Unavailable ارسال شده در October 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2019 (ویرایش شده) باسلام خدمت فوندر محترم @Ali و همینطور @Mohny پیشنهاد من در رابطه با CNN اینه که اگه بشه یک تبلیغ بدیم و تکرار شه به عنوان مثال: AD (Tabligh) (Tekrar) AD (House 24 for sell) (10) وقتی که میزنیم, بصورت خودکار چند بار بگه (با توجه به تبلیغ دیگران زمانش بیشتر بشه و مثلا هر 1 دقیقه یکبار خودش تبلیغ کنه) بعد تعداد محدودی هم بشه زد (حداکثر 10 تا) و وقتی هم که خانه یا ماشین یا ... فروش رفت, بشه با Cancel AD باقی تبلیغ هارو کنسل کرد تا مشکلی پیش نیاد. امیدوارم پیشنهادم خوب باشه و بتونه به پیشرفت سرور کمک کنه. موفق باشید. ویرایش شده October 1, 2019 توسط LeyToM رنگ بندی 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در October 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2019 با سلام و احترام. پیشنهاد خیلی خوبی هست ولی باید به این هم توجه داشت که با اینکار اکتیویتی اقلیت خبرنگار به طور چشمگیری کاهش پیدا میکند، تنها دلیلی که پلیر ها تبلیقشون رو به خبرنگار میدهند این هست که حوصله ندارند به CNN بروند با این کار دیگه کسی پیش خبرنگار نخواهد رفت. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در October 1, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2019 در 21 دقیقه قبل، AliAgent گفته است: با سلام و احترام. پیشنهاد خیلی خوبی هست ولی باید به این هم توجه داشت که با اینکار اکتیویتی اقلیت خبرنگار به طور چشمگیری کاهش پیدا میکند، تنها دلیلی که پلیر ها تبلیقشون رو به خبرنگار میدهند این هست که حوصله ندارند به CNN بروند با این کار دیگه کسی پیش خبرنگار نخواهد رفت. سلام, قبول دارم ولی اقلیت خبرنگاران تبلیغات بسیار زیادی دارند, *از کمکی سرور تا کمکی سایت. *تبلیغات خود را به ما بسپارید. *بسته های تبلیغاتی به فروش میرسد. *خانه ی شماره X برای فروش *تبلیغ ماشین خودشون *خانه خودشون میتونن بعد این تبلیغ ها دوباره برگردن و از اول تبلیغ کنند. به این هم باید توجه کرد به دلیل اینکه ماشین اقلیت دور است, بیشتر آنها در HQ تبلیغ میکنند. به هرحال فقط یک پیشنهاد دادم, میتونه رد شه. بستگی به نظر موسس محترم @Ali دارد. باتشکر از نظر خوبتون. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Delniya ارسال شده در October 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2019 @LeyToM سلام پیشنهادت خوبه اما @AliAgent هم درست میگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnaCrO ارسال شده در October 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2019 در 15 ساعت قبل، LeyToM گفته است: پیشنهاد من در رابطه با CNN اینه که اگه بشه یک تبلیغ بدیم و تکرار شه به عنوان مثال: AD (Tabligh) (Tekrar) AD (House 24 for sell) (10) وقتی که میزنیم, بصورت خودکار چند بار بگه (با توجه به تبلیغ دیگران زمانش بیشتر بشه و مثلا هر 1 دقیقه یکبار خودش تبلیغ کنه) بعد تعداد محدودی هم بشه زد (حداکثر 10 تا) و وقتی هم که خانه یا ماشین یا ... فروش رفت, بشه با Cancel AD باقی تبلیغ هارو کنسل کرد تا مشکلی پیش نیاد. امیدوارم پیشنهادم خوب باشه و بتونه به پیشرفت سرور کمک کنه. موفق باشید. فکشن News Reporter هم منحل بشه؟ به نظر من باید CNN ها رو برداشت چون در روز شاید یه SMS/ هم واسه اقلیت NR نره! این دیگه چه پیشنهادیه؟؟! 1 باشه تو خوبی... تو جلو ما پشتیم! ولی این راهی که تو میری، گرگاشو ما کشتیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در October 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2019 در در ۱۳۹۸/۷/۹ در 22:29، AliAgent گفته است: با سلام و احترام. پیشنهاد خیلی خوبی هست ولی باید به این هم توجه داشت که با اینکار اکتیویتی اقلیت خبرنگار به طور چشمگیری کاهش پیدا میکند، تنها دلیلی که پلیر ها تبلیقشون رو به خبرنگار میدهند این هست که حوصله ندارند به CNN بروند با این کار دیگه کسی پیش خبرنگار نخواهد رفت. بله ایشون درست میگن دیگه واسه خبرنگار ها Activity نمیمونه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در October 3, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2019 (ویرایش شده) در 22 ساعت قبل، GentleBoy گفته است: فکشن News Reporter هم منحل بشه؟ به نظر من باید CNN ها رو برداشت چون در روز شاید یه SMS/ هم واسه اقلیت NR نره! این دیگه چه پیشنهادیه؟؟! در ۱ ساعت قبل، Sajjad0 گفته است: بله ایشون درست میگن دیگه واسه خبرنگار ها Activity نمیمونه. در در ۱۳۹۸/۷/۱۰ در 01:27، Delniya گفته است: @LeyToM سلام پیشنهادت خوبه اما @AliAgent هم درست میگه دوستان که نظر دادن, ببینم نظر @Ali چی میتونه باشه. باید در CNN تغییراتی به وجود بیاد (طبق گفته خود علی) من فقط نظر دادم شاید بدرد بخوره. ویرایش شده October 3, 2019 توسط LeyToM 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 4, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2019 پیشنهاد شما رد شد. آپدیت هایی را در این زمینه در نظر داریم. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده