PyRo ارسال شده در January 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: توضیحات: Duel مشکوک ایشون و درخواست فیلم از لحظه درگیری با بنده رو میخوام! بنده هم وسطاش Non_Rp داشتم و قبول دارم و سپس توسط ادمین Ajail شدم. • مدارک (فیلم یا عکس): فیلم 1 .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fatality ارسال شده در January 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2019 با سلام مدارک به مدیریت محترم ارسال شدند. +دوئل بلد نبودن شما دلیلی بر چیت زدن دیگران نیست! +من در حال استفاده از لانچر بودم . .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم. فیلم بررسی شد و چیزی مبنی بر چیت ایم و یا چیت های دیگه مشاهده نشد. پیروز باشید، بدرود. 1 این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در January 6, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2019 با سلام بنده درخواست فیلمی که همون لحظه با من دوئل میکردن رو میخوام از برسی فیلم چیزی مشخص نمیشه. یا فیلم خودشو بده یا چک سیستم بشه! .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2019 دوستِ عزیز از ایشون فیلم گرفته شده و بررسی شده است. این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در January 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2019 با سلام. فیلم بررسی شده و مشکلی در آن رویت نشد. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده