رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بن اشتباه - Maryam

PabloEscobar

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

%5BThomas%5DShelby.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Maryam.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: با سلام!

من امروز  وارد بازی شدم، دیدم که توسط ادمین مریم دائم بن شدم بخاطر چیت! حتما اشتباهی شده چون من نه چیت دارم ، نه دیشب اصلا آنلاین بودم

تو UCP هم هیچ بن لاگی نیست و اکانتم نوشته فعال

اگرم فکرمیکنید چیت زدم و بصورت افلاین بن کردید لطفا مدرکشم بدید که من ببینم کی چیت زدم خودم خبر ندارم!

من بعد مدتها برگشتم به بازی ، شما اصلا این عکس رو ببین ، مشخصه من اصلا آنلاین نمیشدم ، ولی الان که تصمیم گرفتم برگردم به خود مریم پیام دادم برای پاک کردن وارن اشتباهی که چند ماه پیش گرفته بودم و انجام هم شد!

لطفا رسیدگی کنید با تشکر!

• مدارک (فیلم یا عکس): 

عکس بن

تاریخچه محرومیت

وضعیت اکانت و اخرین ورود

C₁₇H₂₁NO₄

There can only be one king 

PabloEscobar.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت بازیکن محترم

IPS Banned یک نوع بن بر اساس نشانی پروتکل اینترنت يا همون Internet Protocol Address میباشد که زمانی که یکی هم آی پی شما وارد سرور شده و بن شود چنانچه شما نیز با همان آی پی وارد سرور بشید با این اخطار مواجه خواهید شد.

همانطور که مستحضر هستید آی پی یک نشانه متغیر بوده و با خاموش روشن کردن داده تلفن همراه و یا مودم تغییر میکند.

با توجه به اینکه تاریخ آخرین ورود شما ۲۶.۰۹.۲۰۱۹ بوده و تاریخ بن آی پی برای ۰۳.۰۹.۲۰۱۹ میباشد لذا  آی پی شما پس از آخرین ورودتون به سرور با خاموش روشن شدن مودم و یا استفاده از یک اینترنت دیگر، به آی پی بن شده تغییر کرده و باعث شده شما فکر کنید به تازگی از سرور محروم شدید.

راه حل: با خاموش روشن کردن مودم و یا اینترنت خود مشکل رفع شده و میتونید وارد بازی بشید.

موفق باشید 

• دوست دارم که 1
  • هاها 1
لینک به دیدگاه

اره درسته ممنون

ولی منکه اکانتی ندارم بن شده باشه برای چیت

رفعش کنید این باگ رو

C₁₇H₂₁NO₄

There can only be one king 

PabloEscobar.png

لینک به دیدگاه

آین مشکل Bug نیست قربان. به طور مثال من و شما هر دو از اینترنت همراه اول استفاده میکنیم. که هر شبکه ی اینترنتی بر پایه یک رنج خاص میباشد. ممکن است آی پی که به شما داده میشود توسط این سرویس به من نیز قبلاَ داده شده و با این آی پی از سرور بن شده ام. سرور هم به آی پی هایی که بن شدند اجازه ی ورود به سرور رو نمیده و در این مواقع شما میتونید با تغییر آی پی خود دوباره وارد سرور شوید.

• دوست دارم که 1
  • مرسی 2
  • هاها 1
لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...