Nicholas ارسال شده در December 30, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2016 دوست عزیز، اولاً که فیلم رو قبل از آپلود Optimize کنید و دوماً که مطمئنی این فیلم همون قسمتی هست که ادمین باهاش مشکل داره؟ جواب : بله همین قسمت از فیلم است من کاملا مطمين هستم نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farshid ارسال شده در December 30, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2016 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات مدرک تغلبی ساختن شخص مورد نظر هم بن شد ادمین هم گفت صبر کنید تا با فوندر حرف بزنم انبن شید هنوز که هنوزه انبن نشدم (فرد مربوطه در صورت نیاز اسمشون گفته میشه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanToM ارسال شده در December 31, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2016 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: http://uupload.ir/view/ivaw_new_folder.zip لازم به ذکر است که بنده برای ایام امتحانات مرخصی خود را به لیدر اعلام کرده و با بررسی اخرین تاریخ ورود بنده به سرور میتوانید متوجه شوید که بنده مدت کوتاهیست انلاین نشده ام. در تلگرام هم حرف هایی رد و بدل شده بین بنده و دوست عزیزمون آقای اینفرنال که هیچگونه فحاشی علیه ایشون صورت نگرفته. با تچکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 1, 2017 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2017 @mrlor نقل قول شما در زمانی که در حال استفاده از تفنگ هستید حتماً از بازی خود فیلم تهیه کنید. در @MaHaN1375 از Admin @TwilighT درخواست میشه که پاسخ بدن! @Farshid خیر عزیز، تقلبی نبود. @FanToM از ادمین @infernal درخواست میشه که مدرک بدن! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InfeRnal ارسال شده در January 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2017 در 12 ساعت قبل، FanToM گفته است : • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: http://uupload.ir/view/ivaw_new_folder.zip لازم به ذکر است که بنده برای ایام امتحانات مرخصی خود را به لیدر اعلام کرده و با بررسی اخرین تاریخ ورود بنده به سرور میتوانید متوجه شوید که بنده مدت کوتاهیست انلاین نشده ام. در تلگرام هم حرف هایی رد و بدل شده بین بنده و دوست عزیزمون آقای اینفرنال که هیچگونه فحاشی علیه ایشون صورت نگرفته. با تچکر. با سلام . توهین، افترا زدن، تهدید یا مسخره کردن ادمین ها. شما بین 5 تا 7 روز از بازی محروم خواهید شد چه در بازی به آنها بی احترامی کنید چه از راه های دیگر. (پیام رسان های مختلف مانند Skype، Yahoo، Forum، TeamSpeak، ...) عزیزم حتما که نباید فحاشی کنی ( توهین، افترا زدن، تهدید یا مسخره کردن ادمین ها ) مدارک در تلگرام برای مدیریت سرور ارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrlor ارسال شده در January 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2017 شما در زمانی که در حال استفاده از تفنگ هستید حتماً از بازی خود فیلم تهیه کنید. پ:خب من الان اینو الان فهمیدم. آخه من واسه کاری نکردم چرا باید بن شم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InfeRnal ارسال شده در January 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2017 در در 1/1/2017 در 15:21، mrlor گفته است : شما در زمانی که در حال استفاده از تفنگ هستید حتماً از بازی خود فیلم تهیه کنید. پ:خب من الان اینو الان فهمیدم. آخه من واسه کاری نکردم چرا باید بن شم! عزیرم دروغ باعث انبن شدن شما نمیشه شما حتی بعد از تیراندازی گفتید که فیلم دارم واسه گمراه کردن من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InfeRnal ارسال شده در January 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2017 @mrlor http://s9.picofile.com/file/8281053292/sa_mp_562.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScuRe ارسال شده در January 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2017 با سلام بنده چند روز پیش که تازه کار بودم دو روز بود شروع کرده بودم برای یاد گیری بازی از یکی از دوستام خواستم بیاد ts که به من بازی رو یاد بده بنده فقط یک ip گره خصوصی ts دادم که فقط با دوستم حرف بزنم نه تبلیغی کردم نه چیزی تازه داشتم بازی رو یاد می گرفتم خواش می کنم منو Unban کنید ممنون نقل قول You don't know me there is no relationWhy you pray for someone that you knew its not real #NO_God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrlor ارسال شده در January 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2017 عزیرم دروغ باعث انبن شدن شما نمیشه شما حتی بعد از تیراندازی گفتید که فیلم دارم واسه گمراه کردن من پ: بنده که دیگه بخوام نخوام آنبن نمیشم.ولی من تا جایی که یادم میاد گفتم برم فیلم بگیرم که شر نشه و وقتی که آلت تب کردم بازی بالا نیومد و مجبور بودم ریست کنم و بنده نگفتم فیلم دارم. ولی من اصلا چیت نزدم و فقط بدون نشونه گیری شلیک میکردم.اینم گفتم حالا نمیدونم میخواید باوور کنید یا حضم کردنش سختتونه. با تشکر که تا الان هم رسیدگی کردین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanToM ارسال شده در January 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: آقا سلام عرض شد. ناموسا 5 تا 7 روز یا فوق فوقش 30 روز دیگه چرا ابدی آخه ؟ در ضمن الان کسی هم نیست مدرک اراِیه کنه پیلیییز آنبن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 5, 2017 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2017 @pooryakozemi، درخواست شما رد شد! @mrlor فیلم گرفتن جزء قوانین هست و شما به اشتباه Ban نشدید. @FanToM نقل قول برای هر مواردی که مشخص نشده ادمین تصمیم گیری می کند.هم چنین ادمین ها میتوانند در مواقع خاص از مجازات کمتر یا بیشتری استفاده کنند. در نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScuRe ارسال شده در January 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2017 با سلام بنده در خواست رفع ban ندارم فقط کیم کمش کنید نه تا همی شه من تازه کار بودم تو عکسم زده 15 ساعت بازی کردم تازه می خواستم یاد بگیرم لطفا 30 روز 5روز 7 روز بگیرم لطفا 30 روز 5روز 7 روز یا هر چی مد نظر تعین کیند من به دلیل ip دادن بن شدم می دونم ولی خب تازه کار بودم بلد نبودم من دروغی نمی گم لطفا از حالت همیشگی بنمو در یارید تازه کار بودم خب نقل قول You don't know me there is no relationWhy you pray for someone that you knew its not real #NO_God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 5, 2017 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2017 @pooryakozemi شما مدت زیادی بازی نکردید و پیشنهاد ما به شما این هست که اکانت جدیدی ثبت نام کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScuRe ارسال شده در January 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2017 خب اخه پول زیاد داشتم گواهینامه پرواز داشتم خونه داشتم زحمت بود دیگه لطفا 7روز یا 10 روز نمی دونم والا هر مدت زمانی که دوست دارید بزارید چون یکم برام سخه از اول شروع کنم تازه داشتم یاد می گرفتم نقل قول You don't know me there is no relationWhy you pray for someone that you knew its not real #NO_God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 5, 2017 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2017 @pooryakozemi شما Unban شدید، لطفاً قوانین رو کامل مطالعه کنید، دفعۀ بعدی وجود نخواهد داشت! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanToM ارسال شده در January 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2017 @Ali آقا آنبن کن دیگه الان که دیگه اون مدیریت سر کار نیس آنبن کنین تکرار نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi3mmm ارسال شده در January 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2017 (ویرایش شده) سلام درخواست آنبنی داشتم ، به خاطر کاری که نکردم 20 روز بن شدم ، من فقط اسم ts رو اووردم و برای شما warn اومد، من حتی لینکی ندادم ، ممنون ادمین Bullshark بن کرد ویرایش شده January 9, 2017 توسط mahdi3mmm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 9, 2017 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2017 در ۱ ساعت قبل، mahdi3mmm گفته است : سلام درخواست آنبنی داشتم ، به خاطر کاری که نکردم 20 روز بن شدم ، من فقط اسم ts رو اووردم و برای شما warn اومد، من حتی لینکی ندادم ، ممنون ادمین Bullshark بن کرد در این صورت هم تبلیغ محسوب می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirali1300 ارسال شده در January 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2017 با عرض سلام , و ادب احترام بنده تو بازی با اسم amirali.138422525هستم که من توسط ادمین که زحمت کشید بن کرد پس ازچند هفته ها به بازی امروز برمیگردم که توسط این ادمین به خاطر چیت بن شدم[KQZ]infernal که در واقع به قرآن چیت نداشتم که بزنم این ادمین باعث شد الان نه پیشرفت مالی تو سرور کنم نه از نظر لول و درخواست میکنم پیگیر باشید و منو زود آن بن کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KinGIDmM ارسال شده در January 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من یک روز داشتم بازی میکرد بعد اومدم بیرون از بازی دوباره یک ساعت بعدش اومدم بیام تو بازی دیدم بن هستم به دلیل چیت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 14, 2017 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2017 @amirali1300 با سلام، لطفاً جزئیات بیشتری ارائه دهید. @KinGIDmM از ادمین @TwilighT درخواست میشه که توضیح بدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scary1 ارسال شده در January 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام, بنده به دلیل خرید و فوش بن شده ام و درخواست آن بن رو دارم من هیچ گونه خرید و فروشی انجام نداده ام! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KinGIDmM ارسال شده در January 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2017 من انبن نمیشم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirali1300 ارسال شده در January 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2017 با عرض سلام اقا این ادمین منو بن کرده بود که ان بن شدم مرسی ولی میخوام پیگیر شید چون من چیت نداشتم که بزنمKQZ]infernal بن کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.