مؤسس Ali ارسال شده در April 28, 2019 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2019 دوستان عزیز، لانچر در حالت بتا قرار دارد و به دلیل اینکه AG:SAL v1.2.0 در حال ساخت می باشد و ما نمی توانیم نسخه v1.1.x را بروزرسانی کنیم لانچر دیگر برای بازی در Paintball و Staff اجباری نخواهد بود. از شما و Feedback هایتان بسیار ممنونیم. نسخه بعدی به زودی منتشر می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در April 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2019 در 2 ساعت قبل، Ali گفته است: دوستان عزیز، لانچر در حالت بتا قرار دارد و به دلیل اینکه AG:SAL v1.2.0 در حال ساخت می باشد و ما نمی توانیم نسخه v1.1.x را بروزرسانی کنیم لانچر دیگر برای بازی در Paintball و Staff اجباری نخواهد بود. از شما و Feedback هایتان بسیار ممنونیم. نسخه بعدی به زودی منتشر می شود. یعنی اپدیت بعدی که قول دادید تا مه دیگر منتشر کنید 1.2.0 و نسخه اخر است؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hamid80 ارسال شده در April 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2019 (ویرایش شده) سلام من میرم تو بازی بعد از چند دقیقه وسط بازی یهو کرش میخورم من همه چیزو کنترل کردم و درسته ولی مشکل از جای دیگست اینم فایلی که نیاز دارین : http://s8.picofile.com/file/8358861318/AGLog.txt.html لطفا راهنمای کنید ممنون ویرایش شده April 28, 2019 توسط hamid80 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadsadra ارسال شده در April 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2019 با سلام خدمت مدیران و کاربران عزیز سرور ارساکیا مشکل من اینه وقتی میرم تو سرور هنگ میکنه و حتما باید تسک منیجر رو بالا بیارم و ازش بیام بیرون دقت کنید توی سرور نمیره و فقط موقع اتصال اینجوری میشه ag:sal started همین موقع یک هو هنگ میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElioT ارسال شده در May 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2019 سلام! من وقتی میخوام pw بزنم و لاگ این شم هر کاری میکنم هیچی تایپ نمیکنه! مشکل چیست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DepShah ارسال شده در May 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2019 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در May 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2019 در در ۱۳۹۸/۲/۱۲ در 16:49، DepShah گفته است: منم این مشکل رو دارم و هر چی هم حذف و نصب کردم اوکی نشد! @Ali راه حل چیه؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeedkhodaie ارسال شده در May 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2019 باسلام من لانچر را ریختم اما الانgti یا همون سم÷ برایم باز نمیشه هر کاری هم میکنم مشکل سر جاشه اگه میشه کارکنان یکی با استفاده از anydesk بیاد مشکل من رو ÷یدا کنه و حل کنه با امید اینکه هر چه زود تر به مشکلم رسیدگی شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir83 ارسال شده در May 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2019 با یلام من مشکل زیر رو دارم @Ali اگه میشه راهنمایی کنین : هر کاری میکنم حل نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasHam ارسال شده در May 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2019 سلام من وقتی با لانچر play رو میزنم کرش میده @Ali لطفا اگه میشه راهنمایی کنید... متن کرش : chRZCkaWll4XIEsJXxuLWJFfHUMRw7 مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amil ارسال شده در May 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2019 سلام من از لانچر استفاده میکردم بدون مشکلی اما از امروز نمیتونم واردش بشم میزنم روش هیچ عکس العملی نشون نمیده پاک کردم لانچر رو دوباره نصب کردم باز هم همینجوریه فیلم هم گرفتم اگر نیاز بود http://s9.picofile.com/file/8360671476/bandicam_2019_05_16_23_14_21_413.mp4.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeedkhodaie ارسال شده در May 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2019 دقیقا منم همین مشکل رو دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRoOoO ارسال شده در May 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2019 سلام من بعد از باز کردن لانچر این ارور میاد و بار ها بستم و بازش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRoOoO ارسال شده در May 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2019 سلام من وقتی لانچر را باز میکنم کرش میشه اینم فایل AGLog: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wissty ارسال شده در June 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2019 عالی بسیار خوب . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hamid80 ارسال شده در June 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2019 در در ۱۳۹۸/۲/۹ در 00:50، hamid80 گفته است: سلام من میرم تو بازی بعد از چند دقیقه وسط بازی یهو کرش میخورم من همه چیزو کنترل کردم و درسته ولی مشکل از جای دیگست اینم فایلی که نیاز دارین : http://s8.picofile.com/file/8358861318/AGLog.txt.html لطفا راهنمای کنید ممنون کسی بلده اگه کسی راه حلشو میدونه راهنمایی کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalmBoy ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 باسلام و ارز خسته نباشید. وقتی میخام وارد شم میگه restart pc و من این کار رو بعد از چند بار انجام میدم و نمیشه حفذ و نصبهم کردم. قبالا میومد اما الان مشکل پیدا کرده. 1 αℓσиє ιѕ вєттєя тнαи αиутнιиg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElioT ارسال شده در June 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2019 سلام خدمت اقای @Ali بنده چندین بار در اینجا پست گذاشتم که لانچر من منو بیخودی کرش میده و وقتی میندازه بیرون هیچ اروری نمیده. چند بار هم AGLog رو دادم و هیچ جوابی نگرفتم. خواهشمندم که این بار رو جواب گو باشید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در June 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2019 با سلام بعضی وقت ها مشکلی دارم با لانچر مثل تعویض اسم زمانی که من اسمم رو اینجور وارد میکنم (KIMIA) زمانی که وارد بازی میشه همون قسمت اول هنگ میکنه بعد زمانی که (KiMiA) به این حالت وارد میکنم مشکل حل میشه و بلعکس برای چی هست؟ 1 نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElioT ارسال شده در June 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2019 در 20 ساعت قبل، Mawhan گفته است: سلام خدمت اقای @Ali بنده چندین بار در اینجا پست گذاشتم که لانچر من منو بیخودی کرش میده و وقتی میندازه بیرون هیچ اروری نمیده. چند بار هم AGLog رو دادم و هیچ جوابی نگرفتم. خواهشمندم که این بار رو جواب گو باشید! باز هم سلام! آقای @Ali Crash ss: AGLog: http://s3.picofile.com/file/8363524584/AGLog.txt.html 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenPai ارسال شده در June 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2019 سلام وقتی لانچر رو اجرا میکنم crash میشه از بازی بیرون نمیاد ولی صفحه سفید میشه رزولوشن هم خراب میشه. تمام مراحل رو که گفته بودی رفتم ولی بازم همینجوری crash شد. حتما باید نسخه GTA که داخل این سایت هست رو نصب کنم تا بیاد؟ I scared to Live, but scared to Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenPai ارسال شده در June 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2019 در در ۱۳۹۸/۳/۲۴ در 12:06، Mawhan گفته است: باز هم سلام! آقای @Ali Crash ss: AGLog: http://s3.picofile.com/file/8363524584/AGLog.txt.html @Ali سلام داداش دقیