TheMasTeR ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 سلام و عرض ادب خدمت بازیکنان عزیز آرساکیا. با یک پیشنهاد دیگه در خدمتتون هستم. در این تاپیک قصد دارم تا در قانون استفاء از اقلیت، تغییر کوچکی لحاظ کنم. بیاید قانون استفاء از اقلیت را مطالعه کنیم. (منظور تنبیه اقلیت یا همون FP) 1. اعضایی که کمتر از 14 روز در اقلیت حضور داشتند، در صورت استعفاء، با 60FP از اقلیت خارج می شوند. 2. اعضایی که بیشتر از 14 روز در اقلیت حضور داشتند، در صورت اخراج از اقلیت یا استعفاء، 10FP دریافت می کنند. 3. در صورتی که عضوی تا 72 ساعت پس از استعفای خود در بازی حاضر نشده و به لیدر مراجعه نکند با 80FP از اقلیت خارج می شود. مشکل من با شماره ی 2 هست؛چرا باید شخصی که 14+ در یک اقلیت حضور داره و مشغول خدمت رسانی هست باید برای خارج شدن تنبیه بشه و 10ساعت بازی کنه تا تایم تنبیهش پاک شه؟ ما افرادی داریم که حتی تا رنک 5 هم در اقلیتشون مشغول خدمت رسانی هستند. پیشنهاد من اینه که افرادی که بیشتر از 14روز در اقلیت هستند در صورتی که تمایل به استفاء داشتند با 0 FP از اقلیت اخراج بشن. امیدوارم به این مشکل رسیدگی کنید، با تشکر @Ali@Mohny @ZombieRanger, @AliAgent, @BreXiS, @GelofeN, @Original, @iNViSiBIe, @83mehrdad83, @8KARiM8, @V1RuS, @MyOwnRules, @FareWell, @TheVisage, @SFC, @Abner, @Leopard, @AmyLee, @HadiNT, @Ostad, @Aryaw, @Snippy, @AmiN, @Aminw, @HajAta, @AriaGh, @REXOR, @H1DDEN, @ezio1838, @Jenaze, @yezi, @Cuthbert, @Roya, @amirkia2000, @BuTleR, @FanG, @Mking22, @Nuclear, @nilu, @AbbasMZ, @MrAbol, @Ocanner, @Owj, @TiTawN. 2 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 به صورت زیر باشه بهتره: 1. 14- روز = 60FP 2. 14-25 روز = 10FP 3. 25+ روز = 0FP به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 در 19 دقیقه قبل، AbbasMZ گفته است: به صورت زیر باشه بهتره: 1. 14- روز = 60FP 2. 14-25 روز = 10FP 3. 25+ روز = 0FP آره اما میخواستم قوانین زیاد تغییر نکنن و فقط همین یدونه ویرایش شه خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 در 21 دقیقه قبل، AbbasMZ گفته است: به صورت زیر باشه بهتره: 1. 14- روز = 60FP 2. 14-25 روز = 10FP 3. 25+ روز = 0FP منم با حرف عباس موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 در 27 دقیقه قبل، AbbasMZ گفته است: به صورت زیر باشه بهتره: 1. 14- روز = 60FP 2. 14-25 روز = 10FP 3. 25+ روز = 0FP کاملا دقیق و عالی در ۱ ساعت قبل، Shxyan گفته است: پیشنهاد من اینه که افرادی که بیشتر از 14روز در اقلیت هستند در صورتی که تمایل به استفاء داشتند با 0 FP از اقلیت اخراج بشن. آره ولی خوب انگار جور در نمیاد یکم. پیشنهاد عباس خوبه به نظر من تو این زمینه تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 در ۱ ساعت قبل، AbbasMZ گفته است: به صورت زیر باشه بهتره: 1. 14- روز = 60FP 2. 14-25 روز = 10FP 3. 25+ روز = 0FP این بهتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 در 3 ساعت قبل، AbbasMZ گفته است: به صورت زیر باشه بهتره: 1. 14- روز = 60FP 2. 14-25 روز = 10FP 3. 25+ روز = 0FP عالی هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 به نظرم اینکه هر میتینگ که میای اگر استعفا بزاری از 60 کم بشه مثلا اگر 6 میتینگ بودی 0FP بگیری و اگر دو میتینگ بودی 40FP و... کسی که 6 میتینگ میاد دیگه به تنبیه اقلیت نداشته باشه ~_~ Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 در 5 ساعت قبل، AbbasMZ گفته است: به صورت زیر باشه بهتره: 1. 14- روز = 60FP 2. 14-25 روز = 10FP 3. 25+ روز = 0FP 10FP توی ده ساعت پاک میشه دیگه چه کاریه ۱۱ روز صبر کنه طرف حالا معلوم نیست تو این ۱۱ روز قانون شکنی کنه یا نکنه که 80FP بشه یا نشه به هر حال فرقی به حال طرفنمیکنه ولی در کل پیشنهادت خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 در 18 دقیقه قبل، mahsamasoumi گفته است: 10FP توی ده ساعت پاک میشه دیگه چه کاریه ۱۱ روز صبر کنه طرف حالا معلوم نیست تو این ۱۱ روز قانون شکنی کنه یا نکنه که 80FP بشه یا نشه به هر حال فرقی به حال طرفنمیکنه ولی در کل پیشنهادت خوبه اینجوریه 60FP هم توی 60 ساعت پاک میشه، دلیل الکی نیارید لطفا!!! به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 9 ساعت قبل، AbbasMZ گفته است: اینجوریه 60FP هم توی 60 ساعت پاک میشه، دلیل الکی نیارید لطفا من اصلا بحثم روی 60FP نیسته من بحثم بین ۲ مورده آخر یعنی 10FP یا 0FP بود که اگه طرف بخاد ۱۱ روز صبر کنه تا FP هاش پاک شن ۱۰ ساعت صبر میکنه و سره ۱۴ روز که رنک ۲ رو بگیره (برای رفتن به یه دسته دیگه از فکشن ها) در میاد دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در ۱ ساعت قبل، mahsamasoumi گفته است: من اصلا بحثم روی 60FP نیسته من بحثم بین ۲ مورده آخر یعنی 10FP یا 0FP بود که اگه طرف بخاد ۱۱ روز صبر کنه تا FP هاش پاک شن ۱۰ ساعت صبر میکنه و سره ۱۴ روز که رنک ۲ رو بگیره (برای رفتن به یه دسته دیگه از فکشن ها) در میاد دیگه میخوای FP10 بشه FP30؟ اینجوری بهتره به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 22, 2020 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 18 ساعت قبل، Shxyan گفته است: سلام و عرض ادب خدمت بازیکنان عزیز آرساکیا. با یک پیشنهاد دیگه در خدمتتون هستم. در این تاپیک قصد دارم تا در قانون استفاء از اقلیت، تغییر کوچکی لحاظ کنم. بیاید قانون استفاء از اقلیت را مطالعه کنیم. (منظور تنبیه اقلیت یا همون FP) 1. اعضایی که کمتر از 14 روز در اقلیت حضور داشتند، در صورت استعفاء، با 60FP از اقلیت خارج می شوند. 2. اعضایی که بیشتر از 14 روز در اقلیت حضور داشتند، در صورت اخراج از اقلیت یا استعفاء، 10FP دریافت می کنند. 3. در صورتی که عضوی تا 72 ساعت پس از استعفای خود در بازی حاضر نشده و به لیدر مراجعه نکند با 80FP از اقلیت خارج می شود. مشکل من با شماره ی 2 هست؛چرا باید شخصی که 14+ در یک اقلیت حضور داره و مشغول خدمت رسانی هست باید برای خارج شدن تنبیه بشه و 10ساعت بازی کنه تا تایم تنبیهش پاک شه؟ ما افرادی داریم که حتی تا رنک 5 هم در اقلیتشون مشغول خدمت رسانی هستند. پیشنهاد من اینه که افرادی که بیشتر از 14روز در اقلیت هستند در صورتی که تمایل به استفاء داشتند با 0 FP از اقلیت اخراج بشن. امیدوارم به این مشکل رسیدگی کنید، با تشکر @Ali@Mohny @ZombieRanger, @AliAgent, @BreXiS, @GelofeN, @Original, @iNViSiBIe, @83mehrdad83, @8KARiM8, @V1RuS, @MyOwnRules, @FareWell, @TheVisage, @SFC, @Abner, @Leopard, @AmyLee, @HadiNT, @Ostad, @Aryaw, @Snippy, @AmiN, @Aminw, @HajAta, @AriaGh, @REXOR, @H1DDEN, @ezio1838, @Jenaze, @yezi, @Cuthbert, @Roya, @amirkia2000, @BuTleR, @FanG, @Mking22, @Nuclear, @nilu, @AbbasMZ, @MrAbol, @Ocanner, @Owj, @TiTawN. این قانون قبلا اینجوری بود کلا. یعنی بیشتر از ۱۴ روز می شد همون FP 0 می شد ولی بعضی abuse bug شد که مجبور شد مدیریت این لیمیت رو بزاره. در 17 ساعت قبل، AbbasMZ گفته است: به صورت زیر باشه بهتره: 1. 14- روز = 60FP 2. 14-25 روز = 10FP 3. 25+ روز = 0FP این بهتره به نظرم ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 18 دقیقه قبل، SFC گفته است: ولی بعضی abuse bug شد که مجبور شد مدیریت این لیمیت رو بزاره. آها! پس حالا که اینجوری شد، چیزی که @AbbasMZ گفته بهتره و 100 درصد قبول میشه. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HukerHaghi ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 مال @AbbasMZ بهتره و بنظرم باید عملی بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BreXiS ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 در در Sunday, June 21, 2020 در 18:24، AbbasMZ گفته است: به صورت زیر باشه بهتره: 1. 14- روز = 60FP 2. 14-25 روز = 10FP 3. 25+ روز = 0FP آره موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱ در 17:44، Shxyan گفته است: سلام و عرض ادب خدمت بازیکنان عزیز آرساکیا. با یک پیشنهاد دیگه در خدمتتون هستم. در این تاپیک قصد دارم تا در قانون استفاء از اقلیت، تغییر کوچکی لحاظ کنم. بیاید قانون استفاء از اقلیت را مطالعه کنیم. (منظور تنبیه اقلیت یا همون FP) 1. اعضایی که کمتر از 14 روز در اقلیت حضور داشتند، در صورت استعفاء، با 60FP از اقلیت خارج می شوند. 2. اعضایی که بیشتر از 14 روز در اقلیت حضور داشتند، در صورت اخراج از اقلیت یا استعفاء، 10FP دریافت می کنند. 3. در صورتی که عضوی تا 72 ساعت پس از استعفای خود در بازی حاضر نشده و به لیدر مراجعه نکند با 80FP از اقلیت خارج می شود. مشکل من با شماره ی 2 هست؛چرا باید شخصی که 14+ در یک اقلیت حضور داره و مشغول خدمت رسانی هست باید برای خارج شدن تنبیه بشه و 10ساعت بازی کنه تا تایم تنبیهش پاک شه؟ ما افرادی داریم که حتی تا رنک 5 هم در اقلیتشون مشغول خدمت رسانی هستند. پیشنهاد من اینه که افرادی که بیشتر از 14روز در اقلیت هستند در صورتی که تمایل به استفاء داشتند با 0 FP از اقلیت اخراج بشن. امیدوارم به این مشکل رسیدگی کنید، با تشکر @Ali@Mohny @ZombieRanger, @AliAgent, @BreXiS, @GelofeN, @Original, @iNViSiBIe, @83mehrdad83, @8KARiM8, @V1RuS, @MyOwnRules, @FareWell, @TheVisage, @SFC, @Abner, @Leopard, @AmyLee, @HadiNT, @Ostad, @Aryaw, @Snippy, @AmiN, @Aminw, @HajAta, @AriaGh, @REXOR, @H1DDEN, @ezio1838, @Jenaze, @yezi, @Cuthbert, @Roya, @amirkia2000, @BuTleR, @FanG, @Mking22, @Nuclear, @nilu, @AbbasMZ, @MrAbol, @Ocanner, @Owj, @TiTawN. مخالفم از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱ در 18:24، AbbasMZ گفته است: به صورت زیر باشه بهتره: 1. 14- روز = 60FP 2. 14-25 روز = 10FP 3. 25+ روز = 0FP موافق باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۵ در 14:46، WaTchDogs گفته است: مخالفم همچنان مخالفم از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yezi ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱ در 17:44، Shxyan گفته است: سلام و عرض ادب خدمت بازیکنان عزیز آرساکیا. با یک پیشنهاد دیگه در خدمتتون هستم. در این تاپیک قصد دارم تا در قانون استفاء از اقلیت، تغییر کوچکی لحاظ کنم. بیاید قانون استفاء از اقلیت را مطالعه کنیم. (منظور تنبیه اقلیت یا همون FP) 1. اعضایی که کمتر از 14 روز در اقلیت حضور داشتند، در صورت استعفاء، با 60FP از اقلیت خارج می شوند. 2. اعضایی که بیشتر از 14 روز در اقلیت حضور داشتند، در صورت اخراج از اقلیت یا استعفاء، 10FP دریافت می کنند. 3. در صورتی که عضوی تا 72 ساعت پس از استعفای خود در بازی حاضر نشده و به لیدر مراجعه نکند با 80FP از اقلیت خارج می شود. مشکل من با شماره ی 2 هست؛چرا باید شخصی که 14+ در یک اقلیت حضور داره و مشغول خدمت رسانی هست باید برای خارج شدن تنبیه بشه و 10ساعت بازی کنه تا تایم تنبیهش پاک شه؟ ما افرادی داریم که حتی تا رنک 5 هم در اقلیتشون مشغول خدمت رسانی هستند. پیشنهاد من اینه که افرادی که بیشتر از 14روز در اقلیت هستند در صورتی که تمایل به استفاء داشتند با 0 FP از اقلیت اخراج بشن. امیدوارم به این مشکل رسیدگی کنید، با تشکر @Ali@Mohny @ZombieRanger, @AliAgent, @BreXiS, @GelofeN, @Original, @iNViSiBIe, @83mehrdad83, @8KARiM8, @V1RuS, @MyOwnRules, @FareWell, @TheVisage, @SFC, @Abner, @Leopard, @AmyLee, @HadiNT, @Ostad, @Aryaw, @Snippy, @AmiN, @Aminw, @HajAta, @AriaGh, @REXOR, @H1DDEN, @ezio1838, @Jenaze, @yezi, @Cuthbert, @Roya, @amirkia2000, @BuTleR, @FanG, @Mking22, @Nuclear, @nilu, @AbbasMZ, @MrAbol, @Ocanner, @Owj, @TiTawN. به نظر من اینجوری شور و شوق جا به جایی بین فکشن ها بیشتر میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده