Kimi ارسال شده در June 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2019 با سلام و درود ما زمانی که با سیستم خونه (Autologin/) رو روشن میزاریم بدون نیاز به رمز وارد میشه ولی در وی پی اس و رک سمپ همیشه رمز رو میپرسه راه حلی هست؟ نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در June 25, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2019 در 2 ساعت قبل، Sobi گفته است: با سلام @KimiaPunisher نحوه اتوماتیک وارد شدن در راک سمپ{ نسخه ویندوز }: وقتی اینجا چیزی مینویسم کلا نمیره تو دیگه فکر کنم رمز سرور جاش اینجاست نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در June 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 قسمتی که آقای Sobi اشاره کردن مربوط به رمز متصل شدن به خود سرور هست که نباید چیزی نوشت Autologin در آخرین ورود شما hwid و آی پی رو ذخیره میکنه در صورتی که هنگام ورود، hwid و آی پی طبق همون چیزی بود که ذخیره شده بود عمل می کنه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در June 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 در 9 ساعت قبل، Sobi گفته است: با سلام @KimiaPunisher نحوه اتوماتیک وارد شدن در راک سمپ{ نسخه ویندوز }: نحوه اتوماتیک وارد شدن در راک روید{ نسخه اندروید }: داش اشتب زدی این رمزه سرورو میخاد و سرور مام ک فلن بازه رمز نمیخاد تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fatality ارسال شده در June 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 در 10 دقیقه قبل، MaTriX گفته است: داش اشتب زدی این رمزه سرورو میخاد و سرور مام ک فلن بازه رمز نمیخاد نه عزیزم این رمز اکانته آیپی رو هم موقع ورود به برنامه ی RakDroid به صورت مقابل بنویسید: 185.49.86.210:7777 .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در June 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 در 13 دقیقه قبل، Fatality گفته است: نه عزیزم این رمز اکانته آیپی رو هم موقع ورود به برنامه ی RakDroid به صورت مقابل بنویسید: 185.49.86.210:7777 تو وقتی هنوز به سرور وصل نشدی چجوری رمز میزنی من بدونم؟ وقتی به سرور کانکت شد خودش ازت رمز میخاد وقتی هم که لاگین شد بزنی /pin میتونی پین وارد کنی DADA تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در June 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 (ویرایش شده) خب نمیدونین حرف نزنین دیگه اصلن وقتی راک ازاد شد ما به همه یاد دادیم البته نفری 600k هم گرفتیم ویرایش شده June 26, 2019 توسط MaTriX 1 تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در June 26, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 با سلام @BiHan @Sobi @MaTriX دوستان هنوز جوابی ندادین ها اشخاص متخصص میگم چیکار کنم رمز رو نخواد با رک سمپ موضوع من اصلا رک روید نیست رک سمپ وقتی کرش میخوره رمز میخواد و دیگه وارد نمیشه اینو کمک کنید نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fatality ارسال شده در June 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 در 6 ساعت قبل، MaTriX گفته است: تو وقتی هنوز به سرور وصل نشدی چجوری رمز میزنی من بدونم؟ وقتی به سرور کانکت شد خودش ازت رمز میخاد وقتی هم که لاگین شد بزنی /pin میتونی پین وارد کنی DADA اینجوری http://s9.picofile.com/file/8364816600/Amoozeshe_Rakdroid.mp4.html @KimiaPunisher: Bihan جواب رو دادن، نحوه ی لاگین کردن هم که توی یوتیوب هست. .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در June 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 در 3 ساعت قبل، Fatality گفته است: اینجوری http://s9.picofile.com/file/8364816600/Amoozeshe_Rakdroid.mp4.html زکی خب مام همینو گفتیم دیگه 1 تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fatality ارسال شده در June 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 در 4 ساعت قبل، Fatality گفته است: در 10 ساعت قبل، MaTriX گفته است: تو وقتی هنوز به سرور وصل نشدی چجوری رمز میزنی من بدونم؟ وقتی به سرور کانکت شد خودش ازت رمز میخاد وقتی هم که لاگین شد بزنی /pin میتونی پین وارد کنی DADA بله دقیقا... . در 11 ساعت قبل، MaTriX گفته است: داش اشتب زدی این رمزه سرورو میخاد و سرور مام ک فلن بازه رمز نمیخاد .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در June 26, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 من هنوز به جوابی که میخواستم نرسیدم نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WilliamLP ارسال شده در June 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 در در ۱۳۹۸/۴/۴ در 22:50، KimiaPunisher گفته است: با سلام و درود ما زمانی که با سیستم خونه (Autologin/) رو روشن میزاریم بدون نیاز به رمز وارد میشه ولی در وی پی اس و رک سمپ همیشه رمز رو میپرسه راه حلی هست؟ امکان Autologin تو رک سمپ وجود نداره که احتمالا به دلیل امنیت اکانته. با اینکه autologin برای اکانت روشنه و آیپی کاربر تغییر نکرده ولی رک سمپ برای لاگین همچنان نیاز به رمز داره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در August 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2019 سلام دوستان اموزش راک سمپ اندروید رو دارید بفرستید همه فیض ببریم از خجالتتون در میایم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در August 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2019 در در ۱۳۹۸/۴/۵ در 09:12، MaTriX گفته است: با سلام اسم میزنی پسورد هم میزنی ایپی سرور ارساکیا میزنی =185.49.86.210:7777 و وصل میشی http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در August 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2019 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۸/۵/۱۳ در 02:24، Alirreza گفته است: سلام دوستان اموزش راک سمپ اندروید رو دارید بفرستید همه فیض ببریم از خجالتتون در میایم . بقیه توضیع دادن بالاتر منم دوباره توضیع دادم امیدوارم به کارت بیاد ویرایش شده August 14, 2019 توسط MiNViSiBle . http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در August 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2019 در 8 ساعت قبل، MiNViSiBle گفته است: بقیه توضیع دادن بالاتر منم دوباره توضیع دادم امیدوارم به کارت بیاد ممنون ولی کانکت نمیشع لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در August 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2019 در در ۱۳۹۸/۵/۲۴ در 04:13، MiNViSiBle گفته است: با سلام اسم میزنی پسورد هم میزنی ایپی سرور ارساکیا میزنی =185.49.86.210:7777 و وصل میشی منم هر کاری نیکنم وارد نمیشه لطفا کمکم کنین Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در August 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2019 در 9 ساعت قبل، NiMaAA گفته است: منم هر کاری نیکنم وارد نمیشه لطفا کمکم کنین دقیقا مشکلتون چیه ؟ http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در August 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2019 در 12 ساعت قبل، MiNViSiBle گفته است: دقیقا مشکلتون چیه ؟ سلام داداش 120 بار زدم اما نرفت اینم ارورش: http://s2.picofile.com/file/8370571442/Screenshot_2019_08_26_07_09_23.png Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در August 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2019 الان درستش کردم ممنون Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 با سلام و احترام خدمت بازیکن محترم با عرض پوزش بابت تاخیر در روند پاسخگویی به مشکلات با تشکر از توضیحات کامل همکاران و کاربران عزیز + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 5, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2019 در در ۱۳۹۸/۴/۵ در 07:53، BiHan گفته است: Autologin در آخرین ورود شما hwid و آی پی رو ذخیره میکنه و در RakSAMP هر موقع که وارد می شوید به شما یک HWID جدید می دهد و بنابراین AutoLogin هیچوقت کار نمی کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده