AliAgent ارسال شده در March 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2019 در 14 ساعت قبل، Jimmy گفته است: کلی هم خرج کف دستم گذاشت ویندوز عوض کردن,خرج! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 23, 2019 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2019 در 18 ساعت قبل، Ali8584 گفته است: علی جان من در هر دو ویندوز از یک diract x استفاده میکنم (کلا یه پک سافت دارم که تمااااااااام نرم افزار های مورد نیاز بازی هارو نصب میکنه) بعد نمیدونم چرا ولی کامپیوتر من با 10 سازگاری نداره و رم و سیپیو سریع تر اشغال میشن (خودمم نمیدونم چرا رمم 4 گرافیکم 2 هست) ولی جای نگرانیی نیست چون شما در حال فیکس کردن این مشکلات هستید فقط کِی این لاچر میاد؟ ((((ARSACIA IS GOLD)))) هر چه زودتر... در 15 ساعت قبل، Jimmy گفته است: روش هایی که میگید فکر نکنم اصلا فایده ای داشته باشه. تنها من نیستم که این مشکل رو دارم و تا حالا 10 ها نفر دیگه هم این مشکل رو داشتند بنابر این نتیجه میگیریم که ما مشکل نداریم. مشکل از جای دیگه هست و در آخر تنها با تغییر ویندوز ام به 10 این مشکل برطرف شد و کلی هم خرج کف دستم گذاشت!! (امیدوارم ارزشش رو داشته باشه) ما خودمان هم گفتیم که مشکل از سمت لانچر است، مشاهده نکردید؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanderer ارسال شده در March 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2019 از دیشب تا حالا این ارور Microsoft Visual C++ Runtime library دارم و هرکاری که میکنم درست نمیشه! .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در March 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2019 در 20 ساعت قبل، Ali8584 گفته است: ویندوز عوض کردن,خرج! بله عزیزم, خرج + زمان همچنین لازم به ذکر هست که به محض وارد شدن به صفحه بازی ( که میخوایم رمز وارد کنیم ), صفحه دچار گیر و اختلال میشه. @Ali لطفا این مورد رو هم بررسی کنید. سپاس .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Epic ارسال شده در March 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2019 واس ما crash می خوره بعده ۱۵ ۲۰ مین ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 24, 2019 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2019 در 22 ساعت قبل، VitamiN گفته است: از دیشب تا حالا این ارور Microsoft Visual C++ Runtime library دارم و هرکاری که میکنم درست نمیشه! پست اولی را با دقت بخوانید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در March 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2019 لانچر یه مشکلی داره اینکه وقتی گزینه disconnect میزنی رلاگ بدی کراش میده stopworking میشه جی تی ای این مشکلش کجاس? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در March 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2019 لانچر رو طبقه گفته های Arsacia.ir/i نصب کردم بعد وقتی اسممو نوشتم این ارورو میده برای چیه؟ @Ali تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Domination ارسال شده در March 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2019 سلام عزیزان چه خبر؟ لانچرو ریمو کنید چون اینطوری باگ داره 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در March 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2019 در 2 ساعت قبل، Relax گفته است: لانچر رو طبقه گفته های Arsacia.ir/i نصب کردم بعد وقتی اسممو نوشتم این ارورو میده برای چیه؟ منم این مشکل امروز برام پیش اومده و فایل بازی مدام دچار اختلال میشه. .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2019 در 17 ساعت قبل، Snow گفته است: سلام عزیزان چه خبر؟ لانچرو ریمو کنید چون اینطوری باگ داره داداش فک کنم فقط خودت این مشکلو داری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamaDStorM ارسال شده در March 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2019 سلام. ويندوز من XP هه و وقتي ميخوام لانچر رو باز كنم ارور ميده كه ويندوز 32 بيت اين برنامه رو ساپورت نميكنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در March 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2019 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت فاندر گرانقدر. مشکل من اینکه نمیتونم از طریق لانچر وارد بازی شوم و ارور Runtime رو دریافت میکنم. اگه میشه کمکم کنید. (با توجه به اینکه من هیچ گونه چیت یا مودی ندارم و تمامی ++Visual C ها را بر روی سیستم خود نصب کرده ام) با تشکر. .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanderer ارسال شده در March 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2019 در در ۱۳۹۸/۱/۴ در 14:24، Ali گفته است: پست اولی را با دقت بخوانید. بازم بر طرف نشد. .