HajAbdollah ارسال شده در September 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2019 توی عروسی همه محرمند حتی نگهبان جلو درب ورود جز عاقد 2 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jjvvaaddii ارسال شده در October 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2019 الان این خنده داشت یا گریه؟ کجای این طنز بود؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abdollah ارسال شده در October 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2019 در در ۱۳۹۸/۷/۸ در 21:29، HajAbdollah گفته است: توی عروسی همه محرمند حتی نگهبان جلو درب ورود جز عاقد ن بابا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Think ارسال شده در October 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2019 واقعا این طنزه؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در October 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2019 در در ۱۳۹۸/۷/۸ در 21:29، HajAbdollah گفته است: توی عروسی همه محرمند حتی نگهبان جلو درب ورود جز عاقد این خنده دار ترین لطیفه سال بود؟ نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeid672 ارسال شده در October 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2019 در در ۱۳۹۸/۷/۸ در 10:59، HajAbdollah گفته است: توی عروسی همه محرمند حتی نگهبان جلو درب ورود جز عاقد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayea ارسال شده در October 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2019 در در ۱۳۹۸/۷/۸ در 21:29، HajAbdollah گفته است: توی عروسی همه محرمند حتی نگهبان جلو درب ورود جز عاقد نقل قول باشد که نباشد پارتی در این سرزمیـــــــــن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در November 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2019 از خنده دل و رودم رو بالا اوردم نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در August 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2020 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 بد نبود ولی خنده دار ترین نبود |: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 در 3 ساعت قبل، Pouria0JM گفته است: بد نبود؟ بی مزه بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در October 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2020 چقدر خندیدم نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlowiN ارسال شده در October 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2020 اوووف نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 از شدت طنز بودن این مطلب راهی بیمارستان شدیم بمولا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 در ۱ ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: از شدت طنز بودن این مطلب راهی بیمارستان شدیم بمولا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در October 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 در در ۱۳۹۸/۷/۸ در 21:29، HajAbdollah گفته است: توی عروسی همه محرمند حتی نگهبان جلو درب ورود جز عاقد نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در October 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2020 (ویرایش شده) واییییییی حاجی من جرررررر ۲ ساعته دارم میخندم دمت گرم ناموصن خنده دار ترین تاریخ بود من انقدر خندیدم الان بستری شدم دکتر اومد گفت چِته، گفتم یکی تو فروم هست لطیفه های خنده دار میزاره، نشونش دادم هیچی دیگه الان دکتر هم کنارم بستری عه ویرایش شده October 27, 2020 توسط Ariza . نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۶ در 09:11، Ariza گفته است: واییییییی حاجی من جرررررر ۲ ساعته دارم میخندم دمت گرم ناموصن خنده دار ترین تاریخ بود من انقدر خندیدم الان بستری شدم دکتر اومد گفت چِته، گفتم یکی تو فروم هست لطیفه های خنده دار میزاره، نشونش دادم هیچی دیگه الان دکتر هم کنارم بستری عه با اینکه بی مزه بود . امّا چقدر فرومو پوکوند این حاجی نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در October 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۶ در 09:11، Ariza گفته است: واییییییی حاجی من جرررررر ۲ ساعته دارم میخندم دمت گرم ناموصن خنده دار ترین تاریخ بود من انقدر خندیدم الان بستری شدم دکتر اومد گفت چِته، گفتم یکی تو فروم هست لطیفه های خنده دار میزاره، نشونش دادم هیچی دیگه الان دکتر هم کنارم بستری عه Eva تو هم اینجایی که نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در October 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 خیخی نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanahGamer ارسال شده در April 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2022 خیلی باحال بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliya ارسال شده در April 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2022 باحال بود نقل قول ??????? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brenti ارسال شده در April 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2022 در در ۱۳۹۸/۷/۸ در 21:29، HajAbdollah گفته است: توی عروسی همه محرمند حتی نگهبان جلو درب ورود جز عاقد خدایی اینو راست میگی یکی بهم بگه چرا همیشه همین طوریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در April 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2022 در در ۱۳۹۸/۷/۸ در 21:29، HajAbdollah گفته است: توی عروسی همه محرمند حتی نگهبان جلو درب ورود جز عاقد زیادی طنز بود داداش نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.