AliExpert ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل درود به همه دوستا گلا داداشیا آبجیا مشتیا شیرینا سعی کردم این تاپییکو که میذارم از حالته ادمینی و چت رسمی در بیام انشالله که بشه عادت کردیم. اولین بار که کلن خواستیم بزنیم اصلا تو فکر من نبود و بدم میومد داداش عزیزم @Semtex هر روز میگفت کلن بزنیم مخالف بودم تا اینکه اونقدر بهم اعتماد داشت با لیدری من اولین بار کلن CL رو زدیم 2023-09-29 16:08:58 Champion League Team خیلی خوب بود و کم کم دوستای خفنی دور هم جمع کردیم. ساسان @Buff که از دوستای گل و جذاب و داداشی بود و یکی از ستون های کلن بود. (دلیل بای دادنش هم درس و باشگاه و رسیدن به جاهای بالاتر توی زندگی بود دمش گرم خیلی وقت باهاش گذروندیم) آرمان @Vinak آرمانه گل و هم زبون (کورد) که واسطه آشنایی من و ساسان هم بود همیشه دوسش دارم و تو قلبم جا داره (دلیل بای دادن اونم درس و باشگاه و مشکلاتی که با یه بنده خدایی تو گیم براش پیش اومد بود) متین @Alonso داداش عزیزم که همه جوره تو هر شرایطی هوای منو داشت و هیچ وقت بد منو نگفت و بد منو نخواست و بهم ایمان داشت (دلیل بای دادن متین هم کنکور بود) کاظم @Semtex عزیزم که واقعا توی رفاقت لنگه نداره بدون شوخی تاحالا ندیدم. یعنی شده من چند بار بهش ضربه زدم بازم بهم اعتماد کرده امیدوارم منو ببخشی (دلیل بای دادن کاظم هم درس و سر کار و مشغله کاری و خستگی بود) مهدی @PaulWalker یکی از رفیقایی که هر چی مشکل سیستمی داشتم به اون میدادم حل کنه (خودم بلد بودما ولی حوصله نداشتم ) تو رفاقت هم کم نذاشت خیلی مشتی بود همیشه و همه جا (دلیل بای دادن مهدی هم همین مشکلات بچه ها بود کار و درس و سوختن هارد کامپوترش و این موارد) @Captain یوسسسسسسففففففف مشتی گل با محبت با روحیه شاداب لطیف همه چی تموم (دلیل بای دادنش هم مشکلاتی که برای خونشون و محل کارش تو زلزله بود و سر کار و درس که الان برگشت) @KnoT علی روا علی جون عزیز دل و گل پسر و قند عسل یه دونس (دلیل بای دادنش هم این بود که از اندروید که اومد بیرون و پی سی خرید وارد دنیای جدیدی شد که سمپ توش جایی نداشت) @WaR وحید گل و عزیزم که همیشه تیم رو کنار هم جمع میکرد و کلی با حرف ها و لهجه و تیکه کلاماش هممون رو میخندوند. (اونم به خاطر درس رفت و ول کرد) @ManiDemon مانی عشقه یعنی 20 بدون حاشیه بدون درگیری بدون هیچی ساکت اومده ساکت رفته از همون روز اول (کار می کنه شبا میاد یه بارم از فدرال کیک شد سر تایم دوباره برگشت زیاد ارتباط نداریم ولی مشتیه ) @Salvage کیان عزیزم از محدود کسایی که هیچوقت اذیتم نکرده و عصبیم نکرده عشقه (دلیل بای دادنش هم ادامه حرفه بسکتبال و درسش بود) @HeMoSo چیزی تو دلش نیست و رفیق مشتی و گلیه (دلیل بای دادنش هم خستگی و درس و یه سری مشکلات بود) @Nicolay اصلا این بشر حرف نداره, استعداد خالص, همه چی تموم با محبت با روحیه با اعتبار یه بار بهش بی احترامی کردم ولی ازش عذر خواهی نکردم ولی به روم نیاورد ازت معذرت میخوام محمد جان (زیاد بای نمیده ولی زیادم نمیاد کلا از همه جا فیده ولی همه چی تمومه) @Aghrab زیاد باهاش جور نبودم و با هم اوکی نبودیم ولی بچه خوب و مشتی بود دمت گرم و در آخر @Azure در واقع نخواستم اسمشو بیارم, به جرعت میگم باهوش ترین عضو کلن و تیم, از خودمم خیلی باهوش تر