SuperMaN ارسال شده در August 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2020 ۲ تا ۲ LooooL نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPr ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Depressed ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 تا حالا بازی نکردم ولی بدم نمیاد پلی بدم یه بار نقل قول Nᴏ ᴏɴᴇ ʟɪᴋᴇs ᴛᴏ ʙᴇ ᴀʟᴏɴᴇ ʙᴜᴛ sᴏᴍᴇᴛɪᴍᴇs ɪᴛs ᴊᴜsᴛ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴡᴀʏ.. . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirrezaEbi ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirSalar ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 دوتا 2 بازی باحالیه ولی حیف که من سیستمش رو ندارم وگرنه بازی باحالیه نقل قول >>>>>> AmirSalar<<<<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheRaGe ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 این گیم فرقی با نسخه اول نداره نقل قول من تخم ارزو هامو داشتم تخم حمالی خواسته هامو داشتمتخم عمل به ادعامو داشتم خودم غرور تو چشامو ساختم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mAmddd ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 امتحان میکنیم نقل قول اگه مطرح شدی طراحت من بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در October 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2020 عالیه حتما امتحان کنید dota2 محشره نقل قول ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 Dota2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در October 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۲ در 08:46، GalacticBoy گفته است: Dota2 خز شد نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealKratos ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در November 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2020 گیم خوب و فکری هست حتما امتحان کنید. 2 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hamid80 ارسال شده در December 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2020 هرکی Dota 2 بازی نکنه که از زندگی عقبه ...Dota 2 4Ever نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lucifer444 ارسال شده در December 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 ارزش دانلود نداره مرسی اَه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در December 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2020 Perfect نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 Dota 2 کجا Lol کجا Dota 2 خیلی بهتره "Hero" هاشم بیشتره نقل قول DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در December 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2020 بازی نکردم ولی بنظرم ارزش 1 بار امتحان کردنو داره اونجوری ک تعریفاشو شنیدم نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در December 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2020 سلام امیدوارم موفق باشین نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2021 (ویرایش شده) Stronghold 4 EvEr ناموسن خداست ویرایش شده January 10, 2021 توسط HolyKnighT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در January 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2021 Nice نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vicious ارسال شده در January 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2021 مچ میکینگ واقعا مزخرفی داره این گیم معتادتون میکنه هااا ولی اعصابم بد خرد میکنه نقل قول میگن داغه بازار خیلیا شروع ما پایان خیلیاس این خیلی تلخه واسه خیلیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rezza ارسال شده در January 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 خوبه واقها.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RefIeX ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 فقط dota والا من که از 2 خوشم نیومد خیلی فانی هس 1 عالیههه لعنتی من خودم تو RGC ادمین بود واقعا اوکی هست البته الان فیلترینک روش هست باید با Atinad بریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در February 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2021 بازی ها رو اول باید بدونی که چتوری هست بعد نصب کنی نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 دوتا2 گیمه خوبیه ولی من زیاد فنش نیستم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.