RamtinSniper ارسال شده در October 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود میفرستم بر شما، این هلپر عزیزمون از بنده شکایت الکی کردن، و دستور زبان فینگلیش رو هم که در عکس مشاهده می فرمایید، رعایت نکردن، و طرز صحبت ایشون با پلیرها اصلا درست نیست. • مدارک (فیلم یا عکسشکایت از رامتین = مدرک بنده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در October 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2019 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم هلپر @Brixel ۲۴ ساعت مهلت دفاع از خود را دارا هستند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DADAPOLMEDE ارسال شده در October 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم.. ایشون به بنده به جز این وانتد وانتد های دیگر هم داده بودند حالا من مدرک جمع نکردم من با ایشون مشکلی هم ندارم اگه دوست دارند شکایت رو پس بگیرند اگر هم نه که من مجازات میشم... با تشکر × بدرود× 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در October 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2019 فحاشی (چه به شوخی چه به جدی) به شدت ممنوع هست و هلپر بایستی نهایت ادب و احترام را داشته باشد و حفظ کند. شکایت شما پذیرفته شد. هلپر مربوطه به دلیل توهین و استفاده از کلمات ناپسند یک SV دریافت کردند. در در ۱۳۹۸/۸/۱ در 22:55، RamtinSniper گفته است: مدارک (فیلم یا عکسشکایت از رامتین = مدرک بنده شکایت شما رد شد. شکایت بی مورد از بازیکنان موردی ندارد و تنها مشمول شکایات بی مورد از تیم کارکنان میشود. در در ۱۳۹۸/۸/۱ در 22:55، RamtinSniper گفته است: دستور زبان فینگلیش رو هم که در عکس مشاهده می فرمایید، رعایت نکردن شکایت شما رد شد. دستور زبان فینگلیش تنها در چت های HL/ و HC/ بایستی رعایت شود و در چت عمومی هلپر آزاد است. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده