مؤسس Ali ارسال شده در December 5, 2016 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2016 اگر فکر میکنید که به اشتباه Ban شده اید میتوانید درخواست Unban بدهید (قوانین را مشاهده کنید) و پستی را به همراه فرم پر شده زیر ارسال کنید. • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: * اگر شما برای مدت زمان مشخصی محروم شده اید به صورت خودکار Unban خواهید شد. نیازی به درخواست رفع محرومیت نیست. موارد قابل توجه: - پاسخ گویی به درخواست شما ممکن است از 1 تا 48 ساعت زمان ببرد! - درخواست Unban خود را به صورت صحیح بنویسید و به ادمین ها یا AdmBot بی احترامی نکنید. - اسپم ندهید، دوباره پست ندهید. برای Unban شدن صبر کنید. 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
meysamj77 ارسال شده در December 6, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2016 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من از شما تقاضا دارم که اکانت من به علت خریدوفروش ban شده است اگر امکان داشته باشد اکانتم را unbanکنید.و هیچ موقع همچین کاری نخواهم کرد.تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 6, 2016 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2016 Meysamj77، لطفاً برای اثبات حرفتان مدارک ارائه دهید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shima ارسال شده در December 7, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2016 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام, اکانت من به دلیل که من اصلا انجام ندادم بن شده، درخواست آنبن دارم چون همچین کاری نکردم. علت نوشته شده بن... خرید و فروش اکانت، اصلا من 1 بار هم به کسی همچین پیشنهادی را ندادم لطفا رسیدگی شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 7, 2016 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2016 shima_lover، لطفاً برای اثبات حرفتان مدارک ارائه دهید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TrapMoney ارسال شده در December 13, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2016 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. من تقریبا 2 ساله دارم پلی میدم. امروز event duel بود. ادمین TwilighT منو بدلیل aim بن دادند. ولی بنده aim ندارم ، من توی duel حرفه ای هستم. بنده زبان کیبوردم فارسی بود و وقتی دکمه F2 را برای فیلم گرفتن زده بودم ، عمل نکرده بود. بعدشم بنده عضو NG بودم و توی نشونه گیری بسیار حرفه ای هستم. لطفا آنبن کنید ، ممنونم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Depraved ارسال شده در December 13, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2016 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام, اکانت من بن شده دلیل : چیت ولی من اصلا چیت نزدم و همچین کاری نکردم !. مدرک دارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 13, 2016 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2016 Javad، متأسفانه دلیل شما قانع کننده نیست. Arash_Hunter، لطفاً مدرک خود را ارائه دهید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliveN ارسال شده در December 15, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2016 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده taliq شدک به دلیله خرید و فروش در صورتی که بنده به هیچ وجه این کار رو انجام ندادم !!! مدارکی که در توانم بود رو جم کردم : 1- ساخته اکانت AlfreThr و پاک کردن r 2-من بن بودم بد چطوری با اکانتم خرید و فروش کردم؟3روز دیگه هم با اکانتم انبن میشدم !!!!!!!!!!! 3-در تراکنش ها هم میتونید ببینید که Gold خریداری نشده 4-اگه چت لوگ رو چک کنید میفهمید که مدارک Fake بوده. ممنون میشم اگه بررسی کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 15, 2016 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2016 ALFreTh، با سلام. مدارک از Log هستند و ثانیه Chat هم قابل مشاهده هست: < 2016/12/15 00:23:15 > [CHAT_PRIVATE_CW] (CarWhisper) AlFreTh Says: salam dada < 2016/12/15 00:23:34 > [CHAT_PRIVATE_CW] (CarWhisper) AlFreTh Says: khubi ? DADA =)) < 2016/12/15 00:24:03 > [CHAT_PRIVATE_CW] (CarWhisper) AlFreTh Says: accamo poole vagheyi mideeemt haaaw ::DD:D: < 2016/12/15 00:24:10 > [CHAT_PRIVATE_CW] (CarWhisper) AlFreTh Says: mikhay ? < 2016/12/15 00:24:29 > [CHAT_PRIVATE_CW] (CarWhisper) AlFreTh Says: 10milam pool < 2016/12/15 00:24:36 > [CHAT_PRIVATE_CW] (CarWhisper) AlFreTh Says: 160tmn نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliveN ارسال شده در December 15, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2016 (ویرایش شده) اگه نگا Time کونی میبینی که من تو این Time بن بودم بد چطوری تو Game چت دادم؟ :|||||| من تو Time 2016/12/18 انبن میشدم !!!!!!!!!! Cheats 2016/12/15 00:21:41 2016/11/25 00:21:41 Keshish اگرم که میگین من Gold خریدم میتونید تو قسمت ایتم ها نگا کنین . من دیشب بن بودددددددم مگه میشه؟ ویرایش شده December 15, 2016 توسط AliveN نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس این ارسال پرطرفدار است. Ali ارسال شده در December 15, 2016 سازنده مؤسس این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2016 @AliveN دوست عزیز، لطفاً کمی هویج مصرف کنید برای تقویت دیدتون. شما تاریخ 2016/12/15 Unban شدید. 22 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FreezingFire ارسال شده در December 24, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2016 (ویرایش شده) سلام تا اونجا که میدونم به دلیل ای پی تیم اسپیک بن شدم همین امشب ساعت 4 اگه میشه یه دلیل نشون بدین که من ای پی تیم اسپیک دادم چون من ای پی فلان ندادم اگه میشه یه چک کند و من را انبن کنید فکر کنم به اشتباه من را بن کرده باشید تشکر ویرایش شده December 24, 2016 توسط FreezingFire نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 25, 2016 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2016 @FreezingFire با سلام. قبلاً شما آیپی داده بودید که اون لحظه Ban نشدید و الان Ban شدید مدارکشم موجود هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FreezingFire ارسال شده در December 25, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2016 در 9 ساعت قبل، Ali گفته است : @FreezingFire با سلام. قبلاً شما آیپی داده بودید که اون لحظه Ban نشدید و الان Ban شدید مدارکشم موجود هست. من اخرین بار یک هفته قبل ای پی داده بودم و به قول شما مدارکی که سه روز ازش بگذره باطل به حساب می ایند مگه نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 26, 2016 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2016 کجای قانون درج شده که هرکاری که از زمان انجام شدنش 3 روز بگذره انجام نشده به حساب میاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alden ارسال شده در December 26, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2016 سلام یه اکانت دارم که واسم خیلی مهمه دوستمم باش بازی میکرد یه روز دوستم نمیدونسته اگه ایپی بده بن میشه ایپی تی اس الانم من خیلی نگران اکانتمم لطفا ان بنش کنین اسم اکانت Mohamad__Carl است لطفا ان بن کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 26, 2016 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2016 در 33 دقیقه قبل، alden گفته است : سلام یه اکانت دارم که واسم خیلی مهمه دوستمم باش بازی میکرد یه روز دوستم نمیدونسته اگه ایپی بده بن میشه ایپی تی اس الانم من خیلی نگران اکانتمم لطفا ان بنش کنین اسم اکانت Mohamad__Carl است لطفا ان بن کنین لطفاً طبق فرم پست بذارید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FreezingFire ارسال شده در December 26, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2016 در 18 ساعت قبل، Ali گفته است : کجای قانون درج شده که هرکاری که از زمان انجام شدنش 3 روز بگذره انجام نشده به حساب میاد؟ یبار ریپورت داده بودم که تو event از aimbot استفاده شده twilight باز کرد ریپورتو گفت مدارکی که 3 روز از رویش گذشته دیگر نامعتبر است 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 27, 2016 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2016 کجای قانون درج شده که هرکاری که از زمان انجام شدنش 3 روز بگذره انجام نشده به حساب میاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در December 27, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2016 اسم در بازی : [M]a[H]a[N] بن شده به دست ادمین : Twilight دلیل بن : چیت توضیح : من اصلا چیت ندارم ادیمن به ریزن چیت بن شدم سر اف تی پی فیلم هم از و مدرک دارم که الکی بن دادن نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در December 28, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2016 http://s9.picofile.com/file/8279687200/gta_sa_2016_12_23_02_54_13_071_2_.mp4.html فیلم از اف تی پی عکس از یو سی پی نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaMMuS ارسال شده در December 29, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2016 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات:سلام بنده ار سرور محروم شدم به دلبل لبنکه با ادمبن macavel در تلگرام بحث کردم من نمیدونم تلگرام چه ربظی به سرور داره که میاد از cmd بن استفاده میکنه و بعدش insult به ادمین 5تا7روز محرومیت داره نه محرومیت کامل رسیدگی شود و در خواست رفع محرومیت دارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 30, 2016 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2016 با سلام. @MaHaN1375 دوست عزیز، اولاً که فیلم رو قبل از آپلود Optimize کنید و دوماً که مطمئنی این فیلم همون قسمتی هست که ادمین باهاش مشکل داره؟ @hesamjahanchi ادمین مدرکی لازم نیست که نشون بده، شما مدرکتو نشون بده! @RaMMuS تلگرام خیلی هم ربط به سرور داره و نه تنها تلگرام بلکه هر Messenger دیگه ای هم همین داستان رو داره. نقل قول توهین، افترا زدن، تهدید یا مسخره کردن ادمین ها. شما بین 5 تا 7 روز از بازی محروم خواهید شد چه در بازی به آنها بی احترامی کنید چه از راه های دیگر. (پیام رسان های مختلف مانند Skype، Yahoo، Forum، TeamSpeak، ...) در نقل قول برای هر مواردی که مشخص نشده ادمین تصمیم گیری می کند. هم چنین ادمین ها میتوانند در مواقع خاص از مجازات کمتر یا بیشتری استفاده کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrlor ارسال شده در December 30, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2016 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من بعد سه ماه به سرور برگشتم و اکانتم دسته داداشم بود. دیشب یه duel با infernal دادم و ایشون بعد این که مسابقه (event) تموم شد به بنده گفتن فیلم از duel بدین و بنده هم تازه برگشته بودم نمیدونسم فیلم میخوان و اول event هم نگفتن که فیلم بگیرید. به ایشون گفتم که دوباره بیایید duel بدیم و اینبار هم فیلم میگیرم ولی قبول نکردن و منو بن کردن. من تازه برگشته بودم خب ایشون باید به من اول اونت یادآوری میکردن. من درخواست دارم اکانتمو از محرومیت دربیارید... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.