Heydar11 ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات : ادمینه من اومدم کنار رفیقم اون از ماشین اومد پایین combatshotgun گرفت بی دلیل برای تفریح منو کشت مگر برایش بگی چرا منو کشتی یا ban میکند یا kick • مدارک (فیلم یا عکس): اگر خوب به عکس ها توجه کنید متوجه میشوید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 در 15 ساعت قبل، Heydar11 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات : ادمینه من اومدم کنار رفیقم اون از ماشین اومد پایین combatshotgun گرفت بی دلیل برای تفریح منو کشت مگر برایش بگی چرا منو کشتی یا ban میکند یا kick • مدارک (فیلم یا عکس): اگر خوب به عکس ها توجه کنید متوجه میشوید عزیزم /call 110 میتونستید بزنید اینم شد شکایت؟؟؟ DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. هاستر مربوطِ 24 ساعت مهات برای ارائه مدارک و دفاعیه را دارا میباشد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 (ویرایش شده) اولن: من حرفه بن یا کیک نزدم دومن: من شمارو کیل کردم و شما میتونید از call 110 منو مجازات کنید و در اخر گانو از CMD HOSTERI نگرفتم تو SS هم هست ویرایش شده May 17, 2020 توسط Javi DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 سلامی مجدد. دفاعیه هاستر مربوطِ تایید شد. در در ۱۳۹۹/۲/۲۸ در 06:35، Heydar11 گفته است: ادمینه من اومدم کنار رفیقم اون از ماشین اومد پایین combatshotgun گرفت بی دلیل برای تفریح منو کشت میتونین از دستوره [Call 110/] استفاده کنین. در در ۱۳۹۹/۲/۲۸ در 06:35، Heydar11 گفته است: بگی چرا منو کشتی یا ban میکند یا kick اگر مدارکی از این حرف دارید برای بنده ارسال کنین. شکایت شما رد شد. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده