Horny ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 با سلام. یه چند روز پیش بود که یکی از هاستر های عزیزمون نیک نیم بنده رو به رنگ Ballas Family ست کرد و من شاهد این بودم که چه سیویل و چه پلیری که تو فکشن هست از من پرسیدند که اگه Ballas Family باز شده برن درخواست عضویت بزارن. معلوم بود که این دسته متوسط طرفدار زیادی داره. نظرتون درباره ی برگزاری یه نظرسنجی درباره ی دسته متوسط ها چیست؟ یه نظر سنجی بزاریم مثل انتخابات شهردار تا پلیر ها برن و خودشون تصمیم بگیرن که کدوم دسته متوسط ها باز باشه کدوم 2 تا بسته. چون سرور با پلیر هاش به اینجا رسیده و بهتره اونارو بیشتر در جریان بزاریم و نظرات اونارو هم بپرسیم. 1 Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 نظر خوبیه 1 ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bravo ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 افرین درسته Today I didn't even have to use my AK I gotta say it was a good day لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lceCube ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 خوبه ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂???? ??????▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 به نظرم BLL باز بشه و VLA بسته بشه یا اینکه TMF و TRM که یه جورایی نسبت به بقیه کم اهمیت تر هستند بسته شوند، اخه ادم به دسته متوسط GTA SA فکر میکنه یاد Ballas ها میوفقته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 در 1 ساعت قبل، ATABOOM گفته است: با سلام. یه چند روز پیش بود که یکی از هاستر های عزیزمون نیک نیم بنده رو به رنگ Ballas Family ست کرد و من شاهد این بودم که چه سیویل و چه پلیری که تو فکشن هست از من پرسیدند که اگه Ballas Family باز شده برن درخواست عضویت بزارن. معلوم بود که این دسته متوسط طرفدار زیادی داره. نظرتون درباره ی برگزاری یه نظرسنجی درباره ی دسته متوسط ها چیست؟ یه نظر سنجی بزاریم مثل انتخابات شهردار تا پلیر ها برن و خودشون تصمیم بگیرن که کدوم دسته متوسط ها باز باشه کدوم 2 تا بسته. چون سرور با پلیر هاش به اینجا رسیده و بهتره اونارو بیشتر در جریان بزاریم و نظرات اونارو هم بپرسیم. نظر خوبیه @Ali @Markeloff @Mohny Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده