رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

سوال

با عرض تسلیت و احترام، 

با توجه به گزارش‌های متعدد مبنی بر عدم اجرای صحیح بازی بر روی دستگاه‌های دارای پردازنده‌های 64 بیتی و نسخه‌های جدید سیستم‌عامل اندروید، لازم است توجه شما را به نکات فنی و لزوم اقدام فوری و همکاری‌جویانه جلب نماییم.

بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که ریشه این مشکل، نه در محدودیت‌های سخت‌افزاری ذاتی دستگاه‌های 64 بیتی، بلکه در ناسازگاری عمیق بین معماری 32 بیتیِ نسخه‌های قدیمی بازی و محیط اجراییِ 64 بیتیِ سیستم‌عامل‌های مدرن اندروید قرار دارد. این پدیده، نتیجه‌ی طبیعی تکامل پلتفرم اندروید و افزایش تدریجی تمرکز آن بر اجرای بهینه کدهای 64 بیتی است که منجر به کاهش یا حذف پشتیبانی از کدهای 32 بیتیِ قدیمی شده است.

نکات کلیدی فنی:

معماری پردازنده:

دستگاه‌های 64 بیتی دارای قابلیت اجرای هر دو نوع کد 32 و 64 بیتی هستند؛ اما سیستم‌عامل اندروید در نسخه‌های جدیدتر، اجرای برنامه‌های 32 بیتی را به دلایل امنیتی، عملکردی و مصرف حافظه، محدود یا غیرفعال کرده است

کتابخانه‌ها و APIها:

بازی‌های قدیمی‌تر به کتابخانه‌ها و APIهای خاصی وابسته هستند که ممکن است در نسخه‌های جدید اندروید منسوخ شده یا با معماری 64 بیتی سازگار نباشند.

عدم به‌روزرسانی:

نسخه‌های بازی که از زمان انتشار اولیه به‌روزرسانی‌های لازم را برای انطباق با معماری 64 بیتی و APIهای جدید اندروید دریافت نکرده‌اند، در معرض این نوع مشکلات قرار دارند.

این چالش، یک مسئله سیستمی و فراگیر است که دامنگیر تمامی دستگاه‌ها و مدل‌های گوشی نبوده، بلکه به سیاست‌های اجرایی و انطباقی سیستم‌عامل اندروید و نسخه‌های خاص بازی مربوط می‌شود.

از این رو، از شما، [@Ali]، با تاکید بر اهمیت حیاتی این موضوع و با در نظر گرفتن تعهد و تخصص شما، مصرانه تقاضا داریم تا با درک کامل اهمیت این مسئله و با عنایت به درخواست‌های پرتعداد کاربران، نسبت به بررسی دقیق فنی و اولویت‌بخشی به رفع این مشکل با روحیه همکاری اقدام فرمایید.

انتظار می‌رود با به‌کارگیری راهکارهای لازم، از جمله ارائه پچ‌های به‌روزرسانی سازگار با معماری 64 بیتی و نسخه‌های جدید اندروید، این امکان برای کاربران فراهم گردد تا بتوانند از تجربه این بازی کلاسیک محروم نمانند.

حل سریع این مسئله، با کمک همکاری شما و با تکیه بر تعهدتان، امری است که انتظار می‌رود به زودی محقق شود.

لذا از تمام دوستان و همکاران گرامی که این پیام را مشاهده می‌کنند و فرد مسئول را می‌شناسند، خواهشمندیم با تگ کردن ایشان، ما را در رساندن این پیام یاری نمایند.

@Ali @Mohny @Kamyab @Exit @AmirMahdi @AliExpert @Slap @Olden @Meli  @Ara @Daie @FaiL  @Vident @Syd @AdmBoT @Feu @SFC @asal @Empty @Sayeh @EnDWaY @MmliX @Sleep @nonerves @Automat @Saleh @ARMiiN @Pahlavan @SajjiIey @EnTeR @AbneR @New @Kiya @Kiyarash @Hemoso @Vinak @SuperMaN@TeacherAmin @sigmabboy @Pooriya @OmiDRezA @Mehrdad @EnTeR @Exile @Buff @Semtex @Destroyer @Siah @Dani @Remaster @Remy@BigMeeti @Expert @SPENSER @Blum @OmiDRezA @OmidRezaa

@OmidGH @Roya @Peak @iMohammadAmin @Master021 @SydSina @iCeCuBe

با احترام فراوان،

@Expin

ویرایش شده توسط Expin
Mh
  • دوست دارم که 3

.ɪ ᴀᴍ ᴀ ᴡɪɴɴᴇʀ ʙᴇᴄᴀᴜꜱᴇ ɪ ᴇꜰꜰᴏʀᴅ ʜᴀʀᴅ

14c231_2520250831-221457.gif

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

• 0

من اندروید 15 ام 64بیت و واقعا نمیدونم مشکل شما ها چیه که نمیاره

واسه ی من کامله کامل میاره تازه روت هم نشده گوشیم

ویرایش شده توسط EzraeeI

وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی

مراقب رفتارت با آدما باش                                  

یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی   

1012238-BeNia

My BORO:

1108288-JavadInteger

• 0
3 ساعت قبل، EzraeeI گفته است:

من اندروید 15 ام 64بیت و واقعا نمیدونم مشکل شما ها چیه که نمیاره

واسه ی من کامله کامل میاره تازه روت هم نشده گوشیم

نوع و مدل گوشیتونو میتونم بپرسم؟

.ɪ ᴀᴍ ᴀ ᴡɪɴɴᴇʀ ʙᴇᴄᴀᴜꜱᴇ ɪ ᴇꜰꜰᴏʀᴅ ʜᴀʀᴅ

14c231_2520250831-221457.gif

• 0

این مشکلی هست که مدیریت ارساکیاگیم در حال رفع ان است.

ولی بنده نقاطی رو دیدم که باعث اوردن ارساکیاگیم در گوشی های نسل جدید شده برای مثال: گوشی بنده Poco X6 Pro هست و ارساکیاگیم روی آن ناسازگار است اما روی گوشی Poco X6 ساده میاره.

از شما مدیران عزیزم خواهشمند هستم که به این زمینه ها 

(ناسازگاری ارساکیاگیم روی گوشی های نسل جدید (Poco و ...) اهمیت زیادی بدن و مشکل ما پلیر هارو حل کنند 

با تشکر ☘️ 

𝙈𝙮 𝘼𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩 =

CoMBo.png

ce79-InShot-20251121-203856164.jpg

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...