PyRo ارسال شده در February 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: کیک بی دلیل ایشون • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8351787926/sa_mp_048.png .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayadx ارسال شده در February 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2019 با سلام اول اینکه کیک بی دلیل نبود ریپورتی برای من باز شده بود که برای معامله ی ماشین بود که بنده به عنوان ادمین ناظر اونجا بودم که شما اومدین اونجا و فحاشی کردین دقیقا همون چت هایی فیلتر کردین و بنده شمارو کیک کردم. و مورد دوم اینه که شکایت شما به صورت اتوماتیک رد هست مدرک شما برای 9روزه پیشه. امیدوارم به راه راست هدایت شین. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2019 تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود). مدارک حداکثر برای 7 روز معتبر بوده و بعد از آن از اعتبار ساقط می شوند، همچنین مدارک باید توسط فرد شاکی گرفته شده باشد؛ به جز مواردی مانند تقلب، تجارت غیرقانونی، مودهای غیرمجاز و شکستن قوانین سرور و استثنای ادمینها (شکایت به صورت خودکار رد می شود). +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده