Aminw ارسال شده در March 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2020 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون اول منو تلپرت کرد گفت چک کامپیوتر گفتم باشه بعد ایشون به طور 18 دقیقه روی سیستم من بود و هیچی پیدا نکرد, اما بعد از چک به من تهمت زد که چیت زدی و دلمواست سوخت ! بعد تحدید کرد که اگه یکبار دیگه این کارو کنی بن میکنمت ! با اینکه من اصلا نه کاری کردم نه سرچ چیت و ... زدم و از قوانین که در جریان هستم یک ادمین نباید تحدید کنه ممبرو و حتی تهمت زدن به ممبرو من از ایشون شاکی ام و یک عکس دارم کلا از ایشون که این تحدیدو انجام داد. • مدارک (فیلم یا عکس): https://www.uplooder.net/img/image/67/3b1a91f4c06b10e0d5cc5fafc3220305/sa-mp-072.png ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در March 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2020 باسلام، اولاََ که "تحدید" نیستو "تهدید"ه ثانیاً شکایت شما کلاََ رده چون مدارکتون کافی نیست ثالثاََ بنده هیچ تحدید (عه ببخشید)، تهدیدی نکردم و دراین باره مدارک کامل به ادمینِ محترمه @Markeloff ارسال خواهم کرد، موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در March 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2020 سلام خدمت شاکی محترم @Hediyeh ادمین @LeyToM 24 ساعت مهلت برای ارائه مدرک و دفاعیه را دارا میباشد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در March 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2020 (ویرایش شده) باسلام ایشون فکر نکنم حق مسخره کردن من را در این موضوع داشته باشد, لطفا برخورد کنید. هیچ ادمینی حقه مسخره کردن ممبر را ندارد! ویرایش شده March 8, 2020 توسط Hediyeh ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در March 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2020 سلامی مجدد. شکایت شما به دلیل نداشتن Timestamp/ رد شد. توجه: شکایاتی که از تیم کارکنان میشود، باید در آن زمان دقیق مشخص شده باشد و در غیر ای صورت معتبر نیستند. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده