Omid ارسال شده در February 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2020 با عرض سلام خدمت مدیریت محترم بنده 7 تا ماشین دارم ( Infernus-Bullet-Turismo-Sultan-Sandking-Phoneix-Buccanner ) خب ممکنه یکی از ماشینام Bime 0 باشه و منم پول نداشته باشم و نمیتونم از اون ماشین استفاده کنم در و ممکنه به ATM یا /Bank دسترسی نداشته باشم و /Service Taxi هم که بزنم /Duty نباشند پس مجبورم از ماشین دومم استفاده کنم که این هم غیر ممکنه شده در آپدیت جدید به دلیل ایتنکه باید حتما Permuim باشی تا بتونی از ماشین دوم استفاد کنی من از شما خواستار برگردادن ماشین های دوم را دارم تشکر King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در February 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2020 موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در February 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2020 the best از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2020 @Ali با عرض سلام خدمت موسس محترم لطفا سیستم رو دوباره به قبل برگردانید سپاس King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 سیستم قبلی بهتره موافقم . Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
luga ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadKhan ارسال شده در February 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۱/۲۸ در 10:04، djamer گفته است: با عرض سلام خدمت مدیریت محترم بنده 7 تا ماشین دارم ( Infernus-Bullet-Turismo-Sultan-Sandking-Phoneix-Buccanner ) خب ممکنه یکی از ماشینام Bime 0 باشه و منم پول نداشته باشم و نمیتونم از اون ماشین استفاده کنم در و ممکنه به ATM یا /Bank دسترسی نداشته باشم و /Service Taxi هم که بزنم /Duty نباشند پس مجبورم از ماشین دومم استفاده کنم که این هم غیر ممکنه شده در آپدیت جدید به دلیل ایتنکه باید حتما Permuim باشی تا بتونی از ماشین دوم استفاد کنی من از شما خواستار برگردادن ماشین های دوم را دارم تشکر کاملا موافقم همینجوری هم برای خیلی مزیت ها پریمیوم لازمه دیگه این خیلی محدودیت ایجاد کرده برای ما از موسس تقاضا داریم به سیستم قبلی برگرده خـــــــMamadـــــــان <<<< In Memory Of Old Friends >>>> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در March 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2020 با عرض سلام خدمت موسس محترم از شما خواستار برگرداندن به سیستم قبلی را دارا هستیم . @Ali سپاس King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۲/۱۳ در 23:39، djamer گفته است: با عرض سلام خدمت موسس محترم از شما خواستار برگرداندن به سیستم قبلی را دارا هستیم . @Ali سپاس Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در March 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2020 منم موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightDanger ارسال شده در March 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۲/۱۳ در 23:39، djamer گفته است: با عرض سلام خدمت موسس محترم از شما خواستار برگرداندن به سیستم قبلی را دارا هستیم . @Ali سپاس اره منم موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در March 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2020 دوستان به دلیل بعضی از محدودیت ها توسط Samp بهترین کار رو @Ali کرده و بنظر من این سیستم هیچ مشکلی نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده