LaTLord ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 سلام آقا علیرضا امیدواریم حالت خوب باشه و آماده برای جوابگویی به سوالات. بریم سراغ سوالات آماده هستی؟ • اسمت چیه(مثلا نمیدونیم)؟ • چند سالته؟ • متولد چه ماهی هستی؟ • اصالتا کجایی هستی؟ • محل زندگیت؟ • رنگ مورد علاقهات؟ • غذای مورد علاقهات؟ • موتور یا ماشین؟ • آفرود یا مسیر جادهای؟ • ماشین/موتور خودت در دنیای واقعی؟ • مجردی یا متاهل؟ • سطح تحصیلاتت؟ • خونه مجردی یا کنار خانواده؟ • شغلت؟ • بهترین ادمین درحال حاضر (ادمین ها؟ • بهترین هلپر درحال حاضر؟ • بهترین لیدر درحال حاضر؟ • خودت رو توی (3 کلمه) توصیف کن؟ • بهترین رفیقت(داخل ارساکیا)؟ • دوست دختر داری؟ امیدوارم جواب بدی @BuTleR •راستی یادم رفت دوباره لیدر میشی ما بیایم تو فکشنت؟ 1. #کۅچیڭِ_اۅن_بالایي_باش…؛👆🏾⚜}☯ #هَمہِ_جا_بُزُࢪگِت_میکُنِہ…؛💯😉🤙🏾•} 1. #کۅچیڭِ_اۅن_بالایي_باش…؛👆🏾⚜}☯ #هَمہِ_جا_بُزُࢪگِت_میکُنِہ…؛💯😉🤙🏾•} لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 سلام به روی ماهت😂 اومدم برم ucp یچیو چک کنم اومدم فروم دیدم تگ شدم🤣 10 ساعت قبل، LaTLord گفته است: سلام آقا علیرضا امیدواریم حالت خوب باشه و آماده برای جوابگویی به سوالات. بریم سراغ سوالات آماده هستی؟ • اسمت چیه(مثلا نمیدونیم)؟ علیرضا • چند سالته؟ 23 • متولد چه ماهی هستی؟ دی • اصالتا کجایی هستی؟ مشهد • محل زندگیت؟ مشهد • رنگ مورد علاقهات؟ سبز هایی که مایل بخ تیره ان • غذای مورد علاقهات؟ قرمه سبزی • موتور یا ماشین؟ ماشین • آفرود یا مسیر جادهای؟ جادهههههه • ماشین/موتور خودت در دنیای واقعی؟ خط 11 • مجردی یا متاهل؟ واقعا میخوره متاهل باشم؟ ؛/ • سطح تحصیلاتت؟ لیسانس • خونه مجردی یا کنار خانواده؟ اگر سلامت روان براتون مهم نباشه کنار خانواده • شغلت؟ کارشناس فنی واستقرار Odoo (لاستیک فروش بودیم امنیت شغلی بیشتری داشتیم) • بهترین ادمین درحال حاضر (ادمین ها؟ روزبه • بهترین هلپر درحال حاضر؟ نمیشناسم متاسفانه • بهترین لیدر درحال حاضر؟ امید بخاطر سابقش و الا اخلاق نداره ادم سالمیم نیست😂 • خودت رو توی (3 کلمه) توصیف کن؟ بِِهتَره از پشت بُکُشیدَم • بهترین رفیقت(داخل ارساکیا)؟ من از سمپ رسیدم به یک خانواده که الان تقریبا 8 ساله باهمیم Ehsan, AbbasMZ, Faraz, Sina and, • دوست دختر داری؟ هیچی پسر نمیشه امیدوارم جواب بدی @BuTleR •راستی یادم رفت دوباره لیدر میشی ما بیایم تو فکشنت؟ اگر عمری باشه حتما 3 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1150586 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BikaS ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 ۱ ساعت قبل، BuTleR گفته است: سلام به روی ماهت😂 اومدم برم ucp یچیو چک کنم اومدم فروم دیدم تگ شدم🤣 بچه کجایه مشهدی؟ خط ۱۱😂 🤌🏻 :My Account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1150667 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 4 ساعت قبل، BikaS گفته است: بچه کجایه مشهدی؟ خط ۱۱😂 🤌🏻 اقدسیه 😂 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1151093 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LaTLord ارسال شده در March 31 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 ۱ ساعت قبل، BuTleR گفته است: اقدسیه 😂 عجب 1. #کۅچیڭِ_اۅن_بالایي_باش…؛👆🏾⚜}☯ #هَمہِ_جا_بُزُࢪگِت_میکُنِہ…؛💯😉🤙🏾•} 1. #کۅچیڭِ_اۅن_بالایي_باش…؛👆🏾⚜}☯ #هَمہِ_جا_بُزُࢪگِت_میکُنِہ…؛💯😉🤙🏾•} لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1151208 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Sajjad ارسال شده در April 1 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 نظرت درباره دی ماهیاچیه؟ به نظرت متولدین کدوم ماه مهربونترن؟ از متولدین کدوم ماه بیشتر میترسی؟ 😄 چند سالش باشه خوبه؟ به نظرت الان کدوم ادمین بیشتر از همه کار بازیکنا رو راه میندازه؟ چه خبر از دخترای فرفری؟ 😂 کی بریم؟ کی بشینیم؟ کی پاشیم؟ مهربونترین فرد سرور از نظر تو کیه؟ خشنترین فرد سرور از نظر تو کیه؟ چرا نمیای Staff؟ اگه میتونستی یکی رو جای من تو مدیریت بذاری، کیو انتخاب میکردی؟ بزرگترین اشتباهی که تو سرور کردی چی بوده؟ اگه دستت باز بود، اولین تغییری که تو سرور میدادی چی بود؟ بیشتر به کدوم پلیر احترام میذاری؟ چرا؟ بدترین خاطرهات از سرور چی بوده؟ بهترین خاطرهات از سرور چی بوده؟ اگه فقط میتونستی یکی رو آنبن کنی، کی بود؟ فکر میکنی کی آیندهدارترین لیدره؟ بیشتر اهل چت هستی یا ویس؟ تا حالا شده از کسی تو سرور دلخور شی ولی چیزی نگی؟ اگه از سرور بری، بیشتر دلت برای چی تنگ میشه؟ تا حالا شده از یه ادمین یا لیدر ناامید بشی؟ چرا؟ اگه مجبور باشی فقط با یک نفر تو سرور تیم شی، کیو انتخاب میکنی؟ بیشتر با کیا حال میکنی تو سرور؟ بیشتر با کیا نمیتونی کنار بیای؟ 😅 تا حالا شده از کسی خوشت بیاد ولی بهش نگی؟ کی بیشترین تأثیر رو روی تو توی سرور گذاشته؟ فکر میکنی کی خیلی underrated ـه و حقش بیشتر از ایناست؟ بزرگترین حاشیهای که توش بودی چی بوده؟ بیشتر عصبانی میشی یا بیشتر بیخیالی؟ وقتی ناراحتی تو سرور ترجیح میدی تنها باشی یا با بقیه حرف بزنی؟ فکر میکنی کی زیادی مغروره؟ 😏 فکر میکنی کی زیادی مظلومه؟ اگه یه نفر رو مجبور باشی بن کنی ولی دلت نخواد، کی میشه؟ تا حالا شده از کسی دفاع کنی و بعد بفهمی اشتباه میکردی؟ کیو بیشتر از همه قابل اعتماد میدونی تو سرور؟ اگه فقط اجازه داشتی ۳ نفر رو نگه داری تو سرور، کیا بودن؟ از کی بیشتر از همه خاطره داری؟ تا حالا شده کسی ازت دلخور بشه و تو نفهمی چرا؟ اگه به عقب برگردی، چی رو تو رفتارت تو سرور تغییر میدی؟ به نظرت کی بیشترین پتانسیل لیدر شدن رو داره ولی هنوز بهش نرسیده؟ از بین Staff فعلی، کی بیشتر شبیه خودته؟ فکر میکنی کی بیشتر نقش مخفی داره ولی خیلی تاثیرگذاره؟ به نظرت کی فقط اداشو در میاره؟ 😅 اگه سرور یه آدم بود، چه شخصیتی داشت؟ اگه هر بازیکن یه ماشین بود، خودت چی بودی؟ کی بیشتر شبیه NPC ها بازی میکنه؟ کی همیشه AFK ـه ولی همه جا هست؟ کی فکر میکنه خیلی پروئه ولی نیست؟ کی بدون دردسر میتونه همه رو با خودش همراه کنه؟ اگه یه فیلم از سرور ساخته بشه، نقش اول کیه؟ نقش منفی کیه؟ نقش کمدی کیه؟ دیالوگ معروف تو سرور چیه که همیشه یادت میمونه؟ ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ CF-AG-CF | BI-CA-DH ღ 2-5-8-14-21-19-8 ღ CG-AD-CH | AF-EA-DF ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1153240 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LaTLord ارسال شده در April 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 9 دقیقه قبل، Sajjad گفته است: نظرت درباره دی ماهیاچیه؟ به نظرت متولدین کدوم ماه مهربونترن؟ از متولدین کدوم ماه بیشتر میترسی؟ 😄 چند سالش باشه خوبه؟ به نظرت الان کدوم ادمین بیشتر از همه کار بازیکنا رو راه میندازه؟ چه خبر از دخترای فرفری؟ 😂 کی بریم؟ کی بشینیم؟ کی پاشیم؟ مهربونترین فرد سرور از نظر تو کیه؟ خشنترین فرد سرور از نظر تو کیه؟ چرا نمیای Staff؟ اگه میتونستی یکی رو جای من تو مدیریت بذاری، کیو انتخاب میکردی؟ بزرگترین اشتباهی که تو سرور کردی چی بوده؟ اگه دستت باز بود، اولین تغییری که تو سرور میدادی چی بود؟ بیشتر به کدوم پلیر احترام میذاری؟ چرا؟ بدترین خاطرهات از سرور چی بوده؟ بهترین خاطرهات از سرور چی بوده؟ اگه فقط میتونستی یکی رو آنبن کنی، کی بود؟ فکر میکنی کی آیندهدارترین لیدره؟ بیشتر اهل چت هستی یا ویس؟ تا حالا شده از کسی تو سرور دلخور شی ولی چیزی نگی؟ اگه از سرور بری، بیشتر دلت برای چی تنگ میشه؟ تا حالا شده از یه ادمین یا لیدر ناامید بشی؟ چرا؟ اگه مجبور باشی فقط با یک نفر تو سرور تیم شی، کیو انتخاب میکنی؟ بیشتر با کیا حال میکنی تو سرور؟ بیشتر با کیا نمیتونی کنار بیای؟ 😅 تا حالا شده از کسی خوشت بیاد ولی بهش نگی؟ کی بیشترین تأثیر رو روی تو توی سرور گذاشته؟ فکر میکنی کی خیلی underrated ـه و حقش بیشتر از ایناست؟ بزرگترین حاشیهای که توش بودی چی بوده؟ بیشتر عصبانی میشی یا بیشتر بیخیالی؟ وقتی ناراحتی تو سرور ترجیح میدی تنها باشی یا با بقیه حرف بزنی؟ فکر میکنی کی زیادی مغروره؟ 😏 فکر میکنی کی زیادی مظلومه؟ اگه یه نفر رو مجبور باشی بن کنی ولی دلت نخواد، کی میشه؟ تا حالا شده از کسی دفاع کنی و بعد بفهمی اشتباه میکردی؟ کیو بیشتر از همه قابل اعتماد میدونی تو سرور؟ اگه فقط اجازه داشتی ۳ نفر رو نگه داری تو سرور، کیا بودن؟ از کی بیشتر از همه خاطره داری؟ تا حالا شده کسی ازت دلخور بشه و تو نفهمی چرا؟ اگه به عقب برگردی، چی رو تو رفتارت تو سرور تغییر میدی؟ به نظرت کی بیشترین پتانسیل لیدر شدن رو داره ولی هنوز بهش نرسیده؟ از بین Staff فعلی، کی بیشتر شبیه خودته؟ فکر میکنی کی بیشتر نقش مخفی داره ولی خیلی تاثیرگذاره؟ به نظرت کی فقط اداشو در میاره؟ 😅 اگه سرور یه آدم بود، چه شخصیتی داشت؟ اگه هر بازیکن یه ماشین بود، خودت چی بودی؟ کی بیشتر شبیه NPC ها بازی میکنه؟ کی همیشه AFK ـه ولی همه جا هست؟ کی فکر میکنه خیلی پروئه ولی نیست؟ کی بدون دردسر میتونه همه رو با خودش همراه کنه؟ اگه یه فیلم از سرور ساخته بشه، نقش اول کیه؟ نقش منفی کیه؟ نقش کمدی کیه؟ دیالوگ معروف تو سرور چیه که همیشه یادت میمونه؟ @BuTleR 1. #کۅچیڭِ_اۅن_بالایي_باش…؛👆🏾⚜}☯ #هَمہِ_جا_بُزُࢪگِت_میکُنِہ…؛💯😉🤙🏾•} 1. #کۅچیڭِ_اۅن_بالایي_باش…؛👆🏾⚜}☯ #هَمہِ_جا_بُزُࢪگِت_میکُنِہ…؛💯😉🤙🏾•} لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1153259 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در April 1 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 37 دقیقه قبل، Sajjad گفته است: نظرت درباره دی ماهیاچیه؟ گول زنندن به نظرت متولدین کدوم ماه مهربونترن؟ هیچکی مهربون نیست مگر منفعتش باشه همه خرابن از متولدین کدوم ماه بیشتر میترسی؟ 😄 مردادیا چند سالش باشه خوبه؟ 20؟ به نظرت الان کدوم ادمین بیشتر از همه کار بازیکنا رو راه میندازه؟ چه خبر از دخترای فرفری؟ 😂 یکیشون خیلی خوبه کی بریم؟ وقتی برگردی کی بشینیم؟ بعد از اینکه برگشتی کی پاشیم؟ بعد از اینکه دوباره رفتی مهربونترین فرد سرور از نظر تو کیه؟ AbbasMZ خشنترین فرد سرور از نظر تو کیه؟ Ehsan چرا نمیای Staff؟ چون خیلی سخت لیدری میدین + زن بچه نون میدم اگه میتونستی یکی رو جای من تو مدیریت بذاری، کیو انتخاب میکردی؟ علی بزرگترین اشتباهی که تو سرور کردی چی بوده؟ کشیدن زیر عباس و فراز اگه دستت باز بود، اولین تغییری که تو سرور میدادی چی بود؟ افزایش ظرفیت |: (تو صف پمپ بنزین اینقدر واینمیستم) بیشتر به کدوم پلیر احترام میذاری؟ چرا؟ هرکی سنش بیشتر باشه، به هر حال احترام بزرگتر واجبه بدترین خاطرهات از سرور چی بوده؟ من همیشه سعی کردم به فال نیک بگیرم ولی بدترین بخشش نبودن آدمایی دوسشون دارم وقتی من هستم و بودن آدمایی که دوسشون دارم وقتی خودم نیستم بهترین خاطرهات از سرور چی بوده؟ پیدا کردن دوستانی که شاید هیچوقت تو محیط خارج از گیم پیدا نمیکردم، مثل تو، احسان، عباس، فراز و سینا عند اگه فقط میتونستی یکی رو آنبن کنی، کی بود؟ هیچکی فکر میکنی کی آیندهدارترین لیدره؟ هرکی انگیزه بیشتری داره بیشتر اهل چت هستی یا ویس؟ ویس تا حالا شده از کسی تو سرور دلخور شی ولی چیزی نگی؟ آره اگه از سرور بری، بیشتر دلت برای چی تنگ میشه؟ دوستام تا حالا شده از یه ادمین یا لیدر ناامید بشی؟ چرا؟ آره، چون خیلی بازیو جدی میگرفتن اگه مجبور باشی فقط با یک نفر تو سرور تیم شی، کیو انتخاب میکنی؟ عباس ام زد بیشتر با کیا حال میکنی تو سرور؟ همینایی که تو فرندامن بیشتر با کیا نمیتونی کنار بیای؟ 😅 اونایی که خیلی همچیو جدی میگیرن تا حالا شده از کسی خوشت بیاد ولی بهش نگی؟ آره +) کی بیشترین تأثیر رو روی تو توی سرور گذاشته؟ احسان فکر میکنی کی خیلی underrated ـه و حقش بیشتر از ایناست؟ عباس ام زد بزرگترین حاشیهای که توش بودی چی بوده؟ ایرانی بودن بیشتر عصبانی میشی یا بیشتر بیخیالی؟ قبلا خیلی عصبی میشدم، الان رو دومیم بیشتر وقتی ناراحتی تو سرور ترجیح میدی تنها باشی یا با بقیه حرف بزنی؟ ما اکثرا برای فرار از عصبانیت و مشکلاتمون میایم پس ترجیح میدم اون تایم رو تنها نباشم فکر میکنی کی زیادی مغروره؟ 😏 همه میتونن مغرور باشن غیر پولی ها (زیاد داریم) فکر میکنی کی زیادی مظلومه؟ تراکر ها و باس درایورا اگه یه نفر رو مجبور باشی بن کنی ولی دلت نخواد، کی میشه؟ ترجیح میدم غریبه باشه تا حالا شده از کسی دفاع کنی و بعد بفهمی اشتباه میکردی؟ آره کیو بیشتر از همه قابل اعتماد میدونی تو سرور؟ بچه های CTF اگه فقط اجازه داشتی ۳ نفر رو نگه داری تو سرور، کیا بودن؟ Rubick, Neverdie, Meli از کی بیشتر از همه خاطره داری؟ احسان تا حالا شده کسی ازت دلخور بشه و تو نفهمی چرا؟ آره چون بیشتر وقتا ری اکشن خوبی نشون نمیدم وقتی ازم انتقاد میشه برای همین بعضیا دلخور میشن بهم نمیگن اگه به عقب برگردی، چی رو تو رفتارت تو سرور تغییر میدی؟ توی سرور فکر میکنم باید بیشتر کار خودمو میکردم و به بقیه کاری نداشتم به نظرت کی بیشترین پتانسیل لیدر شدن رو داره ولی هنوز بهش نرسیده؟ اینکه هنوز بهش نرسیده رو نمیدونم واقعا از بچه های جدید آشنایی ندارم ولی هلپرایی که تابه حال لیدر نشدن بنظرم گناه دارن از بین Staff فعلی، کی بیشتر شبیه خودته؟ با اسلپ خیلی حال میکنم، شاید چون خودمو میبینم (فقط من چیتر نبودم) فکر میکنی کی بیشتر نقش مخفی داره ولی خیلی تاثیرگذاره؟ قبلا ملی الان فکر میکنم طوفان باشه به نظرت کی فقط اداشو در میاره؟ 😅 هممون اگه سرور یه آدم بود، چه شخصیتی داشت؟ بی رحم اگه هر بازیکن یه ماشین بود، خودت چی بودی؟ توریسمو کی بیشتر شبیه NPC ها بازی میکنه؟ فراز کی همیشه AFK ـه ولی همه جا هست؟ علی کی فکر میکنه خیلی پروئه ولی نیست؟ تو RPG پرو پلیر بی معنی بنظر میرسه، شاید خودم کی بدون دردسر میتونه همه رو با خودش همراه کنه؟ تو اگه یه فیلم از سرور ساخته بشه، نقش اول کیه؟ بدون در نظر گرفتن علی قطعا ملی شخصیت اصلی نقش منفی کیه؟ ملی نقش کمدی کیه؟ هرکی جای ملی رو پر کنه🤣 دیالوگ معروف تو سرور چیه که همیشه یادت میمونه؟ خیلی سال پیش یادم نیست ولی یکی با ریزن چیزتیر اوت نور کامبک بن شد خیلی باحال و موندگار بود نظرم 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1153377 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BikaS ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 در ۱۴۰۵/۱/۱۱ در 16:42، BuTleR گفته است: اقدسیه 😂 بچه پولداری که برار 😂 :My Account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1154326 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 6 ساعت قبل، BikaS گفته است: بچه پولداری که برار 😂 داداش غرب مشهد اسمش خوب در رفته 🤣 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1154716 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BikaS ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 هم اکنون، BuTleR گفته است: داداش غرب مشهد اسمش خوب در رفته 🤣 مشهد همه جاش خوبه داش 1 :My Account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1154718 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hesi ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 23 ساعت قبل، BuTleR گفته است: مهربونترین فرد سرور از نظر تو کیه؟ AbbasMZ 🤣🤣 ۱.یه جوک قومیتی بگو ۲.دختر یا پسر؟ ۳.سن بیشتر مهمه یا پول؟ ۴.با ریش یا بی ریش؟ ۵.چرا BuTler؟ ۶.اگه بخوای واسه بچت خاستگاری بری معیارت چیه؟ ۷.گرم یا نرم؟ ۸.کارت پایان خدمت داری؟( واسه جنگ میپرسم) ۹.تا کِی جنگ؟ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1154741 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeti ارسال شده در April 3 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3 سامعلکم😎 1- اگه 🕯️ببینی، چیکارش میکنی🗿؟ : لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1155409 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در April 4 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۱/۱۴ در 06:03، BigMeeti گفته است: سامعلکم😎 1- اگه 🕯️ببینی، چیکارش میکنی🗿؟ اگر من ببینمش دیگه تو نمیبینیش ویرایش شده April 4 توسط BuTleR 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1158329 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در April 6 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 (ویرایش شده) یو یو ببین صندلی داغ کیه. علیرضا از بچا مِشَد حالت چطوره؟ چند بار اونجارو زدن؟ حالا فعلا اینارو جواب بده تازه از خواب بیدار شدم سوال به ذهنم نمیاد. ویرایش شده April 6 توسط Luciano ?I don't know its right or wrong but i heard someone said that time is a flat circle, huh misery or mystery لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1160757 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در April 11 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11 (ویرایش شده) سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامممممممممممممممممممممممممم @BuTleR حیف که دیگه پیر شدم و از اخرین باری که صندلی داغ گذاشته بودم 7 سال میگذره ولی با این حال هنوز احساس میکنم کرم گذشته در وجودم همچنان میلوووووولد که به آتش بکشم این صندلی رو!!!!😂 نکنه منو یادت رفته بووووود؟؟؟؟ 🙄ولی به هر حال ممنونم که بعد از من صندلی رو تا یه مدت خیلییییی کوتاااااه پا بر جا نگه داشتی که البته الان آرزو میکردم کاش اینکارو نمی کردی (اینا کی ان میشونن رو این صندلی عاخه) این صندلی حرمت داره نه لذت😪 خب خب خب بریم سر اصل مطلب از اونجایی که خیلی ازت سوال نپرسیدن یه چندتا دونه سوال کوتاه برات اماده کردم که یکم زیر صندلیت داغ بشه گرچه بقول یه بنده خدایی این صندلی از دست های اکسش سردتره 😪 1- اگر بخوای خودت رو تو 5 کلمه توصیف کنی از چه کلماتی استفاده می کنی؟ 2- حاضری بخاطر ۱ میلیارد خانوادت فیلم زندگیتو به صورت کامل ببینن؟ ( چه فیلم +18 ای میشه😝) 3- پنجاه سال زندگی تنهایی با پول زیاد یا پنجاه سال زندگی ساده با کسی که دوستش نداری؟ 4- تو زندگیت رازی داری که اگه کسی بفهمه دیگه باهات صحبت نکنه؟ 5- اگه مجبور باشی بین اینکه دیگه خودتو نبینی یا این که آدما رو نبینی، کدومو انتخاب می کنی؟ 6- همه چیز بدون خانواده یا هیچ چیز با خانواده؟ 7- اگه قرار باشه یکی از آدمای مشهور که دوستش داری ببینی، کیو انتخاب می کنی؟ 8- هدفی داری که از رسیدن بهش دیگه نا امید شده باشی؟ 9- فکر می کنی من آدم مغروری ام یا مهربون؟ 10- فکر می کنی اگه یروزی مشکلی برات پیش بیاد کمکت می کنم یا نه؟ 11- فکر می کنی من تو چه زمینه هایی می تونم موفق باشم؟ 12- اگه برگردی به گذشته کدوم کاره خجالت آوریو دیگ انجام نمیدی؟ 13- اگه گناه یکی دیگه گردن تو بیفته، چکار می کنی؟ 14- تو سفر بی بازگشت به مریخ ثبت نام میکنی؟ 15- دوست داری چطوری بمیری؟ 16- چرا برادران کریم نمیبری؟ 😑 17- به ارم هم راضی اما 😪 18- با چند تا بالش می خوابی؟ 19- کدوم قسمت از بدنتو دوست داری و از کدوم قسمت متنفری؟ 20- تصور غلطی که مردم ازت دارن چیه؟ 21- دوست داری به گذشته سفر کنی یا آینده؟ 22- قراره منو تو مشهد یه جا دعوت کنی، کجا میبری؟ 23- اگه بیوفتی زندان فکر میکنی جرمت چیه؟ 24- اگه مخترع بودی، چه چیزی اختراع می کردی؟ 25- آخرین فردی که دوست داری قبل از مرگ ببینی کیه؟ 26- بهترین جمله عاشقانه ای که شنیدی چی بوده ؟ 27- اگه بدونی بودنت تو زندگی فرد مقابل باعث آزار و اذیتش میشه، ترکش می کنی؟ 28- آخرین باری که به یکی ابراز علاقه کردی چه زمانی بوده ؟ 29- حاضری کسی رو که خیلی عاشقشی بخاطر پول زیاد ول کنی؟ 30- پول خیلی خیلی خیلی زیاد 31- اگه اونی که ولت کرده، برگرده حاضری بازم باهاش باشی؟ 32- اونی که دوستت داره یا اونی که دوستش داری؟ 33- بزرگ ترین ترست تو زندگی؟ 34- از اون دسته آدم ها هستی که میگن رنگ صورتی دختر و پسر نداره؟ 35- آخرین باری که روی کاغذ برای کسی نامه نوشتی کی بود؟ 36- ساندویچ مورد علاقه ات؟ 37- بیا این سوسیسه😁 38- شب یا روز؟ 39- بارون یا آفتاب؟ 40- بچه دختر یا پسر؟ 41- مرگ یا زندگی؟ 42- خواب یا غذا؟ 43- فیلم دیدن یا آهنگ گوش کردن؟ 44- قدم زدن یا ماشین سواری؟ 45- خانواده یا دوستان؟ 46- متاهلی یا مجردی؟ 47- غذای سنتی یا فست فود؟ 48- پیاده روی یا دور دور با ماشین؟ 49- جنگل یا دریا؟ 50- دریا یا کویر؟ 51- جنگل یا کویر؟ 52- تلگرام یا اینستاگرام؟ 53- از بین بردن فقر یا جنگ؟ 54- ماه یا خورشید؟ 55- ماه یا ستاره؟ 56- آسمون تو شب یا تو روز؟ 57- جرئت یا حقیقت؟ 58- خرید یا مسافرت؟ 59- درون گرایی یا برون گرایی؟ 60- مسافرت با خانواده یا با دوستان؟ 61- تیپ اسپرت یا مجلسی؟ 62- تاحالا در مورد سن خودت دروغ گفتی؟ 63- اگه صبح بلند میشدی میدیدی جنسیتت تغییر کرده، اولین کاری که انجام می دادی چی بود؟ 64- خیلی بیشوری 🤣 65- اگه قرار باشه یه برنامه رو پاک کنی و گوشیتو بدی من اون برنامه چیه؟ 66- دوست داری چی به من بگی؟ 67- اگه قرار باشه یکی از آشناهای من باشی، دوست داشتی کی باشی؟ 68- ولی من دوست داشتم شوهرعمم باشی 😂 69- یه فیلم؟ 70- یه سریال؟ 71- یه آهنگ؟ 72- چرا دیگه NG نیستی؟ 73- خب من اون اسکین رو دوستش داشتم 😪 74- تو باغ وحش از دیدن کدوم حیوون بیشتر ذوق میکنی؟ 75- از مرگ می ترسی؟ 76- دوست داری برای همیشه تو چه سنی بمونی؟ 77- چی رو دوست داری برای یک بار هم که شده امتحان کنی؟ 78- تا حالا شده از یه جایی بالا بری دیگه نتونی بیای پایین؟ 79- سوالی که دوست داری ازت بپرسن ولی نمی پرسن؟ 80- بدترین تصمیم زندگیت؟ 81- بهترین تصمیم زندگیت؟ 82- قهرمان زندگیت؟ 83- تا حالا کسی قلبتو شکسته؟ میتونی ببخشیش؟ 84- برای کسی که ترکت کنه میتونی آرزوی خوشبختی کنی؟ 85- اگه می تونستی در مورد خودت هر چیزی رو عوض کنی، چی رو تغییر می دادی؟ 86- بهترین لحظه ی زندگیت؟ 87- شب که میخوای بخوابی به چی فکر میکنی؟ 88- تاحالا تو استخر جیش کردی؟ 89- زیر دوش حموم چی؟ 90- خیلی چندشی 😁 91- اگه باد شکم بودی ترجیح می دادی صدا دار و مغرور باشی یا بی صدا و کشنده؟! 92- بهترین تعریفی که از خودت شنیدی چی بوده؟ 93- از پیر شدن میترسی؟ 94- لاکچری ترین خرجی که واسه خودت کردی چی بوده؟ 95- آخرین باری که گریه کردی چه زمانی بوده؟ 96- دوست داری روی سنگ قبرت چی بنویسن؟ 97- به کدوم قسمت بدنت افتخار میکنی؟ 98- اگه الان قرار باشه بمیری، حسرت چه کاری رو می خوری که انجام ندادی؟ درجه حرارت صندلیت چطوره؟ 🤪 ویرایش شده April 11 توسط Mary لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1170943 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roast ارسال شده در April 11 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11 سلام @BuTleR. امیدوارم حالت خوب باشه🤗 بریم سراغ سوالات! ۱- مشهدی بودن چه حسی داره؟ ۲- ترجیح میدی گوشیتو در بیاری ساعتو ببینی یا ساعت مچی ببندی؟ ۳- رنگ موردعلاقت تو سرور؟(برای vehicle) ۴- بین رفیقات(تو سرور) ترجیح میدی کنار کی یه شب بخوابی؟ ۵- رازی هست که تا الان کسی تو سرور ازش خبری نداره و نخوای بگی؟ ۶- چرا خربزه مشهدی؟ ۷- فلافل با سس تند یا انبه؟ ۸- وقتتو چجوری تو سرور میگذرونی؟(چیکار میکنی) ۹- به چه چیزی تو زندگی علاقه داری؟ ۱۰- از زندگیت راضی هستی؟(۱تا۱۰) موفق باشی. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1171027 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در April 12 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12 در ۱۴۰۵/۱/۱۷ در 11:17، Luciano گفته است: یو یو ببین صندلی داغ کیه. علیرضا از بچا مِشَد حالت چطوره؟ سلام هموو سپهر مخلص شمام هستیم همچی خوبه 40 روزه هم برکت برکت برکت چند بار اونجارو زدن؟ کم زدن به نسبت بقیه و متاستفانه من هیچکدوم رو حس نکردم حالا فعلا اینارو جواب بده تازه از خواب بیدار شدم سوال به ذهنم نمیاد. چشم 13 ساعت قبل، Mary گفته است: نقل قول سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامممممممممممممممممممممممممم @BuTleR حاجی پشماممممممممممممممممممممممم سلاممممممممممممممممممممممم چه غیرمنتظرهههههههههههههههههه🤣 نقل قول حیف که دیگه پیر شدم و از اخرین باری که صندلی داغ گذاشته بودم 7 سال میگذره ولی با این حال هنوز احساس میکنم کرم گذشته در وجودم همچنان میلوووووولد که به آتش بکشم این صندلی رو!!!!😂 نفرما مهندس خیلی خوب موندی، آخجون من لولیدن دوست دارم نقل قول نکنه منو یادت رفته بووووود؟؟؟؟ 🙄ولی به هر حال ممنونم که بعد از من صندلی رو تا یه مدت خیلییییی کوتاااااه پا بر جا نگه داشتی که البته الان آرزو میکردم کاش اینکارو نمی کردی (اینا کی ان میشونن رو این صندلی عاخه) این صندلی حرمت داره نه لذت😪 فکر کن یک درصد، من فنت بودم ی تایم برا همین رفتم دنبال رنک Moderator اصلا. سعی کردم کیفیت رو حفظ کنم ولی خب متاستفانه لولیدن کرم درونم به شدت تو نبود هیچوقت😂 خب خب خب بریم سر اصل مطلب از اونجایی که خیلی ازت سوال نپرسیدن یه چندتا دونه سوال کوتاه برات اماده کردم که یکم زیر صندلیت داغ بشه گرچه بقول یه بنده خدایی این صندلی از دست های اکسش سردتره 😪 کاش میشد اسم این عزیزو بدونم🤣 1- اگر بخوای خودت رو تو 5 کلمه توصیف کنی از چه کلماتی استفاده می کنی؟ پول پرست، کاری، کینه ای، بامزه، ملاحظه کار (مودی هم خودتونید) 2- حاضری بخاطر ۱ میلیارد خانوادت فیلم زندگیتو به صورت کامل ببینن؟ ( چه فیلم +18 ای میشه😝) نه بابا خیلی کمه (+28) 3- پنجاه سال زندگی تنهایی با پول زیاد یا پنجاه سال زندگی ساده با کسی که دوستش نداری؟ فطعا پول زیاد 4- تو زندگیت رازی داری که اگه کسی بفهمه دیگه باهات صحبت نکنه؟ نه خداروشکر 5- اگه مجبور باشی بین اینکه دیگه خودتو نبینی یا این که آدما رو نبینی، کدومو انتخاب می کنی؟ آدمارو دیگه نبینم 6- همه چیز بدون خانواده یا هیچ چیز با خانواده؟ چقدر سخت، خواهرام همه چیمن پس دومی 7- اگه قرار باشه یکی از آدمای مشهور که دوستش داری ببینی، کیو انتخاب می کنی؟ اگر فقط دیدنحرف زدن باشه یوردن گلوپ Jürgen Klopp - سخن گوی کاخ سفیدم خیلی دوست دارم مثل قرمه سبزی جا افتاده میمونه 8- هدفی داری که از رسیدن بهش دیگه نا امید شده باشی؟ هزار باد زد واقعه مارو، ما بلند میشیم بار هزارم 9- فکر می کنی من آدم مغروری ام یا مهربون؟ مهربون 10- فکر می کنی اگه یروزی مشکلی برات پیش بیاد کمکت می کنم یا نه؟ قبلا که کردی احتمالا اون ی روز هم میکنی🤣 11- فکر می کنی من تو چه زمینه هایی می تونم موفق باشم؟ جا به جا کردن بلند ترین تاور ال اس از روی زمین 12- اگه برگردی به گذشته کدوم کاره خجالت آوریو دیگ انجام نمیدی؟ من خیلی کار اشتباه داشتم تقریبا ولی از همه بدتر کشیدن زیر عباس و فراز بود که حلالیت طلبیدم ازشون (نمیدونم بخشیدن یا نه ولی 6 ساله رفیقیم حتی بعد اینکه بهشون گفتم کار من بو ده) 13- اگه گناه یکی دیگه گردن تو بیفته، چکار می کنی؟ آش نخورده دهن سوخته؟ گردن میگیرم 14- تو سفر بی بازگشت به مریخ ثبت نام میکنی؟ اگر آخوند تو ایران بمونه آره 15- دوست داری چطوری بمیری؟ تو خواب 16- چرا برادران کریم نمیبری؟ 😑 عااااا، از همین تریبون دعوت کنم رضایت بخشه؟ 17- به ارم هم راضی اما 😪 ماشالا هم شناخت کافی داری هم دستت به کم نمیره ولی بیا بریم یک جا ازینا بهتر 😃 18- با چند تا بالش می خوابی؟ یک دونه بالش 19- کدوم قسمت از بدنتو دوست داری و از کدوم قسمت متنفری؟ نمیدونم قد هم شامل اعضای بدن میشه یا نه ولی قدمو دوست دارم و از تاندون های کتفم متنفرم 20- تصور غلطی که مردم ازت دارن چیه؟ فکر میکنن من خیلی بلدم 21- دوست داری به گذشته سفر کنی یا آینده؟ آینده 22- قراره منو تو مشهد یه جا دعوت کنی، کجا میبری؟ سوپرایز بمونه که باحال تره، هرکی اومده راضی بوده 23- اگه بیوفتی زندان فکر میکنی جرمت چیه؟ قطعا فعالیت سیاسی 24- اگه مخترع بودی، چه چیزی اختراع می کردی؟ آدم محو کن بدون درد و خونریزی 25- آخرین فردی که دوست داری قبل از مرگ ببینی کیه؟ سخنگوی کاخ سفید 26- بهترین جمله عاشقانه ای که شنیدی چی بوده ؟ همتون همینو میگید :))) 27- اگه بدونی بودنت تو زندگی فرد مقابل باعث آزار و اذیتش میشه، ترکش می کنی؟ صد در صد، تجربش رو هم دارم 28- آخرین باری که به یکی ابراز علاقه کردی چه زمانی بوده ؟ یک سال و سه ماه پیش 29- حاضری کسی رو که خیلی عاشقشی بخاطر پول زیاد ول کنی؟ قطعا و حتما 30- پول خیلی خیلی خیلی زیاد اگر بیشتریم میدید چند تا دیگرو هم ول میکنم 31- اگه اونی که ولت کرده، برگرده حاضری بازم باهاش باشی؟ قطعا نه 32- اونی که دوستت داره یا اونی که دوستش داری؟ اونی که دوسش دارم 33- بزرگ ترین ترست تو زندگی؟ نرسیدن به پول زیاد 34- از اون دسته آدم ها هستی که میگن رنگ صورتی دختر و پسر نداره؟ قبلا بودم یکم، بزرگتر شدم فهمیدم همه میتونن اشتباه کنن حتی من 😂 35- آخرین باری که روی کاغذ برای کسی نامه نوشتی کی بود؟ کلاس اول بودم برای بغل دستیم 36- ساندویچ مورد علاقه ات؟ کت لت 37- بیا این سوسیسه😁 دمت گرم صرف شده 38- شب یا روز؟ شب 39- بارون یا آفتاب؟ صد بارون 40- بچه دختر یا پسر؟ قطعا دختر 41- مرگ یا زندگی؟ زندگی 42- خواب یا غذا؟ غذا 43- فیلم دیدن یا آهنگ گوش کردن؟ صد آهنگ 44- قدم زدن یا ماشین سواری؟ ماشین سواری 45- خانواده یا دوستان؟ خانواد ه 46- متاهلی یا مجردی؟ تا 30 مجردی بقیش متاهلی 47- غذای سنتی یا فست فود؟ فست فود 48- پیاده روی یا دور دور با ماشین؟ 49- جنگل یا دریا؟ دریا 50- دریا یا کویر؟ در یا 51- جنگل یا کویر؟ جنگل 52- تلگرام یا اینستاگرام؟ تلگرام 53- از بین بردن فقر یا جنگ؟ جنگ 54- ماه یا خورشید؟ تو 55- ماه یا ستاره؟ تو 56- آسمون تو شب یا تو روز؟ شب 57- جرئت یا حقیقت؟ همه چی رو گفتم تقریبا جرئت باشه تنوع بشه 58- خرید یا مسافرت؟ خرید 59- درون گرایی یا برون گرایی؟ فکر میکنم برون گرا 60- مسافرت با خانواده یا با دوستان؟ دوستان 61- تیپ اسپرت یا مجلسی؟ اسپرت 62- تاحالا در مورد سن خودت دروغ گفتی؟ نه تا جایی که یادم میاد، اوایل که اومده بودم گیم سر استف شاید واقعا یادم نیست 63- اگه صبح بلند میشدی میدیدی جنسیتت تغییر کرده، اولین کاری که انجام می دادی چی بود؟ به دوستام کمک میکردم روز شب لذت بخشی رو بگزرونن 64- خیلی بیشوری 🤣 سلامت باشی🤣 65- اگه قرار باشه یه برنامه رو پاک کنی و گوشیتو بدی من اون برنامه چیه؟ همراه بانک هام 66- دوست داری چی به من بگی؟ اگر کارت با بلند ترین تاور ال اس تموم شد من لازمش دارم 67- اگه قرار باشه یکی از آشناهای من باشی، دوست داشتی کی باشی؟ خواهر زادت یا برادر زادت (جوابم بعد از دیدن سوال بعدیت تبدیل شد به این) 68- ولی من دوست داشتم شوهرعمم باشی 😂 یعنی قبلا اینقدر بی نمک بودم؟😂 69- یه فیلم؟ 6 Under Ground 70- یه سریال؟ سیلو 71- یه آهنگ؟ Highway Leito & Arown 72- چرا دیگه NG نیستی؟ تایم نداشتن 73- خب من اون اسکین رو دوستش داشتم 😪 لیدر استورم ؟ این شورتیه که قشنگ تره 74- تو باغ وحش از دیدن کدوم حیوون بیشتر ذوق میکنی؟ تو 🥰 75- از مرگ می ترسی؟ من همیشه از زندگلی با ذلت میترسیدم 76- دوست داری برای همیشه تو چه سنی بمونی؟ تا الان که حال نداده خیلی نمیدونم 77- چی رو دوست داری برای یک بار هم که شده امتحان کنی؟ پول خیلی خیلی خیلی زیاد 78- تا حالا شده از یه جایی بالا بری دیگه نتونی بیای پایین؟ بله، بلند ترین تاور ال اس 79- سوالی که دوست داری ازت بپرسن ولی نمی پرسن؟ اسم صد نفر که ازشون متنفرم 80- بدترین تصمیم زندگیت؟ دوستی به هر قیمتی به جا تنهایی 81- بهترین تصمیم زندگیت؟ فکر میکنم تو آینده بگم نگه داشتن شغل فعلیم با فشار هایی که تو پیش میومد 82- قهرمان زندگیت؟ خودم 83- تا حالا کسی قلبتو شکسته؟ میتونی ببخشیش؟ آره - آره 84- برای کسی که ترکت کنه میتونی آرزوی خوشبختی کنی؟ آره چرا که نه 85- اگه می تونستی در مورد خودت هر چیزی رو عوض کنی، چی رو تغییر می دادی؟ تاندون های کتفم رو ضد آسیب دیدگی میکردم، الان تو تیم ملی بودم🤣 86- بهترین لحظه ی زندگیت؟ بنظرم دایی شدنم (هنوز نشدم) 87- شب که میخوای بخوابی به چی فکر میکنی؟ قسط، قرض، وام، بدهی، چک برگشتی، کارای انجام نشده مشتریا 88- تاحالا تو استخر جیش کردی؟ بله با لذت 89- زیر دوش حموم چی؟ بلهه 90- خیلی چندشی 😁 بازم بلههه🤣 91- اگه باد شکم بودی ترجیح می دادی صدا دار و مغرور باشی یا بی صدا و کشنده؟! بی صدا و کشنده 92- بهترین تعریفی که از خودت شنیدی چی بوده؟ تو یکی ا پروژه ها یکی از کارفرما هام که باهاش خیلی مشکل داشتم بهم گفت نه تو اگ نمیری ی چیزی میشی واسه خودت🤣 93- از پیر شدن میترسی؟ خیلی زیاد 94- لاکچری ترین خرجی که واسه خودت کردی چی بوده؟ طلا 95- آخرین باری که گریه کردی چه زمانی بوده؟ دی 404 96- دوست داری روی سنگ قبرت چی بنویسن؟ ادامه دارد... 97- به کدوم قسمت بدنت افتخار میکنی؟ خب من الان بگم اونیک نبایدو بن میشیم هممون که ولی دستم 98- اگه الان قرار باشه بمیری، حسرت چه کاری رو می خوری که انجام ندادی؟ اینکه روز قبل مرگم سخن گوی کاخ سفیدو ندیدم درجه حرارت صندلیت چطوره؟ 🤪 نه واقعا پیر شدی (البته نه پیری ساحل) 13 ساعت قبل، MamadRoast گفته است: سلام @BuTleR. امیدوارم حالت خوب باشه🤗 بریم سراغ سوالات! سلام ممنونمممممممممم ۱- مشهدی بودن چه حسی داره؟ حس بدشانسی ۲- ترجیح میدی گوشیتو در بیاری ساعتو ببینی یا ساعت مچی ببندی؟ ساعت مچی ۳- رنگ موردعلاقت تو سرور؟(برای vehicle) 179 ۴- بین رفیقات(تو سرور) ترجیح میدی کنار کی یه شب بخوابی؟ هرکی بیشتر اسکات بزنه ۵- رازی هست که تا الان کسی تو سرور ازش خبری نداره و نخوای بگی؟ نه واقعا ۶- چرا خربزه مشهدی؟ چون نوکش کجه ۷- فلافل با سس تند یا انبه؟ گزینه سه چون نداره تند ۸- وقتتو چجوری تو سرور میگذرونی؟(چیکار میکنی) الان کانترکت میزدم، شهروند باشم مردم آزاری میکنم ۹- به چه چیزی تو زندگی علاقه داری؟ شغلم ۱۰- از زندگیت راضی هستی؟(۱تا۱۰) 6 میدم بنظرم اون سه تایی که ندادم بخاطر شرایط مملکته و اون یکی دیگه هم هیچی کامل نیست😂 موفق باشی. 💚 2 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1171831 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DiC ارسال شده در April 12 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12 3 ساعت قبل، Mary گفته است: نه مثل اینکه میخاره (کتفتو میگم) میبینم که منو دیدی خاطرات قدیمیت زنده شد مخصوصاً بلند ترین تاور ال اس جاش درد میکنه؟ (کتفتو میگم) مواظب باش چی میگی من آخر هفته دیگه قراره بیام مشهدااااا 1- اسم صد نفر که ازشون بدت میاد؟ 2- کجا شله مِدَن؟ 3- حلیمو با نمک میخوری یا شکر؟ 4- چرا تو حلیم قیمه میریزن؟ ( الان حتما رگ مشهدیت میزنه بالا که حلیم با شله فرق می کنه) ولی خودمونیما جفتشون یکیه 5- چرا تو مشهد تخم مرغ کیلوییه؟ 6- یک کیلو تخم مرغ میشه چند تا تخم مرغ؟ 7- چرا نمیگین یه باکس آب میگین یه شِل آب؟ 8- چرا نمیگین یه شانه تخم مرغ میگین یه صفحه تخم مرغ؟ 9- چند تاکلمه مشهدی میگم معنیشون رو بگو - کُپُل؟ - موسی کو تقی؟ - مداد فشاری؟ - یَرِه؟ - بولوار؟ - موبروم؟ - سلاخام؟ - خونوک؟ - چُقُک؟ 10- چرا اینقدر رانندگیتون بده؟ 11- گفتی خرید دوست داری... پاساژ آرمیتاژ می ری یا پروما؟ 12- مطمئنی فقط برای خرید میری آخه یکم گرونه برای خرید؟ 13- قبول داری خیلی پر برکته؟ 14- با کی رفتی بام هاشمیه؟ 15- چرا میام تو سرور همش کانترکتم؟ 16- اگه کانترکتت باشم منو با چی میزنی؟ 17- اگه صد میلیون بهت بدیم چیکار میکنی؟ 18- اگه سیصد میلیون دیگه هم بهت بدیم چیکار میکنی؟ 19- حالا اگه همشو ازت بگیریم بهت یه بیست و پنج تومنی بدیم چیکار میکنی؟ 20- حالا اگه اون بیست و پنج تومنی رو ازت نگیریم و بهت ببخشیم چیکار میکنی؟ (دوست دارم سوال تکراری بپرسم به خودم مربوطه) 21- آخرین اس ام اسی که فرستادی ؟ به کی و چی بود ؟ 22- یه مدل ماشین؟ 23- چندتا اسم میگم نظرتو راجبشون بگو - @Ali? - @Sajjad ? - @Markeloff? - استاد @OsTaDFaRaZ? - @AbbasMZ؟ - من؟ - اون مو فر فریه؟ - @AlinPahlavi؟ - @CboTProUlteraMaxLak؟ 24- از اونجایی که سرور پر برکت شده همین الان کسی هست که روش کراش باشی؟ 25- مائده چی؟ 26- کیمیا؟ 27- حنا؟ 28- روشا؟ 29- رها؟ 30- سندی و دختر خالش؟ (اسمشو خیلی تلاش کردم ولی پیدا نکردم ) دوست داری بعد تو کی بشینه رو صندلی؟ چیکار ما دارید ،🥴😆 𝐌𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1172289 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLeoN ارسال شده در April 12 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12 🤣 ℳ𝒴: Don't make her fall in love If you can't love her لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1172318 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در April 12 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12 11 دقیقه قبل، BikaS گفته است: داداش دوس داری کی رو پات بشینه؟ 😂🙄 خاستی بیای ارمیتاژ بگو برار هفتتیر اشنا زیاده😁 ولا هرچی بود بود فقط پسر نباشه🤣 خودتو کجا ببینیم داداش اشنا هارو ولش کن😂 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1172533 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BikaS ارسال شده در April 12 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12 9 دقیقه قبل، BuTleR گفته است: ولا هرچی بود بود فقط پسر نباشه🤣 خودتو کجا ببینیم داداش اشنا هارو ولش کن😂 صیاد هفتتیر طرقبه چالیدره لادن برونسی وکیل اباد کجا عشقت میکشه دداش :My Account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1172544 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در April 12 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12 47 دقیقه قبل، BuTleR گفته است: - @CboTProUlteraMaxLak؟ متاستفانه افتخار آشنایی با ایشونم ندارم منم افتخار آشنایی ندارم اسم کم اوردم دیدم نیکش درازه خواستم یکم تلاش کنی بخونی اذیت شی 49 دقیقه قبل، BuTleR گفته است: - کُپُل؟ تپل اشتباه جواب دادی یه نمره منفی میگیری 50 دقیقه قبل، BuTleR گفته است: - موسی کو تقی؟ کبوتری معمولی از این قهوه ایا اسمشو بلد نیستم یاکریم منظورته دیگه؟ میپذیریم 51 دقیقه قبل، BuTleR گفته است: - اون مو فر فریه؟ فکر میکنم باید یک عرض ارادتی به سجاد جان داشته باشم الان یکی دیگرو یافتم ماه کیو یافتی؟ کجا یافتی؟ تک خوری نداریما بریم ادامه سوالا یا نیاز به تنفس داری؟ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1172555 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در April 12 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12 5 دقیقه قبل، BikaS گفته است: صیاد هفتتیر طرقبه چالیدره لادن برونسی وکیل اباد کجا عشقت میکشه دداش سناباد🤣 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1172558 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BikaS ارسال شده در April 12 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12 1 دقیقه قبل، BuTleR گفته است: سناباد🤣 ب گوشم نخورده😂 :My Account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110959-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-butler/#findComment-1172562 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده