AIireza ارسال شده در June 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سلام اقای Arrow لیدر NR بی دلیل fp80 کردن منو 1: من این new دادم Mashin haye Remington,Tornado baraye forush ایشون امده میگه فاصله نزاشتی fw 1 داد من شکایت دارم چون ایشون ON بود و باید بهم یاد میداد ولی منتظر این بود که New send بشه و fw بده من ازش مدرک میخوام 2: ایشون به من میگه تبلیغ سایت کردی حتما من مدرک میخوام و اینکه طبق عکس ها من 2بار پرسیدم tabligh sait? و پاسخ گو نبود طبق قوانین spam بالای 3 عدد مجازات داره ولی منو kick fp 80 کردن ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0hamad ارسال شده در June 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2019 (ویرایش شده) با سلام خدمت همیشه شاکی سرور: دوست عزیز شما طبق مدارکی که به Mananger سرور داده میشه کیک شدید. /News بدون /F بدید دادید: (( برای ارسال News/، ابتدا در f/ به مشورت بپردازید؛ اشتباه در این دستور نابخشودنی است (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) )) نداشتن حضور در میتینگ بدون مرخصی که چندیدن و چند بار این اشتباه کردید خواستم فرصت بدم ظاهرا خیلی زرنگ تشریف دارید باشد که رستگار شوید جواب پست های اسپم وار مکررتون طبق همیشه نمیده سعی بر اسپم نکنید چون نگاه نمیکنم یا حق ویرایش شده June 20, 2019 توسط M0hamad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIireza ارسال شده در June 21, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2019 اینایی که گفتی همش در حد حرفه من اصلا قبول ندارم مدارک بفرست از حرف هات ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در June 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2019 با سلام @Nematialireza لطفا مدارک خود را دوباره آپلود کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIireza ارسال شده در June 22, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2019 1: 2: 3: 4: 5: ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh ارسال شده در July 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2019 با سلام؛ در در ۱۳۹۸/۳/۲۹ در 22:01، AliRezaNT گفته است: من این new دادم Mashin haye Remington,Tornado baraye forush اشتباه کردید، درست این جمله Mashin haye Remington va Tornado baraye forush میباشد. در در ۱۳۹۸/۳/۲۹ در 22:01، AliRezaNT گفته است: ایشون به من میگه تبلیغ سایت کردی حتما من مدرک میخوام و اینکه طبق عکس ها من 2بار پرسیدم tabligh sait? ایشون گفتن "طبق سایت" و باز هم اشتباه از جانب شما بوده. یک FW بخاطر اشتباه در نوشتار دریافت کردید، دیگری هم بخاطر بحث و اسپم در چت فکشن، عمل لیدر درست بوده و شکایت شما رد شد. - بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده