TeKrAri ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 درود به همگی قصد دارم از خاطرات زمان هلپریم و کلا دنیای هلپری برای افرادی که تازه رفتن یا میخوان برن و دوست دارن بگم. من 5 ماه هلپر بودم و خب تو اون زمان من 3 نفر واقعا اسطوره مسئول بودن @AliExpert @ZeRoX @Roozbeh واقعا آدمای خوبی بودن که خب بعد از دو هفته میتینگ با کمال تاسف روزبه به مقام های بالاتر رفت و بجاشون @Wine سروش عزیز اومدن ایشونم واقعا آدم خوبی بودن و خوش رفتار که مدتها با علیاکسپرت و آرمین زیروکس و سروش عزیز بودیم و خب اون زمان هلپریم از اول تا آخرش کلا میتونم بگم از بین هلپرا شاید تنها کسی بودم که هیچوقت مجازاتی به دلیل شکایت ازم نبود تنها مجازات بخاطر تایم هام بود که کافی نبود من بعد از 2 ماه تقریبا هلپری یهو سروش جان اومد گفت آره تایم نزدی و اینا مجبورم دیموت بدم ولی خب دیموتم شد که بعد از کلی حرف زدن با اکسپرت و زیروکس و سروش تصمیم گرفتن که من تایم هام اوکی کنم و واقعا اکسپرت عزیز تو اون زمان مرامی کرد و هلپری من برگشت دوباره ادامه دادیم و تایم ها بهتر که یهو اع @ZakharAsli مبین عزیز گفتن مسئول جدید و اکسپرت و زیروکس میرن مقام بالاتر که شدن @Olden و butterfly بودن که خب این دو عزیز اصن کاری نکردن و بعد 2 هفته فکر میکنم عوض شدن و @Exit @KaGaN پارسا و فربد اومدن آدمای خوب و خوش رفتار ولی خب من خیلی حالا راضی نبودم ولی خب بازم عالی بودن که برای آخرین ماه هلپریم اومدن و مجدد به دلیل تایم نزدن توسط @Exit دیموت شدم ولی خب در کل مجازاتم فقط از سر تایم نزدن بود و حتی زمان روزبه جان هم یادمه کمترین مجازات تایم برا من در نظر میگرفت. خداروشکر کسی هم باما دشمنی نداشت بره شکایت و اینا ولی خب اون زمان خودم بهترین مسئولام میتونم بگم @AliExpert @Roozbeh @ZeRoX درکل هلپری واقعا سخته اگه میخواید برید تو اون مقام واقعا سعی کنید خوش رفتار باشید و کمک کنید و... اگه حوصله ندارید اعصاب ندارید نرید تو این تیم اگه برای لیدری میخواید برید هلپری نرید اگه تلاش دارید و میدونید میتونید برید تو تیم سعی کنید هلپری باشید مثل خودم تنها مجازاتتون فقط تایم نزدن باشه و... انقد با افرادی که سنشون کمه تو هلپ می ها سر و کله میزنید و خیلی مواقع اعصابتون خورد میشه ولی خب اگه فور میکنید کنترل ندارید سمت این مقام نرید سعی کنید تو چت هلپرا بحث و حرف و این چیزا راه نندازید خیلی ساکت و دوستانه رفتار کنید و خیلی چیزای دیگه میشه گفت ولی خب برید و خودتون تجربه کنید بقیشو. When the pain and fear you’ve endured persist for a long time, that fear and pain turn into hatred—and hatred changes your world forever لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 زمان خوبی بود, خاطرات خوشی داشتیم یادش بخیر @Wine , @ZeRoX 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1122378 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealPouria ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 6 ساعت قبل، TeKrAri گفته است: درود به همگی قصد دارم از خاطرات زمان هلپریم و کلا دنیای هلپری برای افرادی که تازه رفتن یا میخوان برن و دوست دارن بگم. من 5 ماه هلپر بودم و خب تو اون زمان من 3 نفر واقعا اسطوره مسئول بودن @AliExpert @ZeRoX @Roozbeh واقعا آدمای خوبی بودن که خب بعد از دو هفته میتینگ با کمال تاسف روزبه به مقام های بالاتر رفت و بجاشون @Wine سروش عزیز اومدن ایشونم واقعا آدم خوبی بودن و خوش رفتار که مدتها با علیاکسپرت و آرمین زیروکس و سروش عزیز بودیم و خب اون زمان هلپریم از اول تا آخرش کلا میتونم بگم از بین هلپرا شاید تنها