PyRo ارسال شده در February 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تو ایونت Boss بودیم و بنده مشغول کشتن Boss بودم که ایشون ShayaDX بنده رو اسلپ داد بی دلیل و بی جهت! و بعدش همون لحظه دیدم که ایشون چیکار کردن بنده یهو نتم باز Lag شد و ریکانکت خوردم! دلیل Slap دادن و سو استفاده از این CMD و همچنین چرا من لگ شدم؟؟ • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8351939076/sa_mp_046.png .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayadx ارسال شده در February 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2019 با سلام خدمت شما. بنده الکی شمارو اسلپ ندادم شما لگ بودین و داشتین اتک میدادین که بعد از اسلپ دادنه شما ادمین Aspirin شمارو /Arelog دادن موفق باشین بدرود. مدارک ارسال میشه برای مسئول و مدیریت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در February 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2019 مدارک ادمین بررسی شد. اسلپ بدلیل بررسی Desync بوده (که بسیار عادی می باشد و معمولا بعد از کشته شدن باس عده ای Desync می باشند). شما بدلیل Desync بودن توسط ادمین Aspirin ریلاگ شدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2019 با سلام. با توجه به مدارک ارسالی و شواهد، شکایت شما متاسفانه رد می شود. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده