Kiya ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 (ویرایش شده) با سلام و درود. من توی بازی بودم 2 دقیقه Alt + Tab زدم که فروم رو چک کنم وقتی برگشتم دیدم زده ریکانکت هر چی واسادم کانکت نشد حتی لانچر رو بستم، پیسی رو ریستارت کردم ولی بازم نمیتونم کانکت شم، فروم باز میشه، بقیه سایت ها هم باز میشه ولی نمیره تو سرور و UCP هم باز نمیشه. میخوام بدونم مشکل کلی پیش اومده یا واسه من مشکل پیدا کرده، با سیستم داداشم هم تست کردم همینطوریه که لانچر رو باز میکنی زده Lotfan montazer bemanid . خواهش میکنم جواب بدید من اکتیویتی استف ندارم (فیلم هم گرفتم) @FerDinaND @Ostad @HadiNT @Ali @LearninG ویرایش شده July 10, 2020 توسط Kiyanush 1 1 2 http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedMohammadYasin ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 عزیزم واسه همه اینجوریه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 منم همین مشکلو دارم مشکل از سرور باشه فکر کنم 1 ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedMohammadYasin ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 حالا 500 نفر آدم نیان فروم بگن مشکل از منه یا سرور خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 این مشکل فکر کنم کلی هست حتی سمپ هم بالا نمیاره 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ILIYA88 ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 سلام من هم همین مشکلو دارم ILLIYA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 اکتیویتی ندارم http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 شاید سراسری هست ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 سرور خاموشه ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaKaN ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 دقیقا منم همین مشکل دارم، تازه من میتینگ هم دارم @Peep لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 بره منم اینطوریه Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 1 دقیقه قبل، HaKaN گفته است: دقیقا منم همین مشکل دارم، تازه من میتینگ هم دارم @Peep منم ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peep ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 1 دقیقه قبل، HaKaN گفته است: دقیقا منم همین مشکل دارم، تازه من میتینگ هم دارم @Peep دیگه دیره 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedMohammadYasin ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 واسا ببینم خبر خوووووووووووووب ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 4 دقیقه قبل، SeyedMohammadYasin گفته است: حالا 500 نفر آدم نیان فروم بگن مشکل از منه یا سرور خوبه اومدی استف میفهمی چی میگم http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ILIYA88 ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 (ویرایش شده) نه سمپ کار می کنه نه ucp نه لانچر هیچ کدوم کار نمی کنن ویرایش شده July 10, 2020 توسط ILIYA88 ILLIYA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در هم اکنون، Kiyanush گفته است: اومدی استف میفهمی چی میگم برا منم همینطوری نه UCP نه سرور برام اختلال پیدا میکنه و باز نمیشه! دیروز هم چند ساعت اینطوری بود به احتمال زیاد به دلیل اختلال در VPS است >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 @Ali پس Days امروزو بده ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در هم اکنون، Original گفته است: برا منم همینطوری نه UCP نه سرور برام اختلال پیدا میکنه و باز نمیشه! دیروز هم چند ساعت اینطوری بود به احتمال زیاد به دلیل اختلال در VPS است چی دیدی شاید میخوان آپدیت بدن http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThePunisheR ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 @Ali داش پات رفته رو سیما فکر کنم کللللا قطع شده سرور Alive For National Guard لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeLiW ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 متاسفانه برای همه اینجور شده ایشالا درس میشه قسم به مرگی که آن را زنده ایم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VeNoM ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 دقیقا این مشکل همگانی سرور یهو قطع شده نه لانچر بالا میاره نه UCP صبور باشید تا وصل شه برای موفقیت باید از 3 مرحله گذشت: ابتدا مورد تمسخر واقع میشوی سپس با خشونت به مخالفت با تو میپردازند سرانجام به تو ایمان می آورند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 شاید اختلال سراسری باشه و از اینترنت ایران VPS های سرور باشه، به هرحال خوشحال میشیم @Ali موسس محترم در این مورد شفاف سازی بکنند. _________ @83mehrdad83 @SuperMAN شما هم تست کنین بگین @black430 >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedMohammadYasin ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 1 دقیقه قبل، Original گفته است: برا منم همینطوری نه UCP نه سرور برام اختلال پیدا میکنه و باز نمیشه! دیروز هم چند ساعت اینطوری بود به احتمال زیاد به دلیل اختلال در VPS است اره دیگع مال vps نباشه ، پس مال چیه همون vps هس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده