PabloEscobar ارسال شده در December 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام! ایشون کنار spray LS داشت با تانک ملتو میترکوند منم اومدم برم بالا دنده عقب گرفت ترکوند ماشین منو بعدش که دنبالش رفتم میگم پول بیمه بده دروغ میگه لگ بودی ندیدمت! ولی باور نمیکنی پس میگم پول ندارم! نه تو داشتی ماشینا و پمپ بنزین رو میترکوندی پشت سرتو ندیدی! اصن جای چرخا تو عکس اولی هس که (حالا چه دنده عقب گرفتی چه قدرت شلیک تانک هولت داده عقب) منیجر یا فاندر بره چک کنه پینگ و fps منو تو اون لحظه (گرچه fps تو عکس هس) اگه ثابت کرد لگ بودم من حرفی ندارم اسکرین دوستم هست ، اسکرین خودم گرفتمم هست که اخطار کم شدن جون ماشین و بعدشم اخطار کم شدن جون خودم تو چت میبینید(تا اومدم پایین ترکید) • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده December 8, 2019 توسط Tommy C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 11, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2019 با سلام. شکایت شما قبول شد. @AliAgent ادمین مورد نظر باید تا 24 ساعت آینده به شما $100,000 جریمه پرداخت کند در غیر اینصورت SV دریافت می کند. زمانی که پول را دریافت کردید در این تاپیک پست قرار دهید که تاپیک را ببندیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در December 11, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2019 سلام مبلغ جریمه واریز شد با تشکر از فاندر C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در December 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم. مبلغ برای شما ارسال و مدرک آن به موسس داده شد، ولی باز هم میگویم که عمدا اون کار رو نکردم. موفق باشید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در December 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2019 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان عزیز از آنجا که شکایت به درستی بررسی شده و کارهای لازم انجام شد، شکایت بسته میشود. +بسته شد. ویرایش شده December 13, 2019 توسط Markeloff 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده