Rasputin ارسال شده در December 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته بالاتر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: مشتی هستی نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در December 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برم دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: یکی از دوستای خوبم تو سمپه و کارش عالیه 1 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 17, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2020 @Parham3734max3734fish3734 درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. @alikiaee درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. @star13 درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در December 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2020 (ویرایش شده) - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟خیر،دو دل ام - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ الکی،عشقی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:خوب،نظری ندارم - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟خیر،دو دل ام - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ الکی،عشقی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:خوب، نظری ندارم ویرایش شده December 17, 2020 توسط Umbrella234 نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 18, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 @Umbrella234 درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aramgl ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رنک ۴ شدن و خستگی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه چی خوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 18, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 @aramgl درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Whiskey ارسال شده در December 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول ???????# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 21, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2020 @aliasgharnajafi درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cbbc ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله صد درصد - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بنده الان دو هفته همه جا گفتم به لیدر به رفیق های لیدر به همشون گفتم تایم میتینگ رو عوض کنید تایم خوبی نیست یکنیدش صبح یا شب آخه ساعت ۴ بعد از ظهر یا دارم غذا میخورم یا خوابم و یا درس دارم چطوری بیام - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: یکم به حرف های که اعضای اقلیت میزنن گوش کنید این فقط مشکل من نیست بلکه خیلیا ویرایش شده December 22, 2020 توسط Cbbc نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ شروع شدن امتحانات و ناتوانی در انلاین شدن. آخرشم رنک آپ نکردی منو به صورت آفلاین 10 FP کنین. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقلیت لیدر و سابلیدر عالی ایشالله موفق باشن نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 23, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2020 @Cbbc درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. @Shxyan درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در December 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 23, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2020 @Arshiyamo درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kavooss ارسال شده در December 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2020 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ کاملا - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخوام برم دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:دوست داشتم بیشتر بمونم همه چیزش عالی بود ولی حیف میخوام برم دسته متوسط نقل قول اینا لفظ نیس ، من شاهنامه نمیکنم تفسیر i love fadaei لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در December 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ امتحانات ترم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: پیشنهادی ندارم نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ebrahimipour ارسال شده در December 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2020 . آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله . برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای پیشرفت. . پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقلیت واقعا مناسبی است/لیدر ، بسیار فعال و دوست داشتنی است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 25, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2020 @Kavooss درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. @GTAGTAVV درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. @ebrahimipour درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DxviL ارسال شده در December 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول CryBaby لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در December 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به خاطر مشکلات - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی و دوست داشتنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 30, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2020 @Markeloff درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 31, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2020 @DxviL درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlirezaEdalati ارسال شده در January 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته ویژه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ممنونم که هستی لیدر. خیلی خوشت گذشت در کنار شما ها واقعا خاطرات خوبی بود. به امید دیدار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در January 2, 2021 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 @AlirezaEdalati درخواست شما قبول شد. لحظات خوشی را برای شما آرزومندم. نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 -عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: شغل خوب و leaderخیلی خوب و مفید در 2 ساعت قبل، Mehdigzzzzz12 گفته است: -عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: شغل خوب و leaderخیلی خوب و مفید اشتباه شده اگه میشه از medic نیام بیرون در 2 ساعت قبل، Mehdigzzzzz12 گفته است: -عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: شغل خوب و leaderخیلی خوب و مفید اشتباه شده اگه میشه از medic نیام بیرون داش ولش استعفا رو بده نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.