lilitachi ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم کار بلدیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 19:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اگه نبود نمیزاشتم پست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
marshmello ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 باسلام بازیکن : @ahmad1994 درخواست عضویت شما قبول شد. به دلیل پر بودن اقلیت شما در صف حضور دارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolcss ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوب با کسی کاری ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 1 ظهر تا ساعت 7 مغرب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:انداختنم بیرون نمیدونم به چه دلیل • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون جای خوبی هست واسم دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مکانیک شغل خوبی هست من از مکانیک خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2upac ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 سن واقعی: 21 • اسم واقعی: Ali • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: i Ain't No Killer But don't push me • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10saat • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): hamye saatha • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: kodom faction fazet chie ?:| • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): baraye eshqo hal • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ fkr nmikonm motmaenm • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ check nmikonm عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: در 22 دقیقه قبل، 2upac گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
marshmello ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 باسلام بازیکن: @2upac درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: قانونمند . بد اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5- 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 03:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): درامد و علافه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1- 4 ویرایش شده June 6, 2020 توسط WoX نقل قول Be Careful the Devil has a Pretty Face لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PumpKin ارسال شده در June 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم شوخ با مزه و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون نیاز دارم و از این کارهم خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نیاز دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3.4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
marshmello ارسال شده در June 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 باسلام بازیکنان: @WoX @abolcss @yaswq درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در June 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: کیانوش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 به بالا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ آسونه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+5 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
marshmello ارسال شده در June 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 با سلام بازیکنان: @Kiyanoosh درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در June 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کاره خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بای سرور. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): احساس میکنم از اینجا شروع کنم بهتره. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول خوبی داره. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Posh ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : url="http://agsa.arsacia.ir/players/general/amirtanta"][/url • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تایم انلاین بالا . اهل دعوا نیستم . حق مردم را نمیخورم و ضایع نمیکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت الی 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:30 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکر میکنم دذ این فکشن موفق میشم... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کمک کردن به پلیر را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 الی 20 بار نقل قول فکر میکنن میدونن کی ام , فکر میکنم میدونم کی ان , فکر میکنن نمیدونم کی ان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
marshmello ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 با سلام بازیکن @NighTStaR درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiam ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: تیام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تیام هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14-24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون دوست داشتم ترک کنم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون میخوام بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر می کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هر وقت شکایت داشته باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
marshmello ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 باسلام بازیکن @TiAM درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mlika0909 ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: دانا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با اعتماد به نفس، خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ الی ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ - ۱۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه ی زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinishga ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: - • روزانه چقدر بازی می کنید؟5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): - • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چه میدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
marshmello ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 با سلام بازیکن @Sinishga درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadKhan ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: محمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد هستم و با کسی کاری ندارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): شب ها بیشتر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر PD بودم وقت برای بازی کردن نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از قدیم دوست داشتم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول خـــــــMamadـــــــان <<<< In Memory Of Old Friends >>>> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
marshmello ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 با سلام بازیکن @MamadKhan درخواست شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در June 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: اریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1:00 الی 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1الی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YounG ارسال شده در June 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: وظیفه شناس و مهربون و خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 10 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 24:00 به صورت پراکنده. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: از کارش خوشم نیومد. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کارش رو دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم بهش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 2 بار نقل قول .Still i rise لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
marshmello ارسال شده در June 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2020 باسلام بازیکن @rabert درخواست شما قبول شد. به دلیل پر بودن اقلیت شما در صف حضور دارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در June 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تایم انلاین بالا . اهل دعوا نیستم . حق مردم را نمیخورم و ضایع نمیکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت الا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:30 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول زیاد داره ، اسکرین زیاد پیدا میشه ... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای سرگرمی ، پول • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 لا 20 بار نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در June 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستم اینجاست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار ویرایش شده June 10, 2020 توسط joseph2020 نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.