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Domination ارسال شده در March 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2019 در در ۱۳۹۸/۱/۵ در 14:34، Ali8584 گفته است: داداش فک کنم فقط خودت این مشکلو داری سلام رفیق نه مشکل از من نیست. اگر از من بود کارت گرافیک یا سی بی یو باید مشکل داشته باشن که اونا سالمن. در ضمن این مکان با لانچر اینطوریه ولی با سمب خوبه 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2019 در 13 ساعت قبل، Snow گفته است: سلام رفیق نه مشکل از من نیست. اگر از من بود کارت گرافیک یا سی بی یو باید مشکل داشته باشن که اونا سالمن. در ضمن این مکان با لانچر اینطوریه ولی با سمب خوبه دوست گل منم میدونم گشکل از شما نیست ولی منظورم این بود که فقط این گشکلو خودت داری مثلا من تو ویندوز 10 نمیتونم از لانچر استفاده کنم ولی بقیه اینجور نیستند حالا شایدم این مشکلو همه داشته باشند اگه میشه لطف کن یه اسکرین از مکان اونجا روی مپ کامل بده. باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2019 در در Monday, March 25, 2019 در 19:51، MamaDStorM گفته است: سلام. ويندوز من XP هه و وقتي ميخوام لانچر رو باز كنم ارور ميده كه ويندوز 32 بيت اين برنامه رو ساپورت نميكنه. سلام. خب شما الان مشکلت چیه؟ همانطور که خودت میگی ویندوز 32 بیت ساپورت نمیکنه و باید 64 بیت نصب کنی همچنین من توصیه میکنم از 7 یا 10 استفاده کن (XP یک ویندوز کاری اداری و قدیمیه و اصلا برای بازی مناسب نیست) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Barrett ارسال شده در March 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2019 سلام من میخوام با لانچر کار کنم میگه Please restart your camputer من Restart میکونم اما بازم همون ارور میاد چه کنم؟ 1 AminGhgh40 AminGhgh40 AminGhgh40 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xanax ارسال شده در March 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2019 (ویرایش شده) @Ali من Windows ام 8 2, 3 بار هم GTA و حذف و نصب کردم با سمپ که میام اوکیه اما با لانچر که میام بعده یکی دو دقیقه بازی وا میسه قفل میکنه در واقع هنگ میکنه همه مراحلی که شما گفتی رو انجام دادم, اما باز هم بازی هنگ میکنه مشکل چیه؟ ویرایش شده March 28, 2019 توسط GodViper بهت احترام میزارن, چون با ما دیدنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در March 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2019 در ۱ ساعت قبل، GodViper گفته است: من Windows ام 8 2, 3 بار هم GTA و حذف و نصب کردم با سمپ که میام اوکیه اما با لانچر که میام بعده یکی دو دقیقه بازی وا میسه قفل میکنه در واقع هنگ میکنه همه مراحلی که شما گفتی رو انجام دادم, اما باز هم بازی هنگ میکنه مشکل چیه؟ من این مشکل برام وجود داره ولی با این تفاوت که دیگه فقط با لانچر جوین میشم و سمپ کلا مختل شده, حاجی فقط حواست باشه اگه تو این موقعیت بری تو سمپ و در قسمت advanced کیفیت رو تغییر بدی دیگه سمپ واست کار نمیکنه و حتما باید با لانچر بیای ( که اونم خرابه نمیاد ) و در آخر مثل من مجبوری بای بدی .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Domination ارسال شده در March 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2019 در در ۱۳۹۸/۱/۷ در 09:41، Ali8584 گفته است: دوست گل منم میدونم گشکل از شما نیست ولی منظورم این بود که فقط این گشکلو خودت داری مثلا من تو ویندوز 10 نمیتونم از لانچر استفاده کنم ولی بقیه اینجور نیستند حالا شایدم این مشکلو همه داشته باشند اگه میشه لطف کن یه اسکرین از مکان اونجا روی مپ کامل بده. باتشکر تو Dilimore عه. house Zakhar 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Domination ارسال شده در March 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2019 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۸/۱/۸ در 13:19، GodViper گفته است: @Ali من Windows ام 8 2, 3 بار هم GTA و حذف و نصب کردم با سمپ که میام اوکیه اما با لانچر که میام بعده یکی دو دقیقه بازی وا میسه قفل میکنه در واقع هنگ میکنه همه مراحلی که شما گفتی رو انجام دادم, اما باز هم بازی هنگ میکنه مشکل چیه؟ لانچر من تا یه ساعت بیش خوب بود ولی الان مثل همین اقا عه وقتی از هوس میام بیرون مب که میخواد لود بشه بازی گیر میکنه و Not responding میشه! @Ali سریعتر رسیدگی کن بس کجایی شما؟!!! ویرایش شده March 29, 2019 توسط Snow 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2019 در در ۱۳۹۸/۱/۸ در 13:19، GodViper گفته است: @Ali من Windows ام 8 2, 3 بار هم GTA و حذف و نصب کردم با سمپ که میام اوکیه اما با لانچر که میام بعده یکی دو دقیقه بازی وا میسه قفل میکنه در واقع هنگ میکنه همه مراحلی که شما گفتی رو انجام دادم, اما باز هم بازی هنگ میکنه مشکل چیه؟ در 19 ساعت قبل، Snow گفته است: لانچر من تا یه ساعت بیش خوب بود ولی الان مثل همین اقا عه وقتی از هوس میام بیرون مب که میخواد لود بشه بازی گیر میکنه و Not responding میشه! @Ali سریعتر رسیدگی کن بس کجایی شما؟!!! دوستان من این مشکلو در ویندوز 10 داشتم ولی با تعویض ویندوزم به 7 این مشکل برطرف شد امیدوارم بتونید مشکلتونو حل کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2019 در در ۱۳۹۸/۱/۸ در 17:40، Snow گفته است: تو Dilimore عه. house Zakhar کامل و با دقت نگاه کردم ولی مشکلی وجود نداشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2019 اولین مشکل در AGSA VERSION 1.1.2: بعد از 10 ثانیه وصل شدن به سرور اینجوری میشه: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده