Blink ارسال شده در December 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:توهین کردن به من بی دلیل • شاهد ها: خدا و خودم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyzor ارسال شده در December 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت ادمین های محترم بنده داشتم به عنوان شهروند به بازی خود میپرداختم که وسط بازی دیدم توسط این آقا بدون اینکه درخواست عضویت داشته باشم به اقلیت تاکسی وارد شدم و 2 دقیقه بعد باز هم توسط همین شخص با 80fp کیک شدم بنده علاوه بر مجازات ایشون درخواست دارم 80fp من پاک بشه چون 1 هفته منتظر بودم به اقلیت جدید بروم ولی الان نمیتونم تقاضای رسیدگی و پاک شدن fp که بی مورد به من داده شد رو دارم با تشکر • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول !It's not over until I say the Game is over لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SahaR ارسال شده در December 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2017 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام دیروز AliOne منو اینوایت دادن و رنک آپ و کیک (FP80) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://agsa.arsacia.ir/account/faction/ ویرایش شده December 27, 2017 توسط SahaR 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi3mmm ارسال شده در December 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام بنده داشتم به عنوان شهروند به بازی خود میپرداختم که وسط بازی دیدم توسط این آقا بدون اینکه درخواست عضویت داشته باشم به اقلیت تاکسی وارد شدم و لحظاتی بعد باز هم توسط همین شخص با 80fp کیک شدم ایشون می تونستند در صورت اشتباه invite کردن، با 0fp من را kick کنند که موضوع به شکایت و report های پی در پی من نکشه - رنک 6: دسته راست لیدر هست و لیدر باید از Rank های بالاتر این رنک را انتخاب کند. اگر امکانش هست یک زمانی که ساب لیدر شما از رنک 2 بالاتر رفته باشد به من بگید(رنک 3 ، 4، 5)،سوال من این است که ایشان که در هیچ اقلیتی بالاتر از رنک 2 نرفته چگونه ساب لیدر خودتون میکنیدش؟ من 2 روز منتظر بودم که در پی اشتباهشون خودشون به Supervisor بگن که Fp من را پاک کنن علاوه بر صحبت کردن با Founder ، Manager یا Supervisor(در صورت وجود) جهت پاک کردن fp من، منتظر دیده شدن تغییراتی در صفحه ی اقلیت ساب لیدر شما هستم( فکر میکنم کار ایشون اگر کیک شدن از فکشن رو در پی نداشته باشه حداقل FW را داشته باشه) • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soren1396 ارسال شده در January 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2018 در در 11/6/2016 در 19:49، Ali گفته است : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoMi ارسال شده در January 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2018 در در 1/11/2018 در 16:08، Soren1396 گفته است : درود خدمت شما. ماشین بنده یک لحظه اونم به اشتباه از روی این آقا رد شده ایشون هم (نمیدونم به چه دلیلی) خیلی فرصت طلب هستن و درجا ss گرفتن. میتونید تو جفت SS ها ببینید که Hp تغییر نکرده. بنده هم از ایشون عذرخواهی کردم اما متاسفانه Respawn شده بودن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alione ارسال شده در January 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طبق گفته فاندر به دست داشتن تفنگ ممنوع ولی ایشون هم دی ام و دست به تفنگ دارند DM یا DB غیرمجاز است و ممکن است FW یا حتی از فکشن اخراج شوید • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8317570342/gta_sa_2018_01_24_16_02_07_829.mp4.html نقل قول Alione لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Snowy ارسال شده در January 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2018 بازیکن Alione گذارش شما تایید شد, ممبر Sarbazi اخطار دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در March 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طبق توضیحاتی که در قسمت قوانین اقلیت تاکسی Forum ذکر شده, اعضای این این اقلیت مجاز به AFK شدن در وسیله های اقلیت نیستند. • شاهد ها: _____ • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8321378884/1.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در March 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2018 @MaTeR مدارک شما کافی نیست و یک اسکرین مشخص کننده این نیست که ایشون مدت طولانی AFK بوده است. (فرد مورد نظر ممکن است AFK کرده و روی نقشه باشد، ممکن است Disconnect شده باشد و غیره) به هر حال مدارک شما کافی نیست. شکایت رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hetfield ارسال شده در March 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من ماشینم پارک کرده بودم اومد با ماشین زد به منم گفت برو کنار احمق بد من گفتم نمیرم بد با اسلحه ماشینمو ترکوند. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8321959376/Capture.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در March 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2018 با سلام خدمت شاکی محترم @hetfield طبق گفته های شما ایشون بهتون توهین کردن، ولی بنده در مدرک شما اثری از توهین نمیبینم. شما گفتید ماشین منو ترکوند ولی در مدرک شما چیزی معلوم نیست. اما با توجه به اینکه حمل اسلحه ممنوع است در دسته ملایم و ایشون اصلحه دستشونه و مدرکی ندارن که اثبات کنن برای دفاع از خود بوده، ممبر محترم یک اخطار اقلیت دریافت میکنن. با تشکر از شما شاکی محترم. شکایت پذیرفته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arcane ارسال شده در April 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتن مت • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در April 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2018 بازیکن @DeadPoolگذارش شما تایید شد, ممبر Angel.Of.Death اخطار دریافت کرد. نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در April 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت 100km/h+ • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در April 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2018 @TeRibLe شکایت شما قبول شد.Hamid8585 + 1 AV دریافت کردند. Miladffbi + 1 AV دریافت کردند. نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در May 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در June 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2018 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به من فحش داد طبق قوانین زیر (مقابله به مثل باعث عدم تنبیه نمیشه) ایشون باید fp80 بشه نقل قول نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد: - توهینهای با شدت بالا بدون سانسور شدن. نکته: استفاده از برخی زبانها و کلمات بدون توجه به مخاطب شما مشمول مجازات قرار خواهند گرفت. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده June 13, 2018 توسط SaliMaroni نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در June 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2018 @AlBeRT شکایت شما رد شد ( این بازیکن در فکشن حضور ندارد ) @SaliMaroni شکایت شما قبول شد ( این بازیکن یک اخطار دریافت کردند ) نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yaqoobkolehabadi ارسال شده در July 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2018 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: توضیحات: ایشون میگه g کن نکردم گفتم نمیخوام امده منو میزنه ولم نمی کرد. بعد مجبور شدم چند تا تیر بزنمش. شاهد ها: کسی نبوددوتایی بودیم مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 5, 2018 توسط yaqoobkolehabadi توضیحات بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در July 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2018 @yaqoobkolehabadi شکایت شما رد شد, (شما مدرک کافی ندارید). Wilds نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در July 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باهم تصادف کردیم و ایشون فحش داد به من، طبق قوانین باید fp 80 بشه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در July 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2018 @SaliMaroni شکایت شما قبول شد (این بازیکن از فکشن اخراج شد) 1 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSoheiL ارسال شده در July 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت 100km/h+ • شاهد ها: همه چی از تو عکس معلومه • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Fly without wings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSoheiL ارسال شده در July 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت 100km/h+ • شاهد ها: همه چی از تو عکس معلومه • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8331355342/sa_mp_149.png نقل قول Fly without wings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.