NIMAajan ارسال شده در February 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: هیچکس • توضیحات: با سلام من داشتم با ماشین تو چهارراه میرفتم یدفه بن شدم هیچ نوع Cheat ی هم تو PC ندارم و از هیچی استفاده نمیکنم. حتی بلد نبودم اینجا پست شکایت بذارم با کمک هلپرها و ادمین ها گذاشتم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در February 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2019 ادمین Pleasure @Sinaw، شما ۲۴ ساعت فرصت پاسخگویی به شکایت را خواهید داشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در February 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2019 با سلام به مدیریت محترم و شکایت کننده ی عزیز! من یک نکته رو میگم: ادمین ها هیچوقت کسی رو بی دلیل بن نمیکنن چون کسی از اخطار گرفتن خوشش نمیاد! خودتون هم میدونید که در اون زمان در حال استفاده از چیت بودید و چون لولتون 5- بود برای همیشه محروم شدید. مدارک به مدیریت ( @BiHan ) فرستاده شد. ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در February 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2019 با توجه به مدارک ادمین، بن شما کاملا صحیح بوده است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2019 با سلام. با توجه به شواهد موجود، شکایت شما متاسفانه رد می شود. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده