رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

نمیدونی با پولایی که از عیدی و کوئست های داخل بازی بدست آوردی چیکار کنی من واست یه پیشنهاد دارم.

ما تا روز آخر عید یک قرعه کشی داریم که برنده قرعه کشی صاحب یک دستگاه NRG-500 میشه که داخل اکانت بنده هست که میتونید از لینک زیر مشخصاتش رو ببینید.

NRG-500 ( پلاک Gift )

اما برای حضور در این قرعه کشی شرایطی داریم که شما باید از اون پیروی کنید که وارد قرعه کشی بشید.

لازم به ذکر هست که کلا این قرعه کشی دو سر سود هست چون هم شما صاحب شماره رند خواهید شد و هم داخل قرعه کشی شرکت خواهید کرد.

خب بریم سراغ توضیحات ورود به قرعه کشی ما:

شما اول باید زحمت بکشید ریکورد ( فیلم ) خودتون رو روشن کنید و به سوپر مارکت 23 برید (Findbiz 23/) و وارد بیز بشید.

مقدار پولی که در دست شما باید باشه 300کا (300,000$) یا 500کا (500,000$) باشه نه بیشتر و نه کمتر که میزان خرید شما از سوپر مارکت معلوم باشد.

سپس وقتی وارد سوپرمارکت شدید شروع به خریدن شماره ی رند میکنید تا پول شما به اتمام برسد وقتی که به اتمام رسید ریکورد را بسته و در پیام شخصی فروم برای بنده (@ZakharAsli) ارسال میکنید.
حالا ممکنه شما بعد از خرید 200,000$  از مبلغ خودتون شما از یک شماره خوشتون بیاد  اصلا نگران نباشید چون ما به اینجاشم فکر کردیم،  شما باید در چت اسم اکانت مولتی خود را نوشته و دقیقا همان مبلغی که داخل اکانت اصلی یا اولی خودتون باقی مونده رو داخل اکانتی که اعلام کردید ( اکانت مولتی ) قرار میدهید ( دقیقا همان مقدار باید باشه ). 

مثلا: 

اگر Mobin به مقدار 200,000$ از سوپر مارکت خرید کرد و شماره دلخواهش در اومد باید اخر ریکورد اولیش اسم اکانت مثلا Vakil رو تایپ کنه و سپس با Vakil دوباره شروع به فیلم گرفتن کند و پول داخل دستش هم نیز حداقل 100,000$ باشد.

فیلم های شما باید دارای:

1- واضح بودن نام بیز هنگام ورود ( در هر ریکورد چه اکانت اصلیتون چه مولتیتون ) باشه.

2- فیلم شما باید بدون قطعی باشه یعنی از لحظه ورود تا لحظه اخر شما باید فیلمتون بدون قطعی باشه.

3- دستوره TimeStamp/ در اکانت شما فعال باشه که ثانیه و دقیقه رو نشان بده.

4- مبلغ های داخل اکانتتون 500,000$ یا 300,000$ باید باشه فرقشون این هست که کسی که 500,000$ خرید میکنه دو شانس پیروزی داره.

5- چت های شما واضح باشد.

و نکته اخر هم برای اینکه حق کسی ضایع نشه از شما خواهش میکنم تمامی موارد را با دقت مطالعه کنید و امیدوارم شما عزیزان برنده خوش شانس ما باشید.

روز سیزدهم نیز فیلم قرعه کشی در همین تاپیک قرار داده میشه.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ویرایش شده توسط ZakharAsli

وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی

مراقب رفتارت با آدما باش

یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو  میبینی

Mobin.png
💚❤️💛
Sadaf.png

عالی بنده حتما امتحان میکنم

𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝒐𝒏𝒆 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚

MohammadAmin.png

مبین جان NRG رو 1 دلار نمیدی به من؟ :) 

✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟

Daddy.png

عمو مبین چه کرده ❤️‍🔥

نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم  👽

♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥

🎅   𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲  🌷💙

Khan.png

5ab713_241-1-.jpg

اقا مبین کلاه برداری تو روز عید؟ 

پ.ن: داداش هم اصلیم هم مولتیم شماره رند داره😑😑😂

Alonso.png

Wolf King Family

1 ساعت قبل، ZakharAsli گفته است:

نمیدونی با پولایی که از عیدی و کوئست های داخل بازی بدست آوردی چیکار کنی من واست یه پیشنهاد دارم.

ما تا روز آخر عید یک قرعه کشی داریم که برنده قرعه کشی صاحب یک دستگاه NRG-500 میشه که داخل اکانت بنده هست که میتونید از لینک زیر مشخصاتش رو ببینید.

NRG-500 ( پلاک Gift )

اما برای حضور در این قرعه کشی شرایطی داریم که شما باید از اون پیروی کنید که وارد قرعه کشی بشید.

لازم به ذکر هست که کلا این قرعه کشی دو سر سود هست چون هم شما صاحب شماره رند خواهید شد و هم داخل قرعه کشی شرکت خواهید کرد.

خب بریم سراغ توضیحات ورود به قرعه کشی ما:

شما اول باید زحمت بکشید ریکورد ( فیلم ) خودتون رو روشن کنید و به سوپر مارکت 23 برید (Findbiz 23/) و وارد بیز بشید.

مقدار پولی که در دست شما باید باشه 300کا (300,000$) یا 500کا (500,000$) باشه نه بیشتر و نه کمتر که میزان خرید شما از سوپر مارکت معلوم باشد.

سپس وقتی وارد سوپرمارکت شدید شروع به خریدن شماره ی رند میکنید تا پول شما به اتمام برسد وقتی که به اتمام رسید ریکورد را بسته و در پیام شخصی فروم برای بنده (@ZakharAsli) ارسال میکنید.
حالا ممکنه شما بعد از خرید 200,000$  از مبلغ خودتون شما از یک شماره خوشتون بیاد  اصلا نگران نباشید چون ما به اینجاشم فکر کردیم،  شما باید در چت اسم اکانت مولتی خود را نوشته و دقیقا همان مبلغی که داخل اکانت اصلی یا اولی خودتون باقی مونده رو داخل اکانتی که اعلام کردید ( اکانت مولتی ) قرار میدهید ( دقیقا همان مقدار باید باشه ). 

مثلا: 

اگر Mobin به مقدار 200,000$ از سوپر مارکت خرید کرد و شماره دلخواهش در اومد باید اخر ریکورد اولیش اسم اکانت مثلا Vakil رو تایپ کنه و سپس با Vakil دوباره شروع به فیلم گرفتن کند و پول داخل دستش هم نیز حداقل 100,000$ باشد.

فیلم های شما باید دارای:

1- واضح بودن نام بیز هنگام ورود ( در هر ریکورد چه اکانت اصلیتون چه مولتیتون ) باشه.

2- فیلم شما باید بدون قطعی باشه یعنی از لحظه ورود تا لحظه اخر شما باید فیلمتون بدون قطعی باشه.

3- دستوره TimeStamp/ در اکانت شما فعال باشه که ثانیه و دقیقه رو نشان بده.

4- مبلغ های داخل اکانتتون 500,000$ یا 300,000$ باید باشه فرقشون این هست که کسی که 500,000$ خرید میکنه دو شانس پیروزی داره.

5- چت های شما واضح باشد.

و نکته اخر هم برای اینکه حق کسی ضایع نشه از شما خواهش میکنم تمامی موارد را با دقت مطالعه کنید و امیدوارم شما عزیزان برنده خوش شانس ما باشید.

روز سیزدهم نیز فیلم قرعه کشی در همین تاپیک قرار داده میشه.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من اگه شانس داشتم الان خارج بودم

عالی میفرمایی😂

ℳ𝒴:

Leon.png

𝙎𝙞𝙡𝙚𝙣𝙩𝙃𝙪𝙣𝙩𝙚𝙧𝙨

[𝙎𝙃]

طرف خونشو نمیتونست بفروشه اومد قرعه کشی گذاشت گفت شرایط ورود به قرعه کشی اینه که به من یک دلار بدید، تو یه هفته از این قضیه اینقدر دلار جمع کرد که از قیمتی که برای فروش خونه‌ش گذاشته بود، پول بیشتری درآورد، آخر قرعه کشی کرد و خونه رو داد به برنده قرعه کشی، ولی پولهایی که از این قرعه کشی دراورده بود،  چند برابر پولی بود که برای فروش خونه گذاشته بود...

شما که اصلاً نمیخوای همون کارو بکنی..‌

977b07_241728328581471.png

914701_24InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B4

2e7515_241721059672551.png

Cartoon.png

𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉.

شماره اکانت مولتیم رند تر از اکانت اصلی هست

اکانت: DAiras

220-0000

ولی بازم امتحان میکنم

359819_25images.jpeg

تنها کسی که میخواد تو ازش بهتر باشی باباتهl❤️‍🩹

:My Account

Button.png

:My Brother

HoBiT.png

Mehryad.png

Thugs.png

4 ساعت قبل، Alonso گفته است:

اقا مبین کلاه برداری تو روز عید؟ 

سلام متین جان کلاهبرداری؟

کلاهبرداری به این منظور هست که قرار نیست ما جایزه ای بدیم حالا خودتون شاهد هستین.

این هم چیزی شبیه یک ایونت هستش و قصد من کلاهبرداری یا چیز دیگه ای نیست.

حالا انشالله سیزدهم معلوم خواهد شد.

4 ساعت قبل، SpoiLer گفته است:

قدیم خود سرور کلاهمونو ورمیداشت الان ادمیناش

بی زحمت یک تعریف از کلاهبرداری که عرض میکنید بدید که واسه دوستان واضح و شفاف باشه.

فکر نمیکنم یه NRG-500 برای من چیزی باشه که نخوام به کسی بدم.

با این حال نظر همه دوستان ارزشمنده.

مراقب رفتارت با آدما باش

Mobin.png
💚❤️💛
Sadaf.png

خوشحال شدم تگ ام کردی مبین جان ❤😂😚

ویرایش شده توسط AlCheMy

امام علی (ع):

هر چه محبت داری نثار دوستت کن؛

اما هر چه اطمینان داری به پای او نریز!

52 دقیقه قبل، ZakharAsli گفته است:

کلاهبرداری به این منظور هست که قرار نیست ما جایزه ای بدیم حالا خودتون شاهد هستین.

بی زحمت یک تعریف از کلاهبرداری که عرض میکنید بدید که واسه دوستان واضح و شفاف باشه.

داش مبین ثابت شده ای♥

شریک نمیخوای؟ 😂😂

Alonso.png

Wolf King Family

باع والا من عیدی رو به زور میرم الان بخوام این کارا رو کنم بجاش 5 ساعت کار کنم بیشتر میده 😂ما quest سلاح سری رو نمی تونیم بریم بعد اینو بریم😂

143a10_25d392076-w018754-8e87de977ff58b1

f98f10_259fc427-2525f913-2560bd13-25dca4

.Maahdi..png

f98f10_259fc427-2525f913-2560bd13-25dca4

Tommy%24.png

☠️Tommy☠️

تورم ایران مردم را به سمت بیزینس جدید خواهد کشاند😂🕳️

آقا مبین شوخی میکنما امتحان میکنم حتما عشق❤️😘

عالیه بی‌نظیره

3b4a02_24Dark-Anime-Wallpaper-4K-High-Re

━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩

HeMoSo.png

Sanad.png

2 ساعت قبل، ZakharAsli گفته است:

مبین جان حرف من کاملاً فان بود اگه ناراحت شدی شرمنده

به فال نیک بگیر 😂😂

سعی میکنم شرکت کنم و ایده‌ی خیلی خفنی بود این کار

217b18_25b4e129-257fe717-247ad702-24tumb

Rayan.png

217b18_25b4e129-257fe717-247ad702-24tumb

• سرپرست کارکنان

Business Business?

EnDWaY.png 

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

یه زمانی هم ایونت میزاشتن میگفتن پرایس اپ کنید بهتون فلان ماشینو میدیم اونم پرایس اپ میگرفتن یا ایونت رو کنسل میکردن یا اینکه دو برابر قیمت اون شیٔ پرایس اپ میگرفتن اخرش قرعه کشی میکردن میدادن به رفیقا خودشون حالا اینم به اون در 

بهبه، حیف ربکوردرام داستان داره منم شرکت میکردم😂

.ٖؒ﷽‌══════════════════════════════
 .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--.   
یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم....
  .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--.

(/_\)                                                   

(•.•)                                                   

NotNever.png

𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓸𝓷𝓮 𝓯𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂

هر چی خدا بخواد 😁

انشالله ببینم کی برنده میشه .

:my account's 

FrostBlade.png

TheSpooky.png

:My brother's

AmirAbbas_38.png

CeLiL.png

4 ساعت قبل، HeydarTURBO گفته است:

یه زمانی هم ایونت میزاشتن میگفتن پرایس اپ کنید بهتون فلان ماشینو میدیم اونم پرایس اپ میگرفتن یا ایونت رو کنسل میکردن یا اینکه دو برابر قیمت اون شیٔ پرایس اپ میگرفتن اخرش قرعه کشی میکردن میدادن به رفیقا خودشون حالا اینم به اون در 

بله قبول دارم خودم شاهد چنین مواردی بودم و به شما حق میدم ولی مطمئن باش اگر نمیخواستم چیزی بدم بجای یک NRG-500 میگفتم یک Lamborghini میدم.

جایزه ای که گذاشتم واقعا چیز دور از ذهنی نیست و بیشتر خواستم جنبه تنوع داشته باشه.

و اینکه میگید جایزه هم میدین به رفقاتون میدین، قرعه کشی در سایتی انجام خواهد شد که سایت معروفی برای اینکار هست که جای هیچ شک و بحثی برای قرعه کشی و سالم بودن نتیجش نخواهد بود.

باز هم نظر شما محترمه.

مراقب رفتارت با آدما باش

Mobin.png
💚❤️💛
Sadaf.png

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...