و حرفه ایی تر و قوی تره ولی راه اشتباهو رفت و باعث شد خیلی ضربه بخوره تیم. امیدوارم یه روز تغیر کنه و همون iKabir ناظم فروم فکشن LSPD که به تیم و کلن اوردمش تبدیل بشه. هر اومدنی یه رفتنی داره و هر تیمی جدایی بزرگترین تیم فوتبال برتر دنیا هم وقتی 2 نفر توی بازی اخراج میشن 9 نفره به زور بازی می کنن و احتمال 99 درصد میبازن ولی خب بعضی مواقع هست که تنها راه جدایی از یه تیم یا بکسه و دیگه با حرف زدن و بحث کردن و این چیزا چیزی حل نمیشه چون تموم شده. دمتون گرم بچه ها که حال دادین قلب من همیشه پیش شماست و همیشه من یک WK میمونم. اگه برگردم عقب هم فقط شما رو انتخاب میکنم که بگم بهشون رفیق بقیه در حد دوستن بجز یه سریا که از قبل بودن. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- با یه متن تتلو تمومش میکنم آره ما هر کارى کردیم اَخ بود ، هر جایى بدبین اَخمو ما لخت خوابیدم حتى اگه ، هوا طوفانى یخ بود هَمَش قاطى رفوزه ها میشیم تجدیدى از خوب ما دنیامون چه بىرحم بود ، هرکى خوب بود میرفت زود هَمَش پُرِه استرس هم آبجوى اسمى هم دود درساى تِستى مردود ، نقشاى زندگى فقط طرحهاى مشکى کمبود درداى عشقی هم توم یه حرفاى زشتى هم موند نمیبینم دیگه من حتى بهشتى از دور هَمَش تاریکى هِى درد ، مگه خُب داریم اِنقد همه چى قفل و منم میزنم خاکى مِنبَعد چِقَد بَده خدایى ، که اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدایى Start from: 2023-09-29 [ CL ] Champions League [TF] Titan Family [WK] Wolf kings family End: 2025-12-17 @Semtex @Buff @Alonso @Vinak @KnoT @Captain @PaulWalker @WaR @Salvage @HeMoSo @ManiDemon @Aghrab @Nicolay @Azure 11 3 1 7 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Die ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل چه قشنگ نقل قول 𝐓𝐢𝐦𝐞 𝐓𝐞𝐥𝐥𝐬 𝐭𝐡𝐞 𝐓𝐫𝐮𝐭𝐡 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983005 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل چه رمانتیک CLیادمه زده بودی من بای داده بودم واسه یه کوئستی یسر اومده بودی میگفتی بک بده بیا کاپ و فلان اینا بعدش شنیدم که واسه چی گفته بودی نگو که هر چی کاپه مخصوصا NG تو کلن جمع کردی... حرکت جالب و خاطره انگیزی بود حیف ما اون دوران زده شده بودیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983008 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheArshiya ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل واقعا زیبا بود نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983010 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KOLOFT ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل (ویرایش شده) @AliExpert واقعا ادم با مرامی هستی که همش یادت هست ویرایش شده 15 ساعت قبل توسط KOLOFT نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983020 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل Click 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983022 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در 15 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل @BigMeeTi باهات زیاد آشنا نبودم که اسمتو بیارم ببخشید متی جون نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983025 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل 1 ساعت قبل، AliExpert گفته است: درود به همه دوستا گلا داداشیا آبجیا مشتیا شیرینا سعی کردم این تاپییکو که میذارم از حالته ادمینی و چت رسمی در بیام انشالله که بشه عادت کردیم. اولین بار که کلن خواستیم بزنیم اصلا تو فکر من نبود و بدم میومد داداش عزیزم @Semtex هر روز میگفت کلن بزنیم مخالف بودم تا اینکه اونقدر بهم اعتماد داشت با لیدری من اولین بار کلن CL رو زدیم 2023-09-29 16:08:58 Champion League Team خیلی خوب بود و کم کم دوستای خفنی دور هم جمع کردیم. ساسان @Buff که از دوستای گل و جذاب و داداشی بود و یکی از ستون های کلن بود. (دلیل بای دادنش هم درس و باشگاه و رسیدن به جاهای بالاتر توی زندگی بود دمش گرم خیلی وقت باهاش گذروندیم) آرمان @Vinak آرمانه گل و هم زبون (کورد) که واسطه آشنایی من و ساسان هم بود همیشه دوسش دارم و تو قلبم جا داره (دلیل بای دادن اونم درس و باشگاه و مشکلاتی که با یه بنده خدایی تو گیم براش پیش اومد بود) متین @Alonso داداش عزیزم که همه جوره تو هر شرایطی هوای منو داشت و هیچ وقت بد منو نگفت و بد منو نخواست و بهم ایمان داشت (دلیل بای دادن متین هم کنکور بود) کاظم @Semtex عزیزم که واقعا توی رفاقت لنگه نداره بدون شوخی تاحالا ندیدم. یعنی شده من چند بار بهش ضربه زدم بازم بهم اعتماد کرده امیدوارم منو ببخشی (دلیل بای دادن کاظم هم درس و سر کار و مشغله کاری و خستگی بود) مهدی @PaulWalker یکی از رفیقایی که هر چی مشکل سیستمی داشتم به اون میدادم حل کنه (خودم بلد بودما ولی حوصله نداشتم ) تو رفاقت هم کم نذاشت خیلی مشتی بود همیشه و همه جا (دلیل بای دادن مهدی هم همین مشکلات بچه ها بود کار و درس و سوختن هارد کامپوترش و این موارد) @Captain یوسسسسسسففففففف مشتی گل با محبت با روحیه شاداب لطیف همه چی تموم (دلیل بای دادنش هم مشکلاتی که برای خونشون و محل کارش تو زلزله بود و سر کار و درس که الان برگشت) @KnoT علی روا علی جون عزیز دل و گل پسر و قند عسل یه دونس (دلیل بای دادنش هم این بود که از اندروید که اومد بیرون و پی سی خرید وارد دنیای جدیدی شد که سمپ توش جایی نداشت) @WaR وحید گل و عزیزم که همیشه تیم رو کنار هم جمع میکرد و کلی با حرف ها و لهجه و تیکه کلاماش هممون رو میخندوند. (اونم به خاطر درس رفت و ول کرد) @ManiDemon مانی عشقه یعنی 20 بدون حاشیه بدون درگیری بدون هیچی ساکت اومده ساکت رفته از همون روز اول (کار می کنه شبا میاد یه بارم از فدرال کیک شد سر تایم دوباره برگشت زیاد ارتباط نداریم ولی مشتیه ) @Salvage کیان عزیزم از محدود کسایی که هیچوقت اذیتم نکرده و عصبیم نکرده عشقه (دلیل بای دادنش هم ادامه حرفه بسکتبال و درسش بود) @HeMoSo چیزی تو دلش نیست و رفیق مشتی و گلیه (دلیل بای دادنش هم خستگی و درس و یه سری مشکلات بود) @Nicolay اصلا این بشر حرف نداره, استعداد خالص, همه چی تموم با محبت با روحیه با اعتبار یه بار بهش بی احترامی کردم ولی ازش عذر خواهی نکردم ولی به روم نیاورد ازت معذرت میخوام محمد جان (زیاد بای نمیده ولی زیادم نمیاد کلا از همه جا فیده ولی همه چی تمومه) @Aghrab زیاد باهاش جور نبودم و با هم اوکی نبودیم ولی بچه خوب و مشتی بود دمت گرم و در آخر @Azure در واقع نخواستم اسمشو بیارم, به جرعت میگم باهوش ترین عضو کلن و تیم, از خودمم خیلی باهوش تر و حرفه ایی تر و قوی تره ولی راه اشتباهو رفت و باعث شد خیلی ضربه بخوره تیم. امیدوارم یه روز تغیر کنه و همون iKabir ناظم فروم فکشن LSPD که به تیم و کلن اوردمش تبدیل بشه. هر اومدنی یه رفتنی داره و هر تیمی جدایی بزرگترین تیم فوتبال برتر دنیا هم وقتی 2 نفر توی بازی اخراج میشن 9 نفره به زور بازی می کنن و احتمال 99 درصد میبازن ولی خب بعضی مواقع هست که تنها راه جدایی از یه تیم یا بکسه و دیگه با حرف زدن و بحث کردن و این چیزا چیزی حل نمیشه چون تموم شده. دمتون گرم بچه ها که حال دادین قلب من همیشه پیش شماست و همیشه من یک WK میمونم. اگه برگردم عقب هم فقط شما رو انتخاب میکنم که بگم بهشون رفیق بقیه در حد دوستن بجز یه سریا که از قبل بودن. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- با یه متن تتلو تمومش میکنم آره ما هر کارى کردیم اَخ بود ، هر جایى بدبین اَخمو ما لخت خوابیدم حتى اگه ، هوا طوفانى یخ بود هَمَش قاطى رفوزه ها میشیم تجدیدى از خوب ما دنیامون چه بىرحم بود ، هرکى خوب بود میرفت زود هَمَش پُرِه استرس هم آبجوى اسمى هم دود درساى تِستى مردود ، نقشاى زندگى فقط طرحهاى مشکى کمبود درداى عشقی هم توم یه حرفاى زشتى هم موند نمیبینم دیگه من حتى بهشتى از دور هَمَش تاریکى هِى درد ، مگه خُب داریم اِنقد همه چى قفل و منم میزنم خاکى مِنبَعد چِقَد بَده خدایى ، که اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدایى Start from: 2023-09-29 [ CL ] Champions League [TF] Titan Family [WK] Wolf kings family End: 2025-12-17 @Semtex @Buff @Alonso @Vinak @KnoT @Captain @PaulWalker @WaR @Salvage @HeMoSo @ManiDemon @Aghrab @Nicolay @Azure داش علی قلبی از همون روز اولی که توی NG همو دیدیم بر خلاف حرفایی که پشتت بود تو دیدار اول شناختمت که چه جور ادم خوش قلبی هستی بعضی وقتا از روی هیجان یکارایی میکنی ولی چیزی تو قلبت نیست همیشه تورو به عنوان بهترین مکمل خودم میدونستم چه تپو توز هایی که باهم نکردیم توی کاپ و بالا بردن پرچم تیم همیشه جات تو قلبمه یروزی باز این تیم اعضای برمیگردن و برمیگردیم سر جای همیشگیمون با اینکه رفاقتمون به سمپ ختم نمیشه ولی یروزی دوباره باهم... Champions Titan Wolf For Ever 2 نقل قول Wolf King Family لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983050 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل خب بنظرم وقتشه اون ضرر هایه ۲۰۰ ۳۰۰ میلیونی که بهم زدی رو الان بدی اما دور از شوخی اکانتم که دستته هرکاری خواسی بکن بجز خط قرمز هایی که گذاشتم 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983078 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImYassIN ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل 5 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است: Click نقل قول And finally we will find out that window of hope among the darkness of today… لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983087 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Movement ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل بسیار عالی نقل قول چرا واسه نجات بقیه فرشته باشم وقتی هیچکس نمیسوزه دلش به حالم وقتی خوبیا نمیاد بهچش عالم تنهاییام مثل بهشتهواسم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983123 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeMoSo ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل 8 ساعت قبل، AliExpert گفته است: درود به همه دوستا گلا داداشیا آبجیا مشتیا شیرینا سعی کردم این تاپییکو که میذارم از حالته ادمینی و چت رسمی در بیام انشالله که بشه عادت کردیم. اولین بار که کلن خواستیم بزنیم اصلا تو فکر من نبود و بدم میومد داداش عزیزم @Semtex هر روز میگفت کلن بزنیم مخالف بودم تا اینکه اونقدر بهم اعتماد داشت با لیدری من اولین بار کلن CL رو زدیم 2023-09-29 16:08:58 Champion League Team خیلی خوب بود و کم کم دوستای خفنی دور هم جمع کردیم. ساسان @Buff که از دوستای گل و جذاب و داداشی بود و یکی از ستون های کلن بود. (دلیل بای دادنش هم درس و باشگاه و رسیدن به جاهای بالاتر توی زندگی بود دمش گرم خیلی وقت باهاش گذروندیم) آرمان @Vinak آرمانه گل و هم زبون (کورد) که واسطه آشنایی من و ساسان هم بود همیشه دوسش دارم و تو قلبم جا داره (دلیل بای دادن اونم درس و باشگاه و مشکلاتی که با یه بنده خدایی تو گیم براش پیش اومد بود) متین @Alonso داداش عزیزم که همه جوره تو هر شرایطی هوای منو داشت و هیچ وقت بد منو نگفت و بد منو نخواست و بهم ایمان داشت (دلیل بای دادن متین هم کنکور بود) کاظم @Semtex عزیزم که واقعا توی رفاقت لنگه نداره بدون شوخی تاحالا ندیدم. یعنی شده من چند بار بهش ضربه زدم بازم بهم اعتماد کرده امیدوارم منو ببخشی (دلیل بای دادن کاظم هم درس و سر کار و مشغله کاری و خستگی بود) مهدی @PaulWalker یکی از رفیقایی که هر چی مشکل سیستمی داشتم به اون میدادم حل کنه (خودم بلد بودما ولی حوصله نداشتم ) تو رفاقت هم کم نذاشت خیلی مشتی بود همیشه و همه جا (دلیل بای دادن مهدی هم همین مشکلات بچه ها بود کار و درس و سوختن هارد کامپوترش و این موارد) @Captain یوسسسسسسففففففف مشتی گل با محبت با روحیه شاداب لطیف همه چی تموم (دلیل بای دادنش هم مشکلاتی که برای خونشون و محل کارش تو زلزله بود و سر کار و درس که الان برگشت) @KnoT علی روا علی جون عزیز دل و گل پسر و قند عسل یه دونس (دلیل بای دادنش هم این بود که از اندروید که اومد بیرون و پی سی خرید وارد دنیای جدیدی شد که سمپ توش جایی نداشت) @WaR وحید گل و عزیزم که همیشه تیم رو کنار هم جمع میکرد و کلی با حرف ها و لهجه و تیکه کلاماش هممون رو میخندوند. (اونم به خاطر درس رفت و ول کرد) @ManiDemon مانی عشقه یعنی 20 بدون حاشیه بدون درگیری بدون هیچی ساکت اومده ساکت رفته از همون روز اول (کار می کنه شبا میاد یه بارم از فدرال کیک شد سر تایم دوباره برگشت زیاد ارتباط نداریم ولی مشتیه ) @Salvage کیان عزیزم از محدود کسایی که هیچوقت اذیتم نکرده و عصبیم نکرده عشقه (دلیل بای دادنش هم ادامه حرفه بسکتبال و درسش بود) @HeMoSo چیزی تو دلش نیست و رفیق مشتی و گلیه (دلیل بای دادنش هم خستگی و درس و یه سری مشکلات بود) @Nicolay اصلا این بشر حرف نداره, استعداد خالص, همه چی تموم با محبت با روحیه با اعتبار یه بار بهش بی احترامی کردم ولی ازش عذر خواهی نکردم ولی به روم نیاورد ازت معذرت میخوام محمد جان (زیاد بای نمیده ولی زیادم نمیاد کلا از همه جا فیده ولی همه چی تمومه) @Aghrab زیاد باهاش جور نبودم و با هم اوکی نبودیم ولی بچه خوب و مشتی بود دمت گرم و در آخر @Azure در واقع نخواستم اسمشو بیارم, به جرعت میگم باهوش ترین عضو کلن و تیم, از خودمم خیلی باهوش تر و حرفه ایی تر و قوی تره ولی راه اشتباهو رفت و باعث شد خیلی ضربه بخوره تیم. امیدوارم یه روز تغیر کنه و همون iKabir ناظم فروم فکشن LSPD که به تیم و کلن اوردمش تبدیل بشه. هر اومدنی یه رفتنی داره و هر تیمی جدایی بزرگترین تیم فوتبال برتر دنیا هم وقتی 2 نفر توی بازی اخراج میشن 9 نفره به زور بازی می کنن و احتمال 99 درصد میبازن ولی خب بعضی مواقع هست که تنها راه جدایی از یه تیم یا بکسه و دیگه با حرف زدن و بحث کردن و این چیزا چیزی حل نمیشه چون تموم شده. دمتون گرم بچه ها که حال دادین قلب من همیشه پیش شماست و همیشه من یک WK میمونم. اگه برگردم عقب هم فقط شما رو انتخاب میکنم که بگم بهشون رفیق بقیه در حد دوستن بجز یه سریا که از قبل بودن. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- با یه متن تتلو تمومش میکنم آره ما هر کارى کردیم اَخ بود ، هر جایى بدبین اَخمو ما لخت خوابیدم حتى اگه ، هوا طوفانى یخ بود هَمَش قاطى رفوزه ها میشیم تجدیدى از خوب ما دنیامون چه بىرحم بود ، هرکى خوب بود میرفت زود هَمَش پُرِه استرس هم آبجوى اسمى هم دود درساى تِستى مردود ، نقشاى زندگى فقط طرحهاى مشکى کمبود درداى عشقی هم توم یه حرفاى زشتى هم موند نمیبینم دیگه من حتى بهشتى از دور هَمَش تاریکى هِى درد ، مگه خُب داریم اِنقد همه چى قفل و منم میزنم خاکى مِنبَعد چِقَد بَده خدایى ، که اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدایى Start from: 2023-09-29 [ CL ] Champions League [TF] Titan Family [WK] Wolf kings family End: 2025-12-17 @Semtex @Buff @Alonso @Vinak @KnoT @Captain @PaulWalker @WaR @Salvage @HeMoSo @ManiDemon @Aghrab @Nicolay @Azure علی جان رفاقت با تو بهترین تجربه زندگیم بود واقعا افتخار میکنم رفیقایی مثل شما در کنارم دارم ولی همیشه قلبمون در کنار هم میمونه و زمین کرده شاید یه روزی دوباره بتونیم باهم همون همکاری ها همون برنامه ریزی ها همون خنده ها و گریه های که در کنار هم داشتیم رو دوباره جبران کنیم، وقتی در کنار شما بودم به جرئت میتونم بگم شاد ارین لحظه های زندگیم رو با شما تجربه کردم چون من توی دنیای واقعی یک آدم تنهایی درون وجودم نهفته دارم اما این را میدانم افتادن یک قطره آب از آسمان و هرچیزی حکمت خداوند بلند مرتبه است. حکمتی وجود دارد که ما مدتی از این تجربه خوب جدا خواهیم شد اما شاید ممکن است بعد از چند سال آینده بعد از موفقیت های که دور از هم یا در کنار هم کسب کردیم بتونیم دوباره برگردیم و همون روزایه همیشگی رو داشته باشیم رفیق باد بهاریست می آید می نوازد، می رقصد می خواند، می سازد مانند نسیم صبحگاه نوازش گر گلهای بهاریست زیبا رفیق طوفانیست قوی باکلامش ویرانت می کند بار دگر می سازد زیبا تراز قبل خود می دانی جاودان می ماند درنگاهت قلبت، یادت دوستش می داری کمک حال تودر سختی هاست خنده کنان، یادآور رویدادهای زیباست رها کننده از تنهای پشتوانه خوبی هاست چه دور، چه نزدیک رفیق ازبودنت ممنونم یادت نرود که یاد تو در دل ماست … *** آنروز که آتش محبت افروخت عاشق روش سوز ز معشوق آموخت از جانب دوست سرزد این سوز و گداز تا در نگرفت شمع پروانه نسوخت موفق باشی رفیق قدیمی و خاطره انگیز خوب من علی جان 1 نقل قول نبین آفتابه یهو دیدی روت ریخت تگرگ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983128 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل قشنگ بود. نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983140 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل 9 ساعت قبل، AliExpert گفته است: @BigMeeTi باهات زیاد آشنا نبودم که اسمتو بیارم ببخشید متی جون داش علی قلبی بالاخره آدم یادش میره نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983171 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wine ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 10 ساعت قبل، AliExpert گفته است: درود به همه دوستا گلا داداشیا آبجیا مشتیا شیرینا سعی کردم این تاپییکو که میذارم از حالته ادمینی و چت رسمی در بیام انشالله که بشه عادت کردیم. اولین بار که کلن خواستیم بزنیم اصلا تو فکر من نبود و بدم میومد داداش عزیزم @Semtex هر روز میگفت کلن بزنیم مخالف بودم تا اینکه اونقدر بهم اعتماد داشت با لیدری من اولین بار کلن CL رو زدیم 2023-09-29 16:08:58 Champion League Team خیلی خوب بود و کم کم دوستای خفنی دور هم جمع کردیم. ساسان @Buff که از دوستای گل و جذاب و داداشی بود و یکی از ستون های کلن بود. (دلیل بای دادنش هم درس و باشگاه و رسیدن به جاهای بالاتر توی زندگی بود دمش گرم خیلی وقت باهاش گذروندیم) آرمان @Vinak آرمانه گل و هم زبون (کورد) که واسطه آشنایی من و ساسان هم بود همیشه دوسش دارم و تو قلبم جا داره (دلیل بای دادن اونم درس و باشگاه و مشکلاتی که با یه بنده خدایی تو گیم براش پیش اومد بود) متین @Alonso داداش عزیزم که همه جوره تو هر شرایطی هوای منو داشت و هیچ وقت بد منو نگفت و بد منو نخواست و بهم ایمان داشت (دلیل بای دادن متین هم کنکور بود) کاظم @Semtex عزیزم که واقعا توی رفاقت لنگه نداره بدون شوخی تاحالا ندیدم. یعنی شده من چند بار بهش ضربه زدم بازم بهم اعتماد کرده امیدوارم منو ببخشی (دلیل بای دادن کاظم هم درس و سر کار و مشغله کاری و خستگی بود) مهدی @PaulWalker یکی از رفیقایی که هر چی مشکل سیستمی داشتم به اون میدادم حل کنه (خودم بلد بودما ولی حوصله نداشتم ) تو رفاقت هم کم نذاشت خیلی مشتی بود همیشه و همه جا (دلیل بای دادن مهدی هم همین مشکلات بچه ها بود کار و درس و سوختن هارد کامپوترش و این موارد) @Captain یوسسسسسسففففففف مشتی گل با محبت با روحیه شاداب لطیف همه چی تموم (دلیل بای دادنش هم مشکلاتی که برای خونشون و محل کارش تو زلزله بود و سر کار و درس که الان برگشت) @KnoT علی روا علی جون عزیز دل و گل پسر و قند عسل یه دونس (دلیل بای دادنش هم این بود که از اندروید که اومد بیرون و پی سی خرید وارد دنیای جدیدی شد که سمپ توش جایی نداشت) @WaR وحید گل و عزیزم که همیشه تیم رو کنار هم جمع میکرد و کلی با حرف ها و لهجه و تیکه کلاماش هممون رو میخندوند. (اونم به خاطر درس رفت و ول کرد) @ManiDemon مانی عشقه یعنی 20 بدون حاشیه بدون درگیری بدون هیچی ساکت اومده ساکت رفته از همون روز اول (کار می کنه شبا میاد یه بارم از فدرال کیک شد سر تایم دوباره برگشت زیاد ارتباط نداریم ولی مشتیه ) @Salvage کیان عزیزم از محدود کسایی که هیچوقت اذیتم نکرده و عصبیم نکرده عشقه (دلیل بای دادنش هم ادامه حرفه بسکتبال و درسش بود) @HeMoSo چیزی تو دلش نیست و رفیق مشتی و گلیه (دلیل بای دادنش هم خستگی و درس و یه سری مشکلات بود) @Nicolay اصلا این بشر حرف نداره, استعداد خالص, همه چی تموم با محبت با روحیه با اعتبار یه بار بهش بی احترامی کردم ولی ازش عذر خواهی نکردم ولی به روم نیاورد ازت معذرت میخوام محمد جان (زیاد بای نمیده ولی زیادم نمیاد کلا از همه جا فیده ولی همه چی تمومه) @Aghrab زیاد باهاش جور نبودم و با هم اوکی نبودیم ولی بچه خوب و مشتی بود دمت گرم و در آخر @Azure در واقع نخواستم اسمشو بیارم, به جرعت میگم باهوش ترین عضو کلن و تیم, از خودمم خیلی باهوش تر و حرفه ایی تر و قوی تره ولی راه اشتباهو رفت و باعث شد خیلی ضربه بخوره تیم. امیدوارم یه روز تغیر کنه و همون iKabir ناظم فروم فکشن LSPD که به تیم و کلن اوردمش تبدیل بشه. هر اومدنی یه رفتنی داره و هر تیمی جدایی بزرگترین تیم فوتبال برتر دنیا هم وقتی 2 نفر توی بازی اخراج میشن 9 نفره به زور بازی می کنن و احتمال 99 درصد میبازن ولی خب بعضی مواقع هست که تنها راه جدایی از یه تیم یا بکسه و دیگه با حرف زدن و بحث کردن و این چیزا چیزی حل نمیشه چون تموم شده. دمتون گرم بچه ها که حال دادین قلب من همیشه پیش شماست و همیشه من یک WK میمونم. اگه برگردم عقب هم فقط شما رو انتخاب میکنم که بگم بهشون رفیق بقیه در حد دوستن بجز یه سریا که از قبل بودن. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- با یه متن تتلو تمومش میکنم آره ما هر کارى کردیم اَخ بود ، هر جایى بدبین اَخمو ما لخت خوابیدم حتى اگه ، هوا طوفانى یخ بود هَمَش قاطى رفوزه ها میشیم تجدیدى از خوب ما دنیامون چه بىرحم بود ، هرکى خوب بود میرفت زود هَمَش پُرِه استرس هم آبجوى اسمى هم دود درساى تِستى مردود ، نقشاى زندگى فقط طرحهاى مشکى کمبود درداى عشقی هم توم یه حرفاى زشتى هم موند نمیبینم دیگه من حتى بهشتى از دور هَمَش تاریکى هِى درد ، مگه خُب داریم اِنقد همه چى قفل و منم میزنم خاکى مِنبَعد چِقَد بَده خدایى ، که اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدایى Start from: 2023-09-29 [ CL ] Champions League [TF] Titan Family [WK] Wolf kings family End: 2025-12-17 @Semtex @Buff @Alonso @Vinak @KnoT @Captain @PaulWalker @WaR @Salvage @HeMoSo @ManiDemon @Aghrab @Nicolay @Azure چه خاطرات قشنگی، امیدوارم که دوباره همتون کنار هم باشید و بترکونید 2 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983194 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KOMlSeR ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل چه قشنگ نقل قول ☠ COMFORTABILITY KILLS ☠ GoD لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983287 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RASTlN ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل چه قشنگ نقل قول I'm Rastin لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/95891-%D8%B3%D8%B1-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-cl-tf-wk/#findComment-983360 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.