Alireza ارسال شده در June 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2022 @MurDereD با سلام و احترام. لطفا با این اکانت لوگین کنید و خودکار آنبن خواهد شد، از موقع رفع محرومیت شما گذشته ولی تا به حال وارد اکانت خود نشدید. موفق باشید. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
masihmohajer8585 ارسال شده در June 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: توضیحات: سلا عزیزان من بن شدم حدود 1ماه چیش اما میخام ان بن شم میشه یه لطف کنین ان بن کنین masih. اسم اکانته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در June 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2022 @masihmohajer8585 با سلام و احترام متاسفانه امکان رفع محرومیت فقط با پرداخت هزینه خسارت ممکن خواهد بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenPai ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: جناب، من دقیقا تا امروز به مدت 2 سال و نیم هست که بن هستم. و عملا از این بازی زده شده بودم. ولی متوجه شدم که دوستانه نزدیکم هم درحال بازی کردن در این سرور هستن و من هم تصمیم گرفتم که برگردم ولی متاسفانه هنوز بعد 2 سال و نیم رفع محرومیت نشدم. خواهشندم که بنده را عفو کنید و این 3 اکانت را رفع محرومیت کنید. یا حداقل یکی از اینها به اسم Agharashid را رفع محرومیت کنید. با تشکر از مدیریت آرساکیا گیم. 1 نقل قول I scared to Live, but scared to Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 @Kirito با سلام و احترام متاسفانه امکان رفع محرومیت فقط با پرداخت هزینه خسارت ممکن خواهد بود. از اینکه کاری نمیتونیم انجام بدیم، عذرخواهیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Champion ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام. من بعد چند سال اومدم تو بازی دیدم تعلیقم بی دلیل 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 @Champion درخواستِ رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، لطفا تا پاسخ نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در July 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام این اکانت با یک اکانت دیگه که تعلیق شده روی یک شماره بود ولی اکانت تعلیق شده برای من نیست منم چون هیچ وقت دستم رو بو نکرده بودم که یک روز همچین اپدیتی میاد اکانتو فروختم به یکی دیگه اونم زد خودشو تعلیق داد.:| اکانت تعلیق شده: 1 نقل قول .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در July 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2022 @Tupac درخواستِ رفع محرومیت شما متاسفانه رد شد. تنها با پرداخت هزینه رفع محرومیت میتوانید این مشکل را حل کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BardiaRs ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: by • توضیحات: با سلام من بردیا هستم من یکی از هلپران شما بودم که حدود ۶ ماه پیش بن شدم و از بازی زده شدم و پیگیر نشدم اگه میشه منو آنبن کنید و تمام اموالم رو برگردونید من ۴ ساله دارم بازی میکنم لطفا رسیدگی کنین و اکانت من به دلیل خرید و فروش بن شده و من تقاضا دارم اکانت هایم را آنبن کنید و من دیگر همچین کاری را نخواهم کرد ویرایش شده July 11, 2022 توسط BardiaRs ادامه مطلب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 @BardiaRs درخواست رفع محرومیت شما رد شد تنها با پرداخت هزینه انبنی رفع محرومیت خواهید شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDanial ارسال شده در July 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خسته نباشید من حدودا 1 سال نیم بیش اینا اکانتمو داده بودم دوستم به خاطر خرید و فروش بن شد و الان میخواستم اگر که امکانش هست ان بن بشه ممنون از ارساکیا نقل قول Who Am i لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در July 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2022 @DnylKhwrni با سلام و احترام. برای آنبنی باید تنها با پرداخت خسارت از طریق این لینک اقدام فرمایید. https://forum.arsacia.ir/support/ به بخش Shop یا فروشگاه تیکت دهید هزینه ی خسارت را بهتون اعلام خواهند کرد. موفق و پیروز باشید. 1 نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خسته نباشید من نمیتونم بیام تو بازی ولی اکانت من فعال هست و با سمپ میتونم بیام ولی با PC نمیتونم و در تاریخ بن ایپی شدم که خودم تو بازی نبودم. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 @Arda با سلام و احترام. شما از سرور محروم نیستید شاید IP شما بن شده لطفا اگر با مودم هستید یکبار خاموش روشن کنید مودم رو تا IP برای شما عوض بشه اگر هم با گوشی هستید یکبار روی حالت هواپیما قرار بدید تا IP براتون تغییر یابد. موفق و پیروز باشید. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PaZeL ارسال شده در August 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خسته نباشید، 3 سال پیش با اکانت خودم که اسم اورجینال سجاد بود داراییی هام رو فروختم و بای دادم و اکانت تعلیق شد الان درخواست رفع محرومیت دارم با هر هزینه ای که باشه پرداخت میکنم اگر امکانش باشه، ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در August 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2022 @Epicegor با سلام و احترام. برای آنبنی باید تنها با پرداخت خسارت از طریق این لینک اقدام فرمایید. https://forum.arsacia.ir/support/ به بخش Shop یا فروشگاه تیکت دهید هزینه ی خسارت را بهتون اعلام خواهند کرد. موفق و پیروز باشید. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aliyabi ارسال شده در August 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خسته نباشید بنده اکانتم در سال 2018 بخاطره اینکه دست یکی از دوستان بود و باگ زد بن شد به همراه تمامیه اکانتای دیگم ادمین هم بودم. خواستم ببینم اگر امکانش هست بعد از نزدیک 5سال اکانت رو رفع تعلیق کنید ممنون میشم اگر چک کنید . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در August 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2022 @aliyabi با سلام و احترام. امکان آنبنی فقط با پرداخت خسارت مقدور هست میتوانید از UCP طلا تهیه کنید و اکانت UnBlesseD رو پرداخت 4000 طلا آنبن کنید. موفق و پیروز باشید. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در August 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام، حدود یک سال و چند ماهی هست بنده محروم شدم به صورت دائم و بنده نه خرید و فروشی انجام دادم که با این عنوان تعلیق شدم و نه قصدش رو داشتم امیدوارم رسیدگی بشه به این موضوع بنده رفع محرومیت بشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در August 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2022 @MaGniTo با سلام و احترام. برای آنبنی باید تنها با پرداخت خسارت از طریق این لینک اقدام فرمایید. https://forum.arsacia.ir/support/ به بخش Shop یا فروشگاه تیکت دهید هزینه ی خسارت را بهتون اعلام خواهند کرد. موفق و پیروز باشید. 1 1 نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tig ارسال شده در September 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خیلی وقته که داره تنبیه میشه قول میده ادم بشه با اینکه یادش نمیاد برای چی بن شده اگر امکان داره انبنی بدین نقل قول ✤✤✤ ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ GOD ┛━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┗ ✤✤✤ << >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در September 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2022 @Tig با سلام و احترام. برای آنبنی باید تنها با پرداخت خسارت از طریق این لینک اقدام فرمایید. https://forum.arsacia.ir/support/ به بخش Shop یا فروشگاه تیکت دهید هزینه ی خسارت را بهتون اعلام خواهند کرد. موفق و پیروز باشید. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenPai ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام. من الان 3 سال هست که بن شدم. هر بارم که اومدم برای انبن گفتین خسارت باید بدم. کاریم که کردم خرید و فروش بود که اونم 2 تا ماشین گرفتم که بیشتر از 50 تومن نشد. مبلغیم که برای رفع محرومیت گفتن خیلی بیشتر هست. الان هم با این اینترنت ها بازی دیگه ای پیدا نکردم که بتونم بازی کنم. الان هیچ راهی نیست که انبن شم؟ نقل قول I scared to Live, but scared to Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 @Kirito با سلام و احترام. برای آنبنی باید تنها با پرداخت خسارت از طریق این لینک اقدام فرمایید. https://forum.arsacia.ir/support/ به بخش Shop یا فروشگاه تیکت دهید هزینه ی خسارت را بهتون اعلام خواهند کرد. موفق و پیروز باشید. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.