FareWell ارسال شده در August 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ____ • توضیحات: با سلاماین لیدره محترم به دلیل لاینه مخالف مجوز رانندگی من رو گرفتن من از ایشون درخواست عکس یا فیلم از زمانی که من در لاینه مخالف بودم رو دارم با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده August 20, 2019 توسط NiMaAA Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daniiw ارسال شده در August 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2019 با سلام باشد که دیگه پای کاری که میکنیم وایسیم پیوست ƤƊ Lєαɗєя# دانـــــــــــــDaniiw#¯̶̄یـــــــــــــال ƤƊ Lєαɗєя# دانـــــــــــــDaniiw#¯̶̄یـــــــــــــال Iɴ Tнrυѕт We Trυѕт لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh ارسال شده در August 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2019 با سلام؛ قسمتی از حرکت شما در لاین مخالف مشهود است، از آنجا که مدتش بسیار کم بوده، از لیدر خواسته میشود از سختگیری خود کمی بکاهد. - بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده