رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

NON RP - SamanKhan

Raha

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: .Raha.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: SamanKhan.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام.  لیدر مربوطه SamanKhan  در رادار سرعت بنده افتادن و باید 2 ساعت هم علاوه بر جریمه لایسنس dRIVING ایشون مسدود میشد ولی ایشون فورا به داخل خانه خودشون رفتن و /SLEEP کردند.
تقاضای پیگیری دارم

• مدارک (فیلم یا عکس): 
مدرک

**روزي روزگاري اهالي يه دهكده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا كنند, در روز موعود همه مردم براي مراسم دعا در محلي جمع شدند و تنها يك پسر بچه با خودش چتر آورده بود و اين يعني ايمان

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@Raha طبق مدارکتون ایشون هیچ یک از اخطار هایی که به لیدر @samankhan دادید بهشون نرسیده و ممکنه به دلیل اینکه ایشون لیدر هستند و مشغله زیاد و چت های پیاپی از چندین جا ایشون متوجه تیکت شما نشده باشه.

از مدیریت میخوام این جنبه رو هم به دلیل اینکه ایشون لیدر عالی رتبه هستند در نظر بگیرند و مشمول به مجازات نشوند.

با تشکر

• دوست دارم که 1

Matthew.png

لینک به دیدگاه

با سلام حرف حمید جان کاملا صحیحه شما اگه تو یه دقیقه تو کلن OG باشین (محاله) میبینین یدفعه پیام زیادی میدن و شماهم که وارنی نفرستادید برای ایشون و وارن اسپید هم شاید ایشون ندیده باشه چون ایشون برا ۳کا نمیاد Non-RP بکنه

یا حق

ویرایش شده توسط Tranquility
  • دوست دارم که 3
لینک به دیدگاه

با سلام.

با تمامی افرادی که خارج از اینکه به عنوان شاهد ذکر شده باشند بر اساس قوانین برخورد خواهد شد @RoMeL @BiHan.

لیدر مربوطه به دلیل عدم پاسخ به شکایت و صرفاً لایک کردن دفاعیه های سایرین از تیم اخراج خواهند شد. @AIiAkbar

+بسته شد.

• هاها 1
  • ناراحت 1

...We can know only that we know nothing

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...