Sweet ارسال شده در September 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2019 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: توی اونت بودم که این آقا که اونت رو گذاشته بود یک دفعه ای شروع به تیر زدن به من کرد و من رو کشت! ازش میپرسم دلیل کارت چی بود (بعد اونت) میگه تو توی یک خط نبودی, میگم مگه تو گفتی توی یک خط بشینید؟ یا به من اخطاری دادی؟! میگه نه! (اگر هم داده مدارکی که داره بفرسته) خوب پس نتجه میگیریم که این آقا بدون اینکه قانونی بزاره که اونایی که توی یک خط نباشند کشته می شوند و یا بدون اینکه به من اخطاری بده من رو میکشه و از اونت محروم میکنه! تمام. • مدارک (فیلم یا عکس): در مورد مدارک هم باید بگم که چون اونت ANIM بود و گفتن گرفتن فیلم اجباری نیست من از اول نگرفتم فیلم و از اونجایی که طرف شروع به تیر اندازی به من کرد و من رو کشت فیلم گرفتم اگر کافی نیست تقاضا دارم که ناظر مربوطه از آقای LeYt0M که زنندی اونت بود فیلم بگیرند و برسی کنند اونت رو, تمام. http://uupload.ir/view/oq1k_avc_gta_sa_2019-09-24_22-38-28-098.mp4/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2019 با سلام خدمت بازیکن محترم نکته اول: مدارک شما کافی نمیباشد. طبق بند ح. شکایات قسمت مدارک: نقل قول برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) نکته دوم: شما در هر ایونتی ملزم به رعایت نظم میباشید و نیازی نیست حتماَ برگزار کننده مسابقه برخی از نکات رو به شما یاد آوری کند. برای بررسی دقیق تر اتفاق بازیکن @LeyToM ۲۴ ساعت فرصت ارسال فیلم از مسابقه خود را دارا هستند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در September 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2019 (ویرایش شده) باسلام خدمت مدیریت گرامی @Mary و همینطور شما @Sweet عزیز بنده چنین حرفی نزدم در 15 ساعت قبل، Sweet گفته است: میگه نه! مدرکی دارید ارائه بدید لطفا... شما به عنوان بازیکن وقتی وارد سرور میشوید به شما میگه قوانین رو مطالعه کنید, شما از من چه انتظاری دارید؟ بزارید موضوع رو کامل بگم. بنده به شما 10 ثانیه فرصت دادم و گفتم که 10 ثانیه تا فریز و شما باید تا 10ثانیه منظم کنار همدیگه بشینید (در فیلم کاملا مشخص است) و فقط شما تنها از بقیه جدا بودید و من وقت مسابقه رو بخاطر شمایی که قوانین رو رعایت نکردی تلف نمیکنم چون بقیه منتظر هستن تا مسابقه شروع شه و حق بقیه ضایع میشه قرار نیست توی هر ایونت بگن که نظم رو رعایت کنید! شما بی نظمی کردید و قانونا باید اخطار دریافت میکردید که بنده به شما لطف کردم و فقط از ایونت شمارو بیرون انداختم. چطور وقتی گفتم 10 ثانیه تا فریز همه منظم نشستن فقط شما نتونستید منظم تو یه خط بشینید؟! به هرحال من فیلم رو میدم اگه اشتباه از من بوده که پول شمارو پرداخت خواهم کرد (100 هزارتا چیزی نیست فقط من زورم میاد که حرف دروغ و زور میزنید) شما هم لطف کنید شکایت الکی نکنید چون مزاحم تیم کارکنان میشید و ممکنه که مجازات شید. مدارک (فیلم): http://s3.picofile.com/file/8373428592/bandicam_2019_09_24_22_34_01_853_cut.mp4.html پیروز و موفق باشید ویرایش شده September 25, 2019 توسط LeyToM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2019 با توجه به فیلم ارسالی، شما از نقطه اصلی اسپاون مسابقه و باقی بازیکنان بسیار فاصله داشته و عمل برگزارکننده مسابقه صحیح بوده است. در نتیجه شکایت شما رد شد. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده