DayiiAli ارسال شده در July 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2019 در اولین نگاه این خودرو بسیار زیبا همانند یک اثر هنری خودرو است که بر روی صفحه نمایش خودرو ژنو نشان داده شده است و در حال حاضر نیز خودروساز ایتالیایی یک گالری از تصاویر این خودرو استثنایی را برای لذت بردن ما منتشر کرده است و این بدان معنی است که باید به زودی شاهد این خودرو در خیابانها باشیم.گفتنی است که در حال حاضر F12 Berlinetta بنا بر ادعای غول ایتالیایی سریع ترین و قدرتمندترین خودرویی است که این شرکت تاکنون تولید کرده است که به لطف موتور ۶٫۳ لیتری V12 و نیروی گشتاور ۵۰۸ پوندی است. شایان ذکر است که F12 Berlinetta دارای جعبه دنده هفت سرعته دو کلاج است که دارای شتاب صفر تا صد عجیب و غریب فقط ۳٫۱ ثانیه است و در ضمن دارای حداکثر سرعت بالای ۲۱۱ مایل در ساعت نیز است.انتظار میرود که F12 Berlinetta دارای یک فروش بسیار خوب در بازارهای جهانی بوده و بسیار بدرخشد و در ضمن پیش بینیها حکایت از این دارد که تا پایان سال جاری میلادی این خودرو بسیار زیبا و شاهکار فراری را در خیابانها و بر روی آسفالت مشاهده خواهیم کرد. 2 نقل قول I'm not in danger ..........I'm danger [Walter White] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LeYt0M2 ارسال شده در September 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 در در ۱۳۹۸/۴/۲۸ در 19:16، DayiAli گفته است: در اولین نگاه این خودرو بسیار زیبا همانند یک اثر هنری خودرو است که بر روی صفحه نمایش خودرو ژنو نشان داده شده است و در حال حاضر نیز خودروساز ایتالیایی یک گالری از تصاویر این خودرو استثنایی را برای لذت بردن ما منتشر کرده است و این بدان معنی است که باید به زودی شاهد این خودرو در خیابانها باشیم.گفتنی است که در حال حاضر F12 Berlinetta بنا بر ادعای غول ایتالیایی سریع ترین و قدرتمندترین خودرویی است که این شرکت تاکنون تولید کرده است که به لطف موتور ۶٫۳ لیتری V12 و نیروی گشتاور ۵۰۸ پوندی است. شایان ذکر است که F12 Berlinetta دارای جعبه دنده هفت سرعته دو کلاج است که دارای شتاب صفر تا صد عجیب و غریب فقط ۳٫۱ ثانیه است و در ضمن دارای حداکثر سرعت بالای ۲۱۱ مایل در ساعت نیز است.انتظار میرود که F12 Berlinetta دارای یک فروش بسیار خوب در بازارهای جهانی بوده و بسیار بدرخشد و در ضمن پیش بینیها حکایت از این دارد که تا پایان سال جاری میلادی این خودرو بسیار زیبا و شاهکار فراری را در خیابانها و بر روی آسفالت مشاهده خواهیم کرد. اینو بدن من هیچی نمیخام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DayiiAli ارسال شده در September 17, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2019 در 17 ساعت قبل، LeYt0M2 گفته است: اینو بدن من هیچی نمیخام LeYt0M2@ نفسم فرستادنش یکم سخته ولی شماره کارت بده پولشو برات میریزم میری یه جاکلیدیشو میخری کیف میکنی 2 1 نقل قول I'm not in danger ..........I'm danger [Walter White] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 فقط پراید 1 نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaguar ارسال شده در September 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2019 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۸/۶/۲۸ در 14:16، alireza07 گفته است: فقط پراید ویرایش شده September 29, 2019 توسط Jaguar نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DayiiAli ارسال شده در September 29, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۲۸ در 14:16، alireza07 گفته است: فقط پراید اون که سلطانه فراری پیشش لنگ میندازه بابا 1 نقل قول I'm not in danger ..........I'm danger [Walter White] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در November 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2019 به من پیکان هم بدین راضی میشم نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در November 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2019 در در November 7, 2019 در 00:27، pirooz گفته است: به من پیکان هم بدین راضی میشم فقط پيكان نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در November 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2019 به من مجانی هم بدن صرف نمیکنه پول بنزین بیشتر از خودش میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosein700 ارسال شده در November 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۲۸ در 14:16، alireza07 گفته است: فقط پراید خخخخخخخخخخخخ عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در December 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2019 در در ۱۳۹۸/۴/۲۸ در 19:16، DayiAli گفته است: در اولین نگاه این خودرو بسیار زیبا همانند یک اثر هنری خودرو است که بر روی صفحه نمایش خودرو ژنو نشان داده شده است و در حال حاضر نیز خودروساز ایتالیایی یک گالری از تصاویر این خودرو استثنایی را برای لذت بردن ما منتشر کرده است و این بدان معنی است که باید به زودی شاهد این خودرو در خیابانها باشیم.گفتنی است که در حال حاضر F12 Berlinetta بنا بر ادعای غول ایتالیایی سریع ترین و قدرتمندترین خودرویی است که این شرکت تاکنون تولید کرده است که به لطف موتور ۶٫۳ لیتری V12 و نیروی گشتاور ۵۰۸ پوندی است. شایان ذکر است که F12 Berlinetta دارای جعبه دنده هفت سرعته دو کلاج است که دارای شتاب صفر تا صد عجیب و غریب فقط ۳٫۱ ثانیه است و در ضمن دارای حداکثر سرعت بالای ۲۱۱ مایل در ساعت نیز است.انتظار میرود که F12 Berlinetta دارای یک فروش بسیار خوب در بازارهای جهانی بوده و بسیار بدرخشد و در ضمن پیش بینیها حکایت از این دارد که تا پایان سال جاری میلادی این خودرو بسیار زیبا و شاهکار فراری را در خیابانها و بر روی آسفالت مشاهده خواهیم کرد. مخوام نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در December 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2019 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۸/۶/۲۵ در 21:08، LeYt0M2 گفته است: اینو بدن من هیچی نمیخام باید همچیتو بدی به توان ۲ تا فقط اینو داشته باشی البته شاید #امتیاز یادتون نره ویرایش شده December 31, 2019 توسط Smart 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در January 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2020 آقا بیاین پولامونو جمع کنیم اینو که ولش شاید پیکان جور کردیم من خداوکیلی 1000 تومن میزارم D نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peep ارسال شده در May 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 عشقم پراید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در June 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2020 Sutun نقل قول For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheRaGe ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 GOOD واقعا زیباس نقل قول من تخم ارزو هامو داشتم تخم حمالی خواسته هامو داشتمتخم عمل به ادعامو داشتم خودم غرور تو چشامو ساختم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.