رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

با سلام و درود.

(+) 

موفق باشید.

340820_25IMG-20251220-122707-645.jpg

do.php?thmbf=7a0d29_2664f810-25400926-25

Pedi.png

do.php?thmbf=390503_260203-3-3-.gif

موافقم (+)

Be the one that nobody‌ thought you could be 

PermanenT

+

ᎷᎩ ᎪᏟᏟᎾᏌᏁᎢ

Tofaan.png

:𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓

RoReM.png

دقیقا. (+)

𝘼𝙘𝙘𝙪𝙣𝙩𝙨:

do.php?imgf=40e727_26InShot-20260127-085

AghaAmin

DaLiRaN

do.php?imgf=40e727_26InShot-20260127-085

do.php?imgf=f69d26_26InShot-20260126-235

در ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ در 12:36، Semtex گفته است:

با سلام خدمت همه عزیزان

درحال حاضر شهرداری سرور کاملا بی اهمیت شده است درحالی که این فرد توسط تمام بازیکنان سرور انتخاب شده و باید مشکلات سرورو حل کنه میتونه کمک کار سرپرستین وایسه و به مشکلات رسیدگی کنه مثل پایدار نگه داشتن قیمت ها افزایش و کاهش حقوق های فکشن مشکلات اقلیت و غیره...

شهردار باید پل ارتباطی بین منیجر و رنک هایه بالاتر باشه جهت رسیدگی به مشکلات نه اینکه کل روز کارش این باشه Gov بده حمایت کنید که یکم پول به لول هایه پایین بدیم 

این هیچ فایده ای نداره 

شاید بگین خب شهردار هایه اخیر حتی شاید خود من با پول شهردار شدن اما خب جلوی این کار هم میشه گرفت پول دادن  و رشوه رو ممنوع کنید دسترسی تبلیغات برای تمام بازیکنان را در زمان رای گیری برای کاندید ها باز کنید جهت تبلیغ

و اینکه فرد انتخابی حتما باید سابقه ادمینی رو داشته باشه تا با تمام شرایط اشنا باشد

در طی این زمان شهرداری شهردار موظف به برگذاری میتینگ با تمام پلیر ها هست برای گوش داده به مشکلتاشون که اگر قابل حل باشند رسیدگی شوند این ها نکاتی هست که برای پلیر ها بازی رو جذاب میکنند و در اینده خودشون به فکر شهرداری میوفتن که کیو انتخاب کنند

من درحال حاضر دومین بار هست که این مقام رو دریافت میکنم که هر دفع دسترسی ها کمتر میشه یکبار چت فکشن اش بسته میشه یکبار تایم Gov کم میشه و مواردی که دیگر دوستان در اطلاع هستند

میشه از این فکشن به عنوان فکشن تیم ادمینی هم نگاه کرد که همشون جهت حمایت از سرور وارد این اقلیت شده امد و حقوق هم دریافت کنند

اگر قرار هست شهرداری فقط وظیفه داره یه Givetax کنه بنظرم این کد رو به سرپرستین بدین که هر چند ساعت یکبار انجام بدند❤️🫡

دوست دار شما کاظم

@AliExpert @OmidRezaa @SFC @Fayez @AmirMahdi @Toofan @Ali @EnDWaY @mohammadabdali @MohammadAli @Omid @Sajjad @ZakharAsli @Buff @SuRaN @Vinak @Abdollah @FesTivaL @RudeKid @Markeloff @BigMeeTi @Alonso

کاملا درست و بجا بود نظرتون

𝐌𝐲𝐬𝐞𝐋𝐟

Savage.png

ccb511_26background-removed-image.png

این پیشنهاد واقعا عالیه، از وقتی یادمه شهردار بازی هیچ قابلیت و خاصیتی واسه سرور نداشت.

اَللهْ

Cardni.png

TheNorthFace.png

در ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ در 12:36، Semtex گفته است:

با سلام خدمت همه عزیزان

درحال حاضر شهرداری سرور کاملا بی اهمیت شده است درحالی که این فرد توسط تمام بازیکنان سرور انتخاب شده و باید مشکلات سرورو حل کنه میتونه کمک کار سرپرستین وایسه و به مشکلات رسیدگی کنه مثل پایدار نگه داشتن قیمت ها افزایش و کاهش حقوق های فکشن مشکلات اقلیت و غیره...

شهردار باید پل ارتباطی بین منیجر و رنک هایه بالاتر باشه جهت رسیدگی به مشکلات نه اینکه کل روز کارش این باشه Gov بده حمایت کنید که یکم پول به لول هایه پایین بدیم 

این هیچ فایده ای نداره 

شاید بگین خب شهردار هایه اخیر حتی شاید خود من با پول شهردار شدن اما خب جلوی این کار هم میشه گرفت پول دادن  و رشوه رو ممنوع کنید دسترسی تبلیغات برای تمام بازیکنان را در زمان رای گیری برای کاندید ها باز کنید جهت تبلیغ

و اینکه فرد انتخابی حتما باید سابقه ادمینی رو داشته باشه تا با تمام شرایط اشنا باشد

در طی این زمان شهرداری شهردار موظف به برگذاری میتینگ با تمام پلیر ها هست برای گوش داده به مشکلتاشون که اگر قابل حل باشند رسیدگی شوند این ها نکاتی هست که برای پلیر ها بازی رو جذاب میکنند و در اینده خودشون به فکر شهرداری میوفتن که کیو انتخاب کنند

من درحال حاضر دومین بار هست که این مقام رو دریافت میکنم که هر دفع دسترسی ها کمتر میشه یکبار چت فکشن اش بسته میشه یکبار تایم Gov کم میشه و مواردی که دیگر دوستان در اطلاع هستند

میشه از این فکشن به عنوان فکشن تیم ادمینی هم نگاه کرد که همشون جهت حمایت از سرور وارد این اقلیت شده امد و حقوق هم دریافت کنند

اگر قرار هست شهرداری فقط وظیفه داره یه Givetax کنه بنظرم این کد رو به سرپرستین بدین که هر چند ساعت یکبار انجام بدند❤️🫡

دوست دار شما کاظم

@AliExpert @OmidRezaa @SFC @Fayez @AmirMahdi @Toofan @Ali @EnDWaY @mohammadabdali @MohammadAli @Omid @Sajjad @ZakharAsli @Buff @SuRaN @Vinak @Abdollah @FesTivaL @RudeKid @Markeloff @BigMeeTi @Alonso

سلام، با پیشنهاد شما به شدت موافقم

(+) 

درود، موافقم (+)

زمان مشخص میکنه کی تو لجنه!

RaYaN.png

DooM.png

سلام و درود خدمت کاظم عزیز

بابت دیر پاسخ دادن عذر می‌خوام

منم به این مورد انتقاد شدید دارم و لیستی از پیشنهادات رو به رده‌های بالاتر ارائه دادم که در دست بررسیه

از من و تو که گذشت اما امیدوارم شهرداران آینده با امکانات جدید بتونن تاثیر مناسبی تو سرور بزارن

OmidReza

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

(+)

به یادم هست هنوز...

1403/11/3

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...