رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Goto بی دلیل و درخواست شخصی Maryam

WalterWhite

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 
Tig.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 
Maryam.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: ادمین به چه حقی Goto کرده بدون درخواست یوزر! و درخواست شخصی میکنه!!

• مدارک - عکس
http://s9.picofile.com/file/8350529018/sa_mp_002.png
http://s9.picofile.com/file/8350529076/sa_mp_003.png

ویرایش شده توسط Tiggy
eshtebah typei
  • هاها 2

HoseiNkT.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت بازیکن محترم؛

طبق قوانین تیم کارکنان - کلیات و قسمت ها؛ حرفی از ممنوعیت استفاده از یکبار دستور /Goto برای "کار" با یک بازیکن زده نشده.

من SF بودم شمارو Find کردم دیدم چهارراه هستید از این دستور استفاده کردم تا سریعتر بیام چهارراه و همینطور به مشکلات بازیکن ها بپردازم. امّا شما کار من رو فقط سوء استفاده از قدرت در جهت منافع خودم برداشت کردید. من از شما نه به عنوان یک ادمین، بلکه به عنوان یک بازیکن درخواست کردم و فکر نمیکنم در جایی از قوانین آمده باشه که من نمیتونم از بازیکنی "درخواست" داشته باشم. خودتون میگید "درخواست" یعنی اجباری درش نبوده. خوشبختانه من به شما این موضوع رو توضیح دادم و ازتون نهایت عذرخواهی رو برای سوء تفاهمی که براتون پیش اومد کردم و شما هم پذیرفتید. اما حالا به اصرار دوستانتون دوباره شکایت رو باز کردید. چنانچه خود شما، نه دوستانتون، خود شما هنوز قانع نشدید بنده شخصاً باز هم بخاطر اینکه این عملم برای شما "مزاحمت" ایجاد کرد ازتون عذر خواهی میکنم.

• دوست دارم که 1
  • هاها 2
لینک به دیدگاه

@MaRia 
درود.

بسیار کوتاه عرض میکنم.
اگر قرار باشه همه ادمین ها از Goto برای درخواست های شخصی استفاده کنن, سرور بهم میریزه.
Goto رو برای موارد خاص گذاشتن.
نه برای همچین مواردی.

HoseiNkT.png

لینک به دیدگاه

@Tiggy آیا میتوانید یک نفر، فقط یک نفر بجز خودتون که من همچین حرکتی روشون زدم رو با مدرک بیارید اینجا؟ از مدت درخواستی که ازتون کردم 5 روز میگذره. آیا در این 5 روز من /Goto دیگه ای روی شما انجام دادم؟  Goto من باعث بهم ریختن سرور میشه؟ منظورتون رو متوجه نشدم! دقیقاً کجای این مورد باعث شده سرور به هم بریزه؟ همین warn قرمزی که براتون اومده باعث آشفتگی سرور شده؟ Maryam goes to you؟

لینک به دیدگاه

درود! @MaRia
پیشنهاد میکنم به اعصابتون مسلط باشید!
خب. 

به شما ادمینی دادن که در مواقع ضروری از دستورهایی مثل دستور Goto استفاده کنید.
حالا بزارید یه داستان تعریف کنم براتون!:D
شما در SF هستید و بنده رو Find میکنید و میبینید که بنده در Ls هستم.
پیش خودتون میگید خب الان Goto میکنم و به خودم زحمت نمیدم این همه راه با ماشین یا موتور تا Ls برم.
بعد در همین حین, دوست بنده در SF میخواد بیاد پیش من که در Ls هستم! اما ایشون از Goto نمیتونه استفاده کنه!
شما رو اتفاقی در همون Sf میبینه که غیب میشید!!!
بعدا میفهمه که شما زحمت ندادید به خودتون مقل بقیه پلیرها, با ماشین مسیرتون رو برید! از دستور /Goto استفاده کردید!
دوست من پیش خودش فکر میکنه که خب چرا این میتونه اینکارو کنه ولی من نه!
اینجاس که شما حق دیگران رو ضایع میکنید!
اگر دستور /Goto برای این کاری هست که شما انجام میدید که همگانیش میکردن! فقط برای ادمین ها نمیذاشتن که!!

موفق باشید.

ویرایش شده توسط Tiggy
جا گذاشتن کلمه

HoseiNkT.png

لینک به دیدگاه

با سلام.

شکایت شما تائید شد و ادمین مربوطه یک AV (تاثیر حرف یک ادمین بر روی بازیکنان بسیار زیاد است و در مواقعی آن را دستور تلقی خواهند کرد، با این موارد شدیداً برخورد خواهد شد) دریافت خواهد کرد.

+بسته شد.

• مرسی 1

...We can know only that we know nothing

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...