کسی بودم که هیچوقت مجازاتی به دلیل شکایت ازم نبود تنها مجازات بخاطر تایم هام بود که کافی نبود من بعد از 2 ماه تقریبا هلپری یهو سروش جان اومد گفت آره تایم نزدی و اینا مجبورم دیموت بدم ولی خب دیموتم شد که بعد از کلی حرف زدن با اکسپرت و زیروکس و سروش تصمیم گرفتن که من تایم هام اوکی کنم و واقعا اکسپرت عزیز تو اون زمان مرامی کرد و هلپری من برگشت دوباره ادامه دادیم و تایم ها بهتر که یهو اع @ZakharAsli مبین عزیز گفتن مسئول جدید و اکسپرت و زیروکس میرن مقام بالاتر که شدن @Olden و butterfly بودن که خب این دو عزیز اصن کاری نکردن و بعد 2 هفته فکر میکنم عوض شدن و @Exit @KaGaN پارسا و فربد اومدن آدمای خوب و خوش رفتار ولی خب من خیلی حالا راضی نبودم ولی خب بازم عالی بودن که برای آخرین ماه هلپریم اومدن و مجدد به دلیل تایم نزدن توسط @Exit دیموت شدم ولی خب در کل مجازاتم فقط از سر تایم نزدن بود و حتی زمان روزبه جان هم یادمه کمترین مجازات تایم برا من در نظر میگرفت. خداروشکر کسی هم باما دشمنی نداشت بره شکایت و اینا ولی خب اون زمان خودم بهترین مسئولام میتونم بگم @AliExpert @Roozbeh @ZeRoX درکل هلپری واقعا سخته اگه میخواید برید تو اون مقام واقعا سعی کنید خوش رفتار باشید و کمک کنید و... اگه حوصله ندارید اعصاب ندارید نرید تو این تیم اگه برای لیدری میخواید برید هلپری نرید اگه تلاش دارید و میدونید میتونید برید تو تیم سعی کنید هلپری باشید مثل خودم تنها مجازاتتون فقط تایم نزدن باشه و... انقد با افرادی که سنشون کمه تو هلپ می ها سر و کله میزنید و خیلی مواقع اعصابتون خورد میشه ولی خب اگه فور میکنید کنترل ندارید سمت این مقام نرید سعی کنید تو چت هلپرا بحث و حرف و این چیزا راه نندازید خیلی ساکت و دوستانه رفتار کنید و خیلی چیزای دیگه میشه گفت ولی خب برید و خودتون تجربه کنید بقیشو. خیلی تاثیر گذار بود Never give up لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1122384 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAkOmA ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 @AliExpert @ZeRoX @Roozbeh من تایمی که بودم مسئول اینا بودن واقعا اون تایم خوش گذشت اخرم علی استفاء مو قبول کرد یادش بخیر My main account Multi-person accounts: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1122630 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Afy ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 سلام،چیزه باحالی بود در کل لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1122794 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salvage ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 مرسی که گفتی ولی فک کنم خاطره نبود لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1123099 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Expin ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 12 ساعت قبل، TeKrAri گفته است: درود به همگی قصد دارم از خاطرات زمان هلپریم و کلا دنیای هلپری برای افرادی که تازه رفتن یا میخوان برن و دوست دارن بگم. من 5 ماه هلپر بودم و خب تو اون زمان من 3 نفر واقعا اسطوره مسئول بودن @AliExpert @ZeRoX @Roozbeh واقعا آدمای خوبی بودن که خب بعد از دو هفته میتینگ با کمال تاسف روزبه به مقام های بالاتر رفت و بجاشون @Wine سروش عزیز اومدن ایشونم واقعا آدم خوبی بودن و خوش رفتار که مدتها با علیاکسپرت و آرمین زیروکس و سروش عزیز بودیم و خب اون زمان هلپریم از اول تا آخرش کلا میتونم بگم از بین هلپرا شاید تنها کسی بودم که هیچوقت مجازاتی به دلیل شکایت ازم نبود تنها مجازات بخاطر تایم هام بود که کافی نبود من بعد از 2 ماه تقریبا هلپری یهو سروش جان اومد گفت آره تایم نزدی و اینا مجبورم دیموت بدم ولی خب دیموتم شد که بعد از کلی حرف زدن با اکسپرت و زیروکس و سروش تصمیم گرفتن که من تایم هام اوکی کنم و واقعا اکسپرت عزیز تو اون زمان مرامی کرد و هلپری من برگشت دوباره ادامه دادیم و تایم ها بهتر که یهو اع @ZakharAsli مبین عزیز گفتن مسئول جدید و اکسپرت و زیروکس میرن مقام بالاتر که شدن @Olden و butterfly بودن که خب این دو عزیز اصن کاری نکردن و بعد 2 هفته فکر میکنم عوض شدن و @Exit @KaGaN پارسا و فربد اومدن آدمای خوب و خوش رفتار ولی خب من خیلی حالا راضی نبودم ولی خب بازم عالی بودن که برای آخرین ماه هلپریم اومدن و مجدد به دلیل تایم نزدن توسط @Exit دیموت شدم ولی خب در کل مجازاتم فقط از سر تایم نزدن بود و حتی زمان روزبه جان هم یادمه کمترین مجازات تایم برا من در نظر میگرفت. خداروشکر کسی هم باما دشمنی نداشت بره شکایت و اینا ولی خب اون زمان خودم بهترین مسئولام میتونم بگم @AliExpert @Roozbeh @ZeRoX درکل هلپری واقعا سخته اگه میخواید برید تو اون مقام واقعا سعی کنید خوش رفتار باشید و کمک کنید و... اگه حوصله ندارید اعصاب ندارید نرید تو این تیم اگه برای لیدری میخواید برید هلپری نرید اگه تلاش دارید و میدونید میتونید برید تو تیم سعی کنید هلپری باشید مثل خودم تنها مجازاتتون فقط تایم نزدن باشه و... انقد با افرادی که سنشون کمه تو هلپ می ها سر و کله میزنید و خیلی مواقع اعصابتون خورد میشه ولی خب اگه فور میکنید کنترل ندارید سمت این مقام نرید سعی کنید تو چت هلپرا بحث و حرف و این چیزا راه نندازید خیلی ساکت و دوستانه رفتار کنید و خیلی چیزای دیگه میشه گفت ولی خب برید و خودتون تجربه کنید بقیشو. من هم بودم خیلی دوره خوبی بود یک ماه نشده بود سوپروایزر بودم دیموت شدم اما آرمین زروکس علی اکسپرت محشر بودن خیلی رفتار صمیمانه ای داشتن @ZeRoX @AliExpert دلمون براتون تنگ شده💔😅 .ɪ ᴀᴍ ᴀ ᴡɪɴɴᴇʀ ʙᴇᴄᴀᴜꜱᴇ ɪ ᴇꜰꜰᴏʀᴅ ʜᴀʀᴅ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1123321 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeKrAri ارسال شده در March 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 6 ساعت قبل، AliExpert گفته است: زمان خوبی بود, خاطرات خوشی داشتیم یادش بخیر @Wine , @ZeRoX بهترین خاطرات بود، یادش بخیر 6 ساعت قبل، Ting گفته است: خیلی تاثیر گذار بود به شدت تاثیر گذاشتم 3 ساعت قبل، Afy گفته است: سلام،چیزه باحالی بود در کل درود، قربونت 2 ساعت قبل، Salvage گفته است: مرسی که گفتی ولی فک کنم خاطره نبود فدات ولی حالا قصدم آنچان خاطره بودنش نبود بیشتر توصیه 20 دقیقه قبل، iAmiri گفته است: من هم بودم خیلی دوره خوبی بود یک ماه نشده بود سوپروایزر بودم دیموت شدم اما آرمین زروکس علی اکسپرت محشر بودن خیلی رفتار صمیمانه ای داشتن @ZeRoX @AliExpert دلمون براتون تنگ شده💔😅 بهترین ها بودن واقعا اون موقع همه جوره خوب بودن آرمین زیروکس و علی اکسپرت When the pain and fear you’ve endured persist for a long time, that fear and pain turn into hatred—and hatred changes your world forever لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1123354 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wine ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 9 ساعت قبل، AliExpert گفته است: زمان خوبی بود, خاطرات خوشی داشتیم یادش بخیر @Wine , @ZeRoX فقط تستامون😁🤣 UnknownS لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1123492 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FleuR ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 15 ساعت قبل، TeKrAri گفته است: درود به همگی قصد دارم از خاطرات زمان هلپریم و کلا دنیای هلپری برای افرادی که تازه رفتن یا میخوان برن و دوست دارن بگم. من 5 ماه هلپر بودم و خب تو اون زمان من 3 نفر واقعا اسطوره مسئول بودن @AliExpert @ZeRoX @Roozbeh واقعا آدمای خوبی بودن که خب بعد از دو هفته میتینگ با کمال تاسف روزبه به مقام های بالاتر رفت و بجاشون @Wine سروش عزیز اومدن ایشونم واقعا آدم خوبی بودن و خوش رفتار که مدتها با علیاکسپرت و آرمین زیروکس و سروش عزیز بودیم و خب اون زمان هلپریم از اول تا آخرش کلا میتونم بگم از بین هلپرا شاید تنها کسی بودم که هیچوقت مجازاتی به دلیل شکایت ازم نبود تنها مجازات بخاطر تایم هام بود که کافی نبود من بعد از 2 ماه تقریبا هلپری یهو سروش جان اومد گفت آره تایم نزدی و اینا مجبورم دیموت بدم ولی خب دیموتم شد که بعد از کلی حرف زدن با اکسپرت و زیروکس و سروش تصمیم گرفتن که من تایم هام اوکی کنم و واقعا اکسپرت عزیز تو اون زمان مرامی کرد و هلپری من برگشت دوباره ادامه دادیم و تایم ها بهتر که یهو اع @ZakharAsli مبین عزیز گفتن مسئول جدید و اکسپرت و زیروکس میرن مقام بالاتر که شدن @Olden و butterfly بودن که خب این دو عزیز اصن کاری نکردن و بعد 2 هفته فکر میکنم عوض شدن و @Exit @KaGaN پارسا و فربد اومدن آدمای خوب و خوش رفتار ولی خب من خیلی حالا راضی نبودم ولی خب بازم عالی بودن که برای آخرین ماه هلپریم اومدن و مجدد به دلیل تایم نزدن توسط @Exit دیموت شدم ولی خب در کل مجازاتم فقط از سر تایم نزدن بود و حتی زمان روزبه جان هم یادمه کمترین مجازات تایم برا من در نظر میگرفت. خداروشکر کسی هم باما دشمنی نداشت بره شکایت و اینا ولی خب اون زمان خودم بهترین مسئولام میتونم بگم @AliExpert @Roozbeh @ZeRoX درکل هلپری واقعا سخته اگه میخواید برید تو اون مقام واقعا سعی کنید خوش رفتار باشید و کمک کنید و... اگه حوصله ندارید اعصاب ندارید نرید تو این تیم اگه برای لیدری میخواید برید هلپری نرید اگه تلاش دارید و میدونید میتونید برید تو تیم سعی کنید هلپری باشید مثل خودم تنها مجازاتتون فقط تایم نزدن باشه و... انقد با افرادی که سنشون کمه تو هلپ می ها سر و کله میزنید و خیلی مواقع اعصابتون خورد میشه ولی خب اگه فور میکنید کنترل ندارید سمت این مقام نرید سعی کنید تو چت هلپرا بحث و حرف و این چیزا راه نندازید خیلی ساکت و دوستانه رفتار کنید و خیلی چیزای دیگه میشه گفت ولی خب برید و خودتون تجربه کنید بقیشو. بسیار هم عالی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1123522 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان ZeRoX ارسال شده در March 16 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 (ویرایش شده) در ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ در 12:28، TeKrAri گفته است: درود به همگی قصد دارم از خاطرات زمان هلپریم و کلا دنیای هلپری برای افرادی که تازه رفتن یا میخوان برن و دوست دارن بگم. من 5 ماه هلپر بودم و خب تو اون زمان من 3 نفر واقعا اسطوره مسئول بودن @AliExpert @ZeRoX @Roozbeh واقعا آدمای خوبی بودن که خب بعد از دو هفته میتینگ با کمال تاسف روزبه به مقام های بالاتر رفت و بجاشون @Wine سروش عزیز اومدن ایشونم واقعا آدم خوبی بودن و خوش رفتار که مدتها با علیاکسپرت و آرمین زیروکس و سروش عزیز بودیم و خب اون زمان هلپریم از اول تا آخرش کلا میتونم بگم از بین هلپرا شاید تنها کسی بودم که هیچوقت مجازاتی به دلیل شکایت ازم نبود تنها مجازات بخاطر تایم هام بود که