WaTchDogs ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 با سلام پیشنهادم این هست که ما که در سرور تاس داریم چرا صفحه های مارپله و منچ با سایز بزرگ قرار نمیدهید برای دورهمی و اونت برگزارکردن با این کار، کار خیلی سختی هم نیست جا های مخصوصی در نظر بگیرین مانند استادیوم فوتبال این عکس فقط جهت دیدن منچ گذاشتم شما میتوانین از رنگ های شاد استفاده کنین تا به سرور هم رنگ و اب دهید روش بازی منچ= به گروه های 4 نفره در cr تقسیم بشیم و هر نفر که میخواد شرکت کنه تاس از فروشگاه خرید کند به همین راحتی . مارپله= تاس می اندازین و به جلو حرکت میکنین تا پایان نکته= صفحه ها باید انچنان بزرگ باشند تا هر خانه جای کافی برای وایسیدن داشته باشد ( جای مهره ها ما هستیم اخه) @LockDown @REXOR @Rexa @83mehrdad83 @H1DDEN @pouria0jm @Ali @Mohny @Mary @Eh3an @TaTiTheJoKeR @Ostad @hadi @sabber و بقیه دوستان که فراموش کردم نظر بدین ایا بدرد میخوره؟ 1 نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 بنظر من می تونه یه تنوع باشه ولی باید یه سری تغراتی انجام بگیره که هیجانش بیشتر شه یا بازی هایی مثل شطرنج و... اضافه بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در 2 ساعت قبل، Wolfe گفته است: بنظر من می تونه یه تنوع باشه ولی باید یه سری تغراتی انجام بگیره که هیجانش بیشتر شه یا بازی هایی مثل شطرنج و... اضافه بشه. شطرنج کی اسب وایسه کی شاه کی وزیر کی حرکتمون بده این عکسی ها من را به فکر این پیشنهاد انداخت نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LockDown ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در 4 ساعت قبل، WaTchDogs گفته است: با سلام پیشنهادم این هست که ما که در سرور تاس داریم چرا صفحه های مارپله و منچ با سایز بزرگ قرار نمیدهید برای دورهمی و اونت برگزارکردن با این کار، کار خیلی سختی هم نیست جا های مخصوصی در نظر بگیرین مانند استادیوم فوتبال این عکس فقط جهت دیدن منچ گذاشتم شما میتوانین از رنگ های شاد استفاده کنین تا به سرور هم رنگ و اب دهید روش بازی منچ= به گروه های 4 نفره در cr تقسیم بشیم و هر نفر که میخواد شرکت کنه تاس از فروشگاه خرید کند به همین راحتی . مارپله= تاس می اندازین و به جلو حرکت میکنین تا پایان نکته= صفحه ها باید انچنان بزرگ باشند تا هر خانه جای کافی برای وایسیدن داشته باشد ( جای مهره ها ما هستیم اخه) @LockDown @REXOR @Rexa @83mehrdad83 @H1DDEN @pouria0jm @Ali @Mohny @Mary @Eh3an @TaTiTheJoKeR @Ostad @hadi @sabber و بقیه دوستان که فراموش کردم نظر بدین ایا بدرد میخوره؟ ایول ایده باحالیه اگر ایونت قرار باشه بزاریم باید maximum رو واسه منچ بزاریم رو 16 و مارپله نهایت 4 تا بشه بازی کرد. 1 نقل قول If you want to achieve greatness stop asking for permissionاگر خواهان رسیدن به بزرگی هستی منتظر اجازه اش نباش ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 پیشنهاد خوبیه جدا از این موضوع کاش @Mohny میومد میگفت کی اپدیت بعدی میاد چون همه منتظریم حداقل به صورت حدودی بگید لطفا @Mohny @Ali نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ILIYA88 ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، WaTchDogs گفته است: با سلام پیشنهادم این هست که ما که در سرور تاس داریم چرا صفحه های مارپله و منچ با سایز بزرگ قرار نمیدهید برای دورهمی و اونت برگزارکردن با این کار، کار خیلی سختی هم نیست جا های مخصوصی در نظر بگیرین مانند استادیوم فوتبال این عکس فقط جهت دیدن منچ گذاشتم شما میتوانین از رنگ های شاد استفاده کنین تا به سرور هم رنگ و اب دهید روش بازی منچ= به گروه های 4 نفره در cr تقسیم بشیم و هر نفر که میخواد شرکت کنه تاس از فروشگاه خرید کند به همین راحتی . مارپله= تاس می اندازین و به جلو حرکت میکنین تا پایان نکته= صفحه ها باید انچنان بزرگ باشند تا هر خانه جای کافی برای وایسیدن داشته باشد ( جای مهره ها ما هستیم اخه) @LockDown @REXOR @Rexa @83mehrdad83 @H1DDEN @pouria0jm @Ali @Mohny @Mary @Eh3an @TaTiTheJoKeR @Ostad @hadi @sabber و بقیه دوستان که فراموش کردم نظر بدین ایا بدرد میخوره؟ موافقم ویرایش شده July 13, 2020 توسط ILIYA88 نقل قول ILLIYA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در 26 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: پیشنهاد خوبیه جدا از این موضوع کاش @Mohny میومد میگفت کی اپدیت بعدی میاد چون همه منتظریم حداقل به صورت حدودی بگید لطفا @Mohny @Ali اره موافقم اما حدودی منظورت بگن فردا میاد اما 5 سال دیگه بیاد که نیس در 26 دقیقه قبل، ILIYA88 گفته است: موافقم مرسی در 33 دقیقه قبل، LockDown گفته است: ایول ایده باحالیه اگر ایونت قرار باشه بزاریم باید maximum رو واسه منچ بزاریم رو 16 و مارپله نهایت 4 تا بشه بازی کرد. اره دقیقا ساعت بازی منچ هم 1:30 تنظیم بشه نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 با سلام نظر بنده نیز (+) میباشد! ایونت های جدید به سرور میاد و باعث میشه پلیر های زیادی جذب سرور شن نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 نظرم + هست میشه یا تایپ اونت های جدید تنوع زیادی در بازی ایجاد کرد نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 سلام؛ دیدگاه بنده نسبت به پیشنهاد شما (+) هست اضافه شدن مینی گیم ایده بسیار جذابیه نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 27, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 (ویرایش شده) درود، نسبت به این موضوع نظر بنده ″ + ″ میباشد. چون باعث جذابیت و ایجاد تنوع در سرور میشود. ویرایش شده May 28, 2023 توسط Supervisor نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 با سلام, نظر من مثبت ( + ) هست. نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allireza ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 پیشنهاد خوبیه اگه اضافه بشه خیلی میتونه پلیرا رو سرگرم کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 درود، پیشنهاد شما قبول شد. Targeted Version: 4.0.0 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.