hosseinnajm ارسال شده در November 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17• اسم واقعی: حسین• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارام - بامرام• روزانه چقدر بازی می کنید؟ بستگی داره ولی 1 الی 5 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 الی 23:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم.• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه - توانایی• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 چشمانت ارتش هیتلر بود... و دل من لهستان بی دفاع!! نقل قول .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TerriBle ارسال شده در November 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: درست کار. مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا مشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم ... • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): با ممبراش و لیدرش حال میکنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لولم میخوره بهش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayadx ارسال شده در November 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: محمد • اسم واقعی: 18 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:ادم باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هر وقت خونه باشم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):بخاطر لیدر عزیزش و فکشن خوبش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد ویرایش شده November 11, 2018 توسط Shayadx نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaLdur ارسال شده در November 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2018 @HASANKORD1654 @JaVaDb @OnlyKing تمامی درخواست ها قبول شد. به دلیل نبود جا تا اطلاع رسانی صبور باشید. @TerriBle رخواست عضویت شما رد شد, شما هم اکنون در اقلیت دیگری حضور دارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در November 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با هوش پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 الی 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکی نداشت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayadx ارسال شده در November 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: محمد • اسم واقعی: 18 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:ادم باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هر وقت خونه باشم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):بخاطر لیدر عزیزش و فکشن خوبش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MarCiN ارسال شده در November 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: مارسین • اسم واقعی: 21 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بیشتر انلاینم، فعال و خوش برخوردم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15-24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا جایی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون من این فکشنو دوست دارم و به نظر من عالی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بیشتر اوقات در سرور هستم و میتونم به همه خدمت رسانی کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaLdur ارسال شده در November 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2018 @Smartboy @Shayadx تمامی درخواست ها قبول شد. به دلیل نبود جا تا اطلاع رسانی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XeNeraL ارسال شده در November 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: پرهام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:فعال کار بلد علاقمند به این فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00: معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدرش زیاد خوب نبود: • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): درامد خوبی داره: • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خب علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaLdur ارسال شده در November 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2018 @XeNeraL تمامی درخواست ها قبول شد. به دلیل نبود جا تا اطلاع رسانی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در November 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ، به موقعش اهل کار و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6-7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصلمو سر میبرد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): درامد خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هم لیدرش رفیقمه هم یه تجربه ای هم اینجا کسب کنیم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7-8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leopard ارسال شده در November 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمدامین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور - خوش اخلاق- با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از عصر ساعت 15:00 تا 16:00 و مغرب 18:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جای خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لا اله الا الله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bandicam ارسال شده در November 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی:علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:یک گیمر مهربان وباهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4تا9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 3:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به دلیل اسان بودن فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا من این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در November 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: متین • اسم واقعی: 19 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعالٰ آرام ٰ صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8-10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم! • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه بسیار زیادم و پول خوبی توشه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به قوانینش مسلط هستم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaLdur ارسال شده در November 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2018 (ویرایش شده) @Reject @Leopard @bandicam @matin0050 تمامی درخواست ها قبول شد. به دلیل نبود جا تا اطلاع رسانی صبور باشید. ویرایش شده November 16, 2018 توسط GRIMM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در November 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی:سوین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:فعال و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ پراکنده • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):8:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اسان بودن فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه و پول • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-4 بار نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodLike ارسال شده در November 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی:رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سخت کوش و قانونمند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کسب تجربه های جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): درامد خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟عاشق تجربه های مختلف هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10-12 بار نقل قول 『R』『E』『Z』『A』 No Pain No Gain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaLdur ارسال شده در November 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2018 @AMIRabbas @rezaomrani تمامی درخواست ها قبول شد. به دلیل نبود جا تا اطلاع رسانی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoomanferd ارسال شده در November 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: هومن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و باحوصله و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل ۳-۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معمولا از 18:۰۰ به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به کارش علاقه دارم و میخوام پیشرفت کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تایم زیادی توی بازی هستم و زیاد کار میکنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل ۲-۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab021 ارسال شده در November 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محراب • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال صمیمی و با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:جایی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم و دوستم هم اینجاست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و کاره اسونیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaLdur ارسال شده در November 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2018 @Hoomanferd @Mehrab021 تمامی درخواست ها قبول شد. به دلیل نبود جا تا اطلاع رسانی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DiVOoneh ارسال شده در November 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوبی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MahdiNt ارسال شده در November 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2018 عکس سایز کوچک از اطلاعات من از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 18 • اسم واقعی:مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بیشتر اوقات آنلاین و اشتیاق به ملحق شدن به TTC • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 24 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 16:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چی بگم والا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از این شغل خوشم میاد و دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میزان علاقه خودم به این شغل • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 نقل قول ꧁☬?????_??☬꧂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bloodying ارسال شده در November 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2018 سن واقعی:١٥ • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:قانون مند جدي فعال و اهل كار زياد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ٣ يا ٢ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): زمان متغير هست اما دو الي سه ساعت انلاين خواهم بود • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:انلاين نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه:پول خوب و اينكه كسي زياد سراغش نميره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فكشن باحال و مورد علاقمه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟٣بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JackieBoy ارسال شده در November 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: پرهام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی به موقع شوخ. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 16 17 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 15:00 - 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: توهین به لیدر FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون لاتم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کارش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟بستگی داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.