PabloEscobar ارسال شده در December 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام! ایشون هلپره و این نحوه صحبت کردنشه! بهش گفتم نوب ببینید چطوری جواب میده درخواست رسیدگی • مدارک (فیلم یا عکس): C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در December 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2019 ᴵᶰ ᵗʰᵉ ᶰᵃᵐᵉ ᴼᶠ ᴳᵒᵈ باسلام. هلپر مربوطِ 24 ساعت مهلت ارسال مدارک و دفاعیه را دارا میباشد. I wanted to make love to myself too شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiBle ارسال شده در December 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2019 (ویرایش شده) دوسته عزیز این چه ربطی به هلپر بودن بنده داره این ماله زمانیه که من هنوز وترد تیم استف نشده بودم! بعد منظور من با هرکس دیگری میتونست باشه من داخل کرو رفیقام بودم دوس داشتم با رفیقای خودم با این لحن صحبت کنم! بعد از اونم اینکه اصلا شما از کجا میدونین من فوش دادم میتونم هر کلمه ای اونجا نوشته باشم! ویرایش شده December 16, 2019 توسط BiBle 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در December 16, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2019 (ویرایش شده) دوست عزیز اولا اینکه اون زمان شما هلپر بودی پس انقد واضح دروغ نگو چون بیشتر عدم صلاحیتت برای حضور در تیم کارکنان رو به اثبات میرسونی! دوما اینایی که شما نوشتی بهش میگن بهونه بنی اسرائیلی! چون من بهت گفتم نوب و عصبی شدی و اینکه هر آدم عاقلی میتونه بفهمه عبارت "ks e amat" چه معنی میده! درخواست رسیدگی درست رو دارم با تشکر! ویرایش شده December 16, 2019 توسط Tommy C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در December 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2019 ᴵᶰ ᵗʰᵉ ᶰᵃᵐᵉ ᴼᶠ ᴳᵒᵈ با سلام. شکایت شما رد شد. +بسته شد. I wanted to make love to myself too 1 شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده