WalterWhite ارسال شده در January 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2019 درود. سه روز هست که بنده سعی بر این دارم که ایپی تیم اسپیک آرساکیا رو پیدا کنم. آیپی اصلی که Ts.arsacia.ir هست که مثل اینکه آف هست! و فکر میکنم اگر آیپی اصلی رو هم که عددی هست رو پیدا کنم نمیتونم کانکت شم چون اینترنتم ایرانسل هست. این بالایی انتقاد بود,حالا پیشنهاد! خرید سرور تیم اسپیک با تمام امکانات حداقل 15 هزارتومان خرج داره! بیشتره؟ اوکی 20تومن ولی بالاتر نیست. لطفا رسیدگی کن @Ali خیلی وقته نه فقط من,خیلیها این مشکل رو دارن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در January 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2019 با سلام @HoseiNkT بنده هم همین مشکلو دارم و نمیتونم کانکت بشم به تیم اسپیک و بارها کارهای جدی ای داشتم اما چون اپراتورم ایرانسل هست آیپی رو قبول نمیکنه و واقعا نمیدونم چشه از مدیریت بسیار فعال و کوشا درخواست حل این موضوع رو دارم واقعا دیگه این وضعیت قابل تحمل نیست یه انتقاد ریزی هم بکنم: فاوندر @Ali و سوپروایزر عزیز @Shayan هر از گاهی به قسمت مشکلات در تالارهای انجمن سر بزنید ببینید چی به چیه انصافا اینایی که توسط دوستان انتقاد و گزارش میشه صرفا جهت بهبود روند و عملکرد مجموعه هست و واقعا نیاز به رسیدگی داره. امیدواریم گاهی یه نگاهی هم به این تاپیک ها بندازید? 1 .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در January 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2019 @HoseiNkT با سلام؛ آدرس عددی تیم اسپیک آرساکیا: 10.201.120.74. برای اینترنت ایرانسل هم در حال حاضر مشکلی نداره و وصل میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در January 6, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2019 @MaRia مشکل حل نشده بلکه مشکل جدید اضافه شده. ورژن سرور تیم اسپیک آرساکیا قدیمی هست و با نسخه جدید تیم اسپیک سازگاری نداره. اما متاسفانه گوش شنوایی وجود نداره. @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 24, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 با عرض سلام و وقت بخیر. تیم اسپیک مجموعه کاملاً غیر رسمی شده (با بروزرسانی Voice در بازی) و آخرین نسخه تیم اسپیک بر روی آن در حال اجراست و خیر، هزینه تیم اسپیک غیررسمی کنونی 15 یا 20 یا 50 هزار تومان نیست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده