itSanaz2 ارسال شده در December 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2019 • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ساناز • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شیطون و دل رحم و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداکثر 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4-5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightDanger ارسال شده در December 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون.جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تکراری شده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): راحته پولش خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد ویرایش شده December 30, 2019 توسط maham نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Major ارسال شده در December 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2019 @GeneralMaximus @itSanaz2 @Heybat @Victor @MatinFgR @Delasa @qhanie3232 با درخواست عضویت شما موافقت شد اما بدلیل پر بودن ظرفیت اقلیت در صف انتظار قرار گرفتید. در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 20:11، Ali گفته است: توجه خود شخص لیدر در اسرع وقت فرم شما را چک خواهد کرد و در صورت اطلاع رسانی از هر راهی به لیدر در رابط با فرمتان، لیدر حق رد کردن درخواست شما را دارد. نقل قول !Do not judge me !You do not live out of the half of what I've been doing well لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TigoniS ارسال شده در January 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، فعال، جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم و پول خوبی توش هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در January 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 18 تا 22 در زمان مدرسه در تعطیلات 13 تا 22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون که من این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستم از این فکشن تعریف زیادی می کند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Major ارسال شده در January 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2020 @TigoniS و @REXOR1385 با درخواست عضویت شما موافقت شد. توجه خود شخص لیدر در اسرع وقت فرم شما را چک خواهد کرد و در صورت اطلاع رسانی از هر راهی به لیدر در رابط با فرمتان، لیدر حق رد کردن درخواست شما را دارد. نقل قول !Do not judge me !You do not live out of the half of what I've been doing well لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Oghab ارسال شده در January 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: .akbar..png • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: اکبر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 و 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): دقیقا معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: سخت بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون هم کار خوبیه هم تجربه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 و 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Oghab ارسال شده در January 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2020 در 1 دقیقه قبل، Savash گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: اکبر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 و 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): دقیقا معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: سخت بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون هم کار خوبیه هم تجربه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 و 6 بار در 8 دقیقه قبل، Savash گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: .akbar..png • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: اکبر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 و 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): دقیقا معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: سخت بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون هم کار خوبیه هم تجربه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 و 6 بار در 8 دقیقه قبل، Savash گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: .akbar..png • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: اکبر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 و 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): دقیقا معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: سخت بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون هم کار خوبیه هم تجربه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 و 6 بار با سلام و عرض ادب آقای لیدر اینو حساب نکنید چون ویرایش کردم. باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinishga ارسال شده در January 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کم حرف، باجنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نی • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:- • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کارش مشخصه و به کسایه دیه وابسته نیس • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟من از بچگی میخواستم مکانیک شم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeadPooI ارسال شده در January 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: .16 • اسم واقعی: مرتضی. • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون_ارام_عادل_صبور_پرکار_گیمر. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6+ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر 2 بعد از ظهر تاااااا 10 شب. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم (تو این اکانت). • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جالبه_درامد_علاقه و از همه مهمتر تجربه در این اقلیت (اکانت های دیگر) • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه داشتم و بودم تو این اقلیت و شنایی کامل دارم و فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3+ . نقل قول You Dont Need to be a Superhero to Get the Girl, the Right Girl will Bring Out the Hero in You [DeadPool] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killme ارسال شده در January 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سروش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: معمولا بازی میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از روی علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir007MM ارسال شده در January 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق و خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18 تا 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خیلی وقت است فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون با تمام قوانینش اشنا هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArianC14st3r ارسال شده در January 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خیلی خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arash0ys ارسال شده در January 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کاری به بقیه ندارم و شوخطبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):زیرا این فیکشن رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه و برای زحمت کشا هم هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار در روز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightDanger ارسال شده در January 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون , جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد ازش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ازش خوشم میاد ازش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 تا 8 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Major ارسال شده در January 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2020 @Savash @Amir007MM @GeneralMaximus @arash0ys@ArianC14st3r @Killme با درخواست شما موفقت شد، آماده تست باشید. @SenAtoR007 @Sinishga درخواست شما رد شد، شما در اقلیت دیگری حضور دارید. توجه خود شخص لیدر در اسرع وقت فرم شما را چک خواهد کرد و در صورت اطلاع رسانی از هر راهی به لیدر در رابط با فرمتان، لیدر حق رد کردن درخواست شما را دارد. نقل قول !Do not judge me !You do not live out of the half of what I've been doing well لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در January 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2020 • سن واقعی: 18 • اسم واقعی:میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال حساس مهربون جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم ای فکشن رو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید : 5-4 نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
posetive ارسال شده در January 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: کاویان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال و بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ تا ۹ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۳:۰۰ تا ۱۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من ادم کاری هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ تا ۱۱ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Major ارسال شده در January 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2020 @miladvaiolet و @posetive با درخواست عضویت شما موافقت شد, آماده تست باشید. موارد تست:1- 8سوال از قوانین عمومی2- 7سوال از قوانین دسته ملایم3- 5سوال از قوانین اقیلیت TTC توجه خود شخص لیدر در اسرع وقت فرم شما را چک خواهد کرد و در صورت اطلاع رسانی از هر راهی به لیدر در رابط با فرمتان، لیدر حق رد کردن درخواست شما را دارد. نقل قول !Do not judge me !You do not live out of the half of what I've been doing well لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tig ارسال شده در January 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5تا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00الی 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جالبه دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم این فکشن رو. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار نقل قول ✤✤✤ ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ GOD ┛━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┗ ✤✤✤ << >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در January 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سخت گیر پسر خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3(برای فکش فقط وقت میارم) • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکش خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پر درآمد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SurReaL ارسال شده در January 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پرو ولی با ادب . کار درست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4.5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد به مکانیک چون شغل خودمه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه بیش از حد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5-10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdistr ارسال شده در January 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنک 2 بشم برم دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون نمیتونم برم دسته متوسط • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 30 40 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeuroN ارسال شده در January 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2020 @Bigi13000 در خواست عضویت شما رد شد؛ شما هم اکنون در اقلیت هستید. @FesTival در خواست عضویت شما پذیرفته شد. موارد تست: 8 سوال از قوانین سرور 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین اقلیت TTC نقل قول همه چیز خوب بود تا اینکه بزرگ شدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmoEsi ارسال شده در January 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: اسی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد و علاقه مند به RP • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 22:00 یا 14:00 تا 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میشه باهاش نظم سرور رو برقرار کرد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اسکیلم بالا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.