Dani ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 @ALirzwasaf درخواست شما قبول شد. تشکر بابت زحماتی که کشیدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DxviL ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رنک دو شدم و دارممیرم دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقلیت رو دوست داشتم خوش گذشت و زمانی که من تو این فکشن بودم دو تا لیدر عوض شد اولی @SuperPowerو دومی @Dani که جفتشون بی نظیر و عالی بودن بدون اینکه مغرور باشن! واقعا خوش گذشت تو این فکشن 1 نقل قول CryBaby لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dani ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 @aminnzz درخواست استعفا شما قبول شد. تشکر بابت زحماتی که کشیدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بخاطر مشکلات نت و درس - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقای .Dani خیلی ادم مقرراتی همیشه انلاین بود واقعا از ایشون راضی بودم خدا در این راه کمکشان کند نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dani ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 @Mahdi80 درخواست شما قبول شد. تشکر بابت زحماتی که کشیدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دلیل مهمی نیست - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر خوبی بود @Dani نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XJohnnyCageX ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ چون به میتینگ دوم نرسیدم و نتونستم رنک آپ شم و حوصله دو هفته موندن توی فکشن برای پاک شدن فکشن وارنم رو ندارم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: در کل خیلی خوب بود. لیدر بسیار خوب و عالی بود.من کم کاری ندیدم و استعفای من به خاطر اشتباه شخصی خودم هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفع خستگی و استراحت و شروع کلاس های دانشگاه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: با عرض خسته نباشید , فعال, مسول و متعهد نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XJohnnyCageX ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بلی - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ استراحت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خیلی لیدر خوب و عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HotChocolate ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته متوسطه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظر خواستی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dani ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 @JohnnyCaGe درخواست استعفا شما قبول شد. تشکر بابت زحماتی که کشیدید. @amir761 درخواست استعفا شما قبول شد. تشکر بابت زحماتی که کشیدید. @Dany7 درخواست استعفا شما قبول شد. تشکر بابت زحماتی که کشیدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: فوق العاده عالی زحمت کش دلسوز خیلی خوب بود @Dani نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dani ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 @AMiREpiCure درخواست استعفا شما قبول شد. تشکر بابت زحماتی که کشیدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodeAlireza ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ درگیر درس و مدرسه هستم و فعلا نمیتونم بازی کنم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: 3 روز بیشتر در کنارشون نبودم ولی خیلی حال کردم اگه روزی دوباره خواستم بازی کنم حتما میام به این فکشن. نقل قول Glory is reserved for those who have touched darkness لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JiLLy ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dani ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 @Alireza84819 درخواست استعفا شما قبول شد. تشکر بابت زحماتی که کشیدید. @JiLLy درخواست استعفا شما قبول شد. تشکر بابت زحماتی که کشیدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodeAlireza ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در 21 ساعت قبل، Alireza84819 گفته است: - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ درگیر درس و مدرسه هستم و فعلا نمیتونم بازی کنم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: 3 روز بیشتر در کنارشون نبودم ولی خیلی حال کردم اگه روزی دوباره خواستم بازی کنم حتما میام به این فکشن. +استعفاء خودمو پس میگیرم نقل قول Glory is reserved for those who have touched darkness لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
paradox ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 @Alireza84819 درخواست استعفا شما قبول شد. با تشکر از زحمات شما در اقلیت تاکسی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XJohnnyCageX ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بلی - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ استراحت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خیلی فکشن خوبی بود. توی این مدت دو تا لیدر داشتیم که هر دو گل بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirRezZz ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mlika0909 ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 (ویرایش شده) - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی ویرایش شده September 20, 2020 توسط mlika0909 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
paradox ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 @AmirRezZz درخواست استعفا شما قبول شد. با تشکر از زحمات شما در اقلیت تاکسی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodeAlireza ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 در 4 ساعت قبل، paradox گفته است: @Alireza84819 درخواست استعفا شما قبول شد. با تشکر از زحمات شما در اقلیت تاکسی. سلام استفا خودمو پس گرفتم نقل قول Glory is reserved for those who have touched darkness لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
paradox ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 @mlika0909 درخواست استعفا شما قبول شد. با تشکر از زحمات شما در اقلیت تاکسی. @XJohnnyCageX درخواست استعفا شما قبول شد. با تشکر از زحمات شما در اقلیت تاکسی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
corsair ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 - - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تنوع - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی هم لیدر قبلی dani و هم لیدر جدیدمون .ashkan عالی هستن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.