Sprint ارسال شده در February 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام اقای ادمین من می خواهم من را unban کنید چون برای ایم فکشن خیلی زحمت کشیده ام و اصلا دوست ندارم که دوباره از صفر شروع کنم و من علت ban شدن خود را قبول دارم و دیگر این اشتباه مرتکب نمی شوم خواهش می کنم در خواسن من را قبول کنید ویرایش شده February 23, 2020 توسط REXOR1385 ببخید غلط املایی داشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Snow ارسال شده در February 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده یبار بن شدم و از علی درخواست آنبنی کردم و ایشون منو آنبن کرد ولی زمانی که آنبن شدم چند روز بعدش به دلیل اینکه با دوستم ThuGLord سیم ایپی خوردم تلیق شدم. بنده هیچ ربطی به بن شدن ایشون ندارم و اگه دقت کنید هم زمان تلیق شدیم 100% بخاطر ایپی بوده اگه میشه منو آنبن بدید. ویرایش شده February 23, 2020 توسط Yasuo نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 با سلام @SuperMAN درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، لطفا تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. @REXOR1385 متاسفانه درخواست رفع محرومیت شما رد شد. @Yasuo درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، لطفا تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در February 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اکانتا دسته بنده نبوده دسته کسی بوده ساسپند بوده از دسته متوسط انبن کنید ممنون میشم ویرایش شده February 23, 2020 توسط MiNViSiBle نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2020 @MiNViSiBle متاسفانه درخواست رفع محرومیت شما رد شد (بعد از آمدن لانچر، آنبن خواهید شد). 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در February 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من از کاری که کردم بابت تعلیق شدنم پشیمونم و ۱۰ تا کاستوم اسکین دارم و زیاد خرج کردم، تا ادمین ۵ رفتم و بازیکن قدیمی ام * اگر شما برای مدت زمان مشخصی محروم شده اید به صورت خودکار Unban خواهید شد. نیازی به درخواست رفع محرومیت نیست. ویرایش شده February 27, 2020 توسط Sinaw 1 نقل قول ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در February 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: توضیح زیادی راجب به این موضوع ندارم - این اکانت خیلی وقت پیش سر یه بحث با سوپروایزر قبل تعلیق شد (متاسفانه اون زمان اکانتو داده بودم به کسی میتونید با ایپی هم چک کنید) - حالا میخوام اگه امکانش هست انبن بدید تا بتونم دوباره مثل بازی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در February 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام. من تلاش های زیادی کردم تا به این سطح و تجربه برسم.. یک کار اشتباه از روی جو گیری انجام دادم. و پشیمان هم هستم. اگر امکان پذیر هست منو آنبن بدید تا دباره برگردم ممنون. @Markeloff @Ali نقل قول ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2020 @Sinaw درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، لطفا تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. @motevahem درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، لطفا تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanashi ارسال شده در March 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده هیچ گونه تبلیغاتی انجام ندادم و بی دلیل بن شدم لطفا رسیدگی کنید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2020 با سلام @SuperMAN درخواست رفع محرومیت شما رد شد. @Yasuo درخواست رفع محرومیت شما رد شد. @motevahem درخواست رفع محرومیت شما رد شد. @TuPac درخواست رفع محرومیت شما رد شد. @MohamadOsTaD درخواست رفع محرومیت شما رد شد ( در قست شکایت از ادمین اقدام کنید تا بررسی شود). @Sinaw درخواست رفع محرومیت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mili ارسال شده در March 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • توضیحات : دلیلش این بود که meli ایدی خواست منم دادم وبعد بن ip شدم 3 3 نقل قول FreeDoM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliFaNDaK ارسال شده در March 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: فک میکنم اشتباهی پیش اومده من تبلیفاتی نکردم که بن شدم لطفا بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2020 با سلام @Mili درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. @FaNDaKplus شما از سرور محروم نیستید! 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WANTED24 ارسال شده در March 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و خسته نباشید.من طبق معمول و عادت همیشگیم توی سرورها دنبال یه ماشین بودم.یه ماشین پیدا کردم یکم که رفتم ب یه قطار برخورد کردم.سوار قطار شدم ولی قطار سر پیچ ها سرعتش خیلی کم میشد منم با alt+tab بیرون رفتم و (اسپیدهک)ریختم و سر پیچ ها ازش استفاده میکردم.بعید از مدتی دیدم که بن شدم.من فقط چند روزه که توی این سرور عضو شدم و این سرور نیازی به همچین چیز هایی (اسپدهک)نداره و فقط این یکبار من استفاده کردم ودیگه استفاده نخواهم کرد.لطفا بررسی کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tig ارسال شده در March 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: دیگه حماقت نمیکنم نقل قول ✤✤✤ ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ GOD ┛━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┗ ✤✤✤ << >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2020 با سلام @WANTED24 درخواست رفع محرومیت شما رد شد. @SuzuKi درخواست رفع محرومیت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenPai ارسال شده در March 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من با یکی از این اکانت ها یک بار پول بازی خریدم با پول واقعی. الان حدود بیش از 2 ماه هست که بنم. خودمم پشیمونم. دیگم تکرار نمیکنم. خواهشن اگه میشه اکانتای منو انبن کنید. حداقل 3 تا از این اکانت ها: MmD_QaSHanG & AghArAsHiD & GodLife نقل قول I scared to Live, but scared to Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 @KaVeiC درخواست رفع محرومیت شما رد شد. @SpeedinG درخواست رفع محرومیت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmirali ارسال شده در March 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: توضیحات: 2 سال پیش بن شدم و درخواست آنبنی دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2020 (ویرایش شده) @mmirali درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. ویرایش شده March 7, 2020 توسط Markeloff 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaKe ارسال شده در March 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده دلیل این بن و تعلیق رو نمیدونم اما با پدرام حرف زدم گفت به علی میگم انبن کنه اما اکانت ها همچنان بن هستش به علی گفتم انبن کنید گفت پست بزار نقل قول Bє A Lιgнt Iη Tнє Dαяк Wяιtєя Oƒ Mу Oωη Lιƒє, Bσѕѕ Oƒ Mу Oωη Sσυℓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2020 @WaKe درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PaRMiSaa ارسال شده در March 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات:نمیدونم چرا بن شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2020 @PaRMiSaa درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.