کافی نبود من بعد از 2 ماه تقریبا هلپری یهو سروش جان اومد گفت آره تایم نزدی و اینا مجبورم دیموت بدم ولی خب دیموتم شد که بعد از کلی حرف زدن با اکسپرت و زیروکس و سروش تصمیم گرفتن که من تایم هام اوکی کنم و واقعا اکسپرت عزیز تو اون زمان مرامی کرد و هلپری من برگشت دوباره ادامه دادیم و تایم ها بهتر که یهو اع @ZakharAsli مبین عزیز گفتن مسئول جدید و اکسپرت و زیروکس میرن مقام بالاتر که شدن @Olden و butterfly بودن که خب این دو عزیز اصن کاری نکردن و بعد 2 هفته فکر میکنم عوض شدن و @Exit @KaGaN پارسا و فربد اومدن آدمای خوب و خوش رفتار ولی خب من خیلی حالا راضی نبودم ولی خب بازم عالی بودن که برای آخرین ماه هلپریم اومدن و مجدد به دلیل تایم نزدن توسط @Exit دیموت شدم ولی خب در کل مجازاتم فقط از سر تایم نزدن بود و حتی زمان روزبه جان هم یادمه کمترین مجازات تایم برا من در نظر میگرفت. خداروشکر کسی هم باما دشمنی نداشت بره شکایت و اینا ولی خب اون زمان خودم بهترین مسئولام میتونم بگم @AliExpert @Roozbeh @ZeRoX درکل هلپری واقعا سخته اگه میخواید برید تو اون مقام واقعا سعی کنید خوش رفتار باشید و کمک کنید و... اگه حوصله ندارید اعصاب ندارید نرید تو این تیم اگه برای لیدری میخواید برید هلپری نرید اگه تلاش دارید و میدونید میتونید برید تو تیم سعی کنید هلپری باشید مثل خودم تنها مجازاتتون فقط تایم نزدن باشه و... انقد با افرادی که سنشون کمه تو هلپ می ها سر و کله میزنید و خیلی مواقع اعصابتون خورد میشه ولی خب اگه فور میکنید کنترل ندارید سمت این مقام نرید سعی کنید تو چت هلپرا بحث و حرف و این چیزا راه نندازید خیلی ساکت و دوستانه رفتار کنید و خیلی چیزای دیگه میشه گفت ولی خب برید و خودتون تجربه کنید بقیشو. تشکر کنم از خودت که انقد پشتکار خوب داشتی و این روند رو زندگی واقعیت ادامه بدی و هرجا هستی موفق باشی ❤️🔥 18 ساعت قبل، AliExpert گفته است: زمان خوبی بود, خاطرات خوشی داشتیم یادش بخیر @Wine , @ZeRoX عشقی خان❤️🔥 16 ساعت قبل، AliAkOmA گفته است: @AliExpert @ZeRoX @Roozbeh من تایمی که بودم مسئول اینا بودن واقعا اون تایم خوش گذشت اخرم علی استفاء مو قبول کرد یادش بخیر مخلص همیشه موفق باشی ❤️🔥 11 ساعت قبل، iAmiri گفته است: من هم بودم خیلی دوره خوبی بود یک ماه نشده بود سوپروایزر بودم دیموت شدم اما آرمین زروکس علی اکسپرت محشر بودن خیلی رفتار صمیمانه ای داشتن @ZeRoX @AliExpert دلمون براتون تنگ شده💔😅 عزیزی ❤️🔥 ویرایش شده March 16 توسط ZeRoX 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1124014 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAkOmA ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 1 ساعت قبل، ZeRoX گفته است: تشکر کنم از خودت که انقد پشتکار خوب داشتی و این روند رو زندگی واقعیت ادامه بدی و هرجا هستی موفق باشی ❤️🔥 عشقی خان❤️🔥 مخلص همیشه موفق باشی ❤️🔥 عزیزی ❤️🔥 خودت ازم تست گرفتی ارمین یادت میاد My main account Multi-person accounts: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1124321 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaShruB ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 در ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ در 12:28، TeKrAri گفته است: درود به همگی قصد دارم از خاطرات زمان هلپریم و کلا دنیای هلپری برای افرادی که تازه رفتن یا میخوان برن و دوست دارن بگم. من 5 ماه هلپر بودم و خب تو اون زمان من 3 نفر واقعا اسطوره مسئول بودن @AliExpert @ZeRoX @Roozbeh واقعا آدمای خوبی بودن که خب بعد از دو هفته میتینگ با کمال تاسف روزبه به مقام های بالاتر رفت و بجاشون @Wine سروش عزیز اومدن ایشونم واقعا آدم خوبی بودن و خوش رفتار که مدتها با علیاکسپرت و آرمین زیروکس و سروش عزیز بودیم و خب اون زمان هلپریم از اول تا آخرش کلا میتونم بگم از بین هلپرا شاید تنها کسی بودم که هیچوقت مجازاتی به دلیل شکایت ازم نبود تنها مجازات بخاطر تایم هام بود که کافی نبود من بعد از 2 ماه تقریبا هلپری یهو سروش جان اومد گفت آره تایم نزدی و اینا مجبورم دیموت بدم ولی خب دیموتم شد که بعد از کلی حرف زدن با اکسپرت و زیروکس و سروش تصمیم گرفتن که من تایم هام اوکی کنم و واقعا اکسپرت عزیز تو اون زمان مرامی کرد و هلپری من برگشت دوباره ادامه دادیم و تایم ها بهتر که یهو اع @ZakharAsli مبین عزیز گفتن مسئول جدید و اکسپرت و زیروکس میرن مقام بالاتر که شدن @Olden و butterfly بودن که خب این دو عزیز اصن کاری نکردن و بعد 2 هفته فکر میکنم عوض شدن و @Exit @KaGaN پارسا و فربد اومدن آدمای خوب و خوش رفتار ولی خب من خیلی حالا راضی نبودم ولی خب بازم عالی بودن که برای آخرین ماه هلپریم اومدن و مجدد به دلیل تایم نزدن توسط @Exit دیموت شدم ولی خب در کل مجازاتم فقط از سر تایم نزدن بود و حتی زمان روزبه جان هم یادمه کمترین مجازات تایم برا من در نظر میگرفت. خداروشکر کسی هم باما دشمنی نداشت بره شکایت و اینا ولی خب اون زمان خودم بهترین مسئولام میتونم بگم @AliExpert @Roozbeh @ZeRoX درکل هلپری واقعا سخته اگه میخواید برید تو اون مقام واقعا سعی کنید خوش رفتار باشید و کمک کنید و... اگه حوصله ندارید اعصاب ندارید نرید تو این تیم اگه برای لیدری میخواید برید هلپری نرید اگه تلاش دارید و میدونید میتونید برید تو تیم سعی کنید هلپری باشید مثل خودم تنها مجازاتتون فقط تایم نزدن باشه و... انقد با افرادی که سنشون کمه تو هلپ می ها سر و کله میزنید و خیلی مواقع اعصابتون خورد میشه ولی خب اگه فور میکنید کنترل ندارید سمت این مقام نرید سعی کنید تو چت هلپرا بحث و حرف و این چیزا راه نندازید خیلی ساکت و دوستانه رفتار کنید و خیلی چیزای دیگه میشه گفت ولی خب برید و خودتون تجربه کنید بقیشو. دقیقا دمتگرم که راهنمایی کردی واقعا اگر اعصاب ندارید سمت هلپری نرید چون بیشتر رو مغزتون میرن تو هلپمی ها و کنترل خودتون رو از میدین. 20 ساعت قبل، AliExpert گفته است: زمان خوبی بود, خاطرات خوشی داشتیم یادش بخیر @Wine , @ZeRoX عشق منتظرتیم که بک بدی و دوباره ببینیمت🥲 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1124341 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeKrAri ارسال شده در March 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 2 ساعت قبل، ZeRoX گفته است: تشکر کنم از خودت که انقد پشتکار خوب داشتی و این روند رو زندگی واقعیت ادامه بدی و هرجا هستی موفق باشی ❤️🔥 قربونت آرمین عزیز بهترین بودی و هستی و امیدوارم شماهم در زندگیت با بزرگترین موفقیت ها روبرو بشی ۱ ساعت قبل، AliAkOmA گفته است: خودت ازم تست گرفتی ارمین یادت میاد دقیقا از منم آرمین تست گرفت واقعا صبور بود و خوش رفتار 49 دقیقه قبل، MaShruB گفته است: دقیقا دمتگرم که راهنمایی کردی واقعا اگر اعصاب ندارید سمت هلپری نرید چون بیشتر رو مغزتون میرن تو هلپمی ها و کنترل خودتون رو از میدین. عشق منتظرتیم که بک بدی و دوباره ببینیمت🥲 فدات جیگر واقعا باید اعصاب کافی داشته باشی ولی @AliExpert وقت کردی برگرد همه منتظر زمان اوج بودنتیم When the pain and fear you’ve endured persist for a long time, that fear and pain turn into hatred—and hatred changes your world forever لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1124439 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان ZeRoX ارسال شده در March 17 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 21 ساعت قبل، AliAkOmA گفته است: خودت ازم تست گرفتی ارمین یادت میاد آره 20 ساعت قبل، TeKrAri گفته است: قربونت آرمین عزیز بهترین بودی و هستی و امیدوارم شماهم در زندگیت با بزرگترین موفقیت ها روبرو بشی عزیزی💖 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1126019 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAkOmA ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 3 ساعت قبل، ZeRoX گفته است: آره ولی چه تایمی بود بعد 15 به حدی زده شدم از هلپری که باورت نمیشه😅 ولب الان فکر میکنم میگم نباید در میومدم سر تست یادته بهم چیا گفته بودی ارمین😅😅😅😅 My main account Multi-person accounts: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1126283 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBoT ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 رفیق Expatan بودی؟ اما خدا کیست اگه دوست داری از جنس مخالف متنفر باشی فقط کافیست آنها رو بشناسید! دختر و پسر هم نداره لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1126284 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Traplab ارسال شده در March 18 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 بیشتر شبیه داستان بود تا خاطره Me: MyBYBY: My brother: ..Save me لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1128193 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeeRoR ارسال شده در March 18 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 عالی بود لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1128662 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
poyaTURK17 ارسال شده در March 18 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 خاطره❌️کینه✅️ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1128798 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LorMaN ارسال شده در March 21 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21 در ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ در 23:40، poyaTURK17 گفته است: خاطره❌️کینه✅️ 😂😂 تو گوش گرگ نمیره روضه ی روباه...💤🥷 Fadaei لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1133495 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Takaya ارسال شده در March 21 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21 در ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ در 15:04، MaShruB گفته است: دقیقا دمتگرم که راهنمایی کردی واقعا اگر اعصاب ندارید سمت هلپری نرید چون بیشتر رو مغزتون میرن تو هلپمی ها و کنترل خودتون رو از میدین. هعییییی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1133853 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AhouraSnake ارسال شده در March 22 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22 عالی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1135595 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bebin ارسال شده در March 25 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25 هلپر فقط Belataklif. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108553-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%BE%D8%B1/#findComment-1140084 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری