، Sam3 گفته است: با سلام خدمت دوستان یک پیشنهاد فان دارم ما داخل سرور یه Rkiss/ داریم من میگم یه cmd درست کنن که بتونیم با هم دست بدیم! مثله Rsup/ یا cmd دیگه که درخواست دست دادن بدیم جالب میشه امیدوارم پیشنهاد کاربردی باشه @FerDinaND @Ali @Mohny @Original @83mehrdad83 @SuperMAN @Kiya @HadiNT @LearninG اره موافقم خیلی جالبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۴ در 19:14، Sam3 گفته است: با سلام خدمت دوستان یک پیشنهاد فان دارم ما داخل سرور یه Rkiss/ داریم من میگم یه cmd درست کنن که بتونیم با هم دست بدیم! مثله Rsup/ یا cmd دیگه که درخواست دست دادن بدیم جالب میشه امیدوارم پیشنهاد کاربردی باشه @FerDinaND @Ali @Mohny @Original @83mehrdad83 @SuperMAN @Kiya @HadiNT @LearninG خوبه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۴ در 07:44، Sam3 گفته است: با سلام خدمت دوستان یک پیشنهاد فان دارم ما داخل سرور یه Rkiss/ داریم من میگم یه cmd درست کنن که بتونیم با هم دست بدیم! مثله Rsup/ یا cmd دیگه که درخواست دست دادن بدیم جالب میشه امیدوارم پیشنهاد کاربردی باشه @FerDinaND @Ali @Mohny @Original @83mehrdad83 @SuperMAN @Kiya @HadiNT @LearninG نایس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 موافقم ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 خیلی خوب میشه اما کیه که انجام بده اینارو بهتر نیست از چیزای کوچیک مثل این شروع کنید @Mohny تا اپدیت بزرگ؟ ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۴ در 19:14، Sam3 گفته است: با سلام خدمت دوستان یک پیشنهاد فان دارم ما داخل سرور یه Rkiss/ داریم من میگم یه cmd درست کنن که بتونیم با هم دست بدیم! مثله Rsup/ یا cmd دیگه که درخواست دست دادن بدیم جالب میشه امیدوارم پیشنهاد کاربردی باشه @FerDinaND @Ali @Mohny @Original @83mehrdad83 @SuperMAN @Kiya @HadiNT @LearninG نظر منو بخوای میگم پیشنهاد خوبیه حتی CMD هایی بیاد که با هم برقصیم مثه این فیلما که میرقصن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در August 9, 2020 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 سلام عزیزم. بله حتما، انجام میشه. ممنون از پیشنهادتون. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۴ در 19:14، Sam3 گفته است: با سلام خدمت دوستان یک پیشنهاد فان دارم ما داخل سرور یه Rkiss/ داریم من میگم یه cmd درست کنن که بتونیم با هم دست بدیم! مثله Rsup/ یا cmd دیگه که درخواست دست دادن بدیم جالب میشه امیدوارم پیشنهاد کاربردی باشه @FerDinaND @Ali @Mohny @Original @83mehrdad83 @SuperMAN @LearninG فوق العاده داخل خیلی از سرور ها که من پلی دادم ی CMD بود ب اسم /FSup ک ادمین های سطح ۶ (SPV) داشتن و مثل /Akiss عمل میکرد +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LockDown ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۸ در 14:01، Sam3 گفته است: از بقیه درخواست میشه نظر بدن @Gang @mahsamasoumi @GelofeN @Ali@WaTchDogs @LockDown @Sajji @Expect @Rexa @Sobi @BuTleR @CoCaiN @Cuthbert @Scarlet @Sami @BryanT@8KARiM8 @ZedOne اره باحاله If you want to achieve greatness stop asking for permissionاگر خواهان رسیدن به بزرگی هستی منتظر اجازه اش نباش ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۹ در 15:37، Mohny گفته است: سلام عزیزم. بله حتما، انجام میشه. ممنون از پیشنهادتون. به پیشنهاد های منم جواب بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arving78 ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۴ در 19:14، Sam3 گفته است: با سلام خدمت دوستان یک پیشنهاد فان دارم ما داخل سرور یه Rkiss/ داریم من میگم یه cmd درست کنن که بتونیم با هم دست بدیم! مثله Rsup/ یا cmd دیگه که درخواست دست دادن بدیم جالب میشه امیدوارم پیشنهاد کاربردی باشه @FerDinaND @Ali @Mohny @Original @83mehrdad83 @SuperMAN @Kiya @HadiNT @LearninG پیشنهادت عالیه من موافقم در دنیا جای کافی برای همه هست پس بجای اینکه جای کسی رو بگیری سعی کن جای خودت رو پیدا کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در August 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۹ در 15:37، Mohny گفته است: سلام عزیزم. بله حتما، انجام میشه. ممنون از پیشنهادتون. Gold ما رو بده زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 در 35 دقیقه قبل، Sam3 گفته است: Gold ما رو بده من هنوز گلد یکی از باگ های 3ماه پیش واریز نشده 1 باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در August 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2020 عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در August 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 @Ali زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در September 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 کس دیگه نظر نداده بده زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده