Hasbulla ارسال شده در March 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:من اونت گذاشتم با همه،دوئل می دادم یکی الکی گفته من،چیت میزنم علیرضا ام بدون،اینکه،فیلم،رو ببینه،زود میگه،بیا چک،پیسی و من،تو انی دسک کرش شدم و الکی بنم کرد • مدارک (فیلم یا عکس): 1 ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @DevilMan ادمین @AIireza 24 ساعت فرصت برای ارائه مدرک دارا خواهد بود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIireza ارسال شده در March 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2020 با سلام خدمت Markeloff مدارکِ لازمه ارسال شد ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2020 با سلام در 22 ساعت قبل، DevilMan گفته است: علیرضا ام بدون،اینکه،فیلم،رو ببینه،زود میگه،بیا چک،پیسی ادمینا این اجازه رو دارند که در صورت مشکوک بودن فردی، شخص رو چک پیسی کنند، قرار نیست حتما فیلم ببینند و خیلی چیزا داخل فیلم مشخص نیست. همچنین شکایت شما به دلیلِ قانون: نقل قول سیستمهای بازیکن های مشکوک به استفاده از نرمافزارهای تقلب و مودهای غیرمجاز میتوانند توسط ادمینها کنترل شوند. رد کردن درخواست کنترل و عدم همکاری (خروج از بازی، crash دادن خود، ایجاد مزاحمت برای ادمین هنگام کنترل و سایر موقعیت های مشابه) قابل مجازات است (مجازات: 30 روز محرومیت) رد شد. +بسته شد. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده