Panda ارسال شده در August 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2020 @KhianaTدرخواست استعفاء شما قبول شد. 1 نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در August 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2020 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ تا حدودی - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میرم اعصاب کسی هم خورد نمیکنم // احساس میکنم بدرد فکشن PD نمیخورم ادم باید جایی باشه که بتونه کمک کنه شاید نفرات بعدی بهتر من باشن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: مگه میشه ادم از داداشیش انتقادی داشته باشه ویرایش شده August 24, 2020 توسط 8KARiM8 . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 @8KARiM8 با درخواست استعفاء شما موافقت شد, امیدوارم در تمامی مراحل زندگیتون موفق و سربلند باشید. نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تایم ندارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بامرام نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 @RooTkiT با درخواست استعفاء شما موافقت شد, امیدوارم در تمامی مراحل زندگیتون موفق و سربلند باشید. نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirAP ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ سرم شلوغه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظر ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 @AmirAP درخواست استعفاء شما قبول شد. نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در September 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: - نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در September 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2020 @iNViSiBIe با درخواست استعفاء شما موافقت شد, امیدوارم در تمامی مراحل زندگیتون موفق و سربلند باشید. نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ علاقه ای به ادامه ی بازی در آرساکیا رو ندارم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: برای اقلیت Leader انتخاب کردن؛ ولی وقتی من توی فکشن باشم حتی مسئول لیدر ها و هلپرها و ادمین ها و مدیریت leader اون اقلیت خواهند بود جز Leader اصلی. تا بوده همین بوده. اشتباه از منه. من یه استثناء توی سرورم که هر اتفاقی برای من آخرین مجازات رو داره چه تو فروم باشه چه نباشه. مهم نیست چقدر زحمت بکشی آخرشم اندازه یه تیم استف و زیر دست نگات میکنن همین. آرساکیا برای من خیلی استثناء قائل شد. من شدم اولین نفری که برای اولین بار هرچیزی رو تجربه میکنه. هرکسی در سطح من بود هیچوقت باهاش اینجوری رفتار نشد. حتی وقتی یه ممبر عادی ام از استف هم روم زوم تر؛ پر رنگ تر و مورد ظلم بیشتری قرار میگیرم. نمیتونم تو همچین سروری بازی کنم که حتی حق سابلیدر بودن یه اقلیت رو ندارم و مهم نیست چقدر زحمت بکشم. چقدر تلاش کنم. هرکار خوب رو نادیده؛ و اشد مجازات رو انجام میدن. دستشون درد نکنه. ویرایش شده September 5, 2020 توسط Mary 1 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanderer ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تایم ندارم دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عشق نقل قول .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiirHosein ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیت دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: گوربه ها رو تو گیونی میکنن... به گوربه ها پیش پیش میکنن... نقل قول Everybody is like Moon They have a darkness part that never show to anybody لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 @AmiirHosein @Wanderer @Mary با درخواست استعفاء شما موافقت شد, امیدوارم در تمامی مراحل زندگیتون موفق و سربلند باشید. نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ مدرسه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب 1 نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم میخوام برم دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر عوض شده ایشالله موفق باشه نقل قول Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 @FareWell درخواست شما تایید شد موفق باشید @Silver درخواست شما تایید شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BryanT ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: v - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفیقام رفتن, حس میکنم غریبم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر عوض شده ایشالله موفق باشه 2 نقل قول ...من از خون خود آتش بجا دارم... ...مرا از خنجر دشمن نترسانید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 @BryanT درخواست شما تایید شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThisIsEziO ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ سرور بدلیل مدیریت بی کفایت دیگه جذابیتی برام نداره . درخواستم اینه که بعد میتینگ این هفته کیک شم ! مرسی از همه لیدر ها و اعضایی که تو این چند ماه کنارم بودن (بجز یه لیدر ) - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:خوب 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 @ThisIsEziO با درخواست شما عضو عزیز، گرانقدر و با تجربه Police Department موافقت ممنون بابت زحماتی که کشیدید و همچنین آرزوی موفقیت برای شم، امیدواریم شاهد بدگشت شما باشیم❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در September 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ناراحتی پلیر ها - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عشقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 @MmliXدرخواست شما رد شد، دلایل قانع کننده تری ارائه دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در September 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 (ویرایش شده) اطلاعات کاربری: آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ...Our time has passed پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: - ویرایش شده September 13, 2020 توسط ZombieRanger 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 @ZombieRanger درخواست شما تایید شد ممنون بابت زحمات شما موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در September 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به یه جا دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نداریم که چیزی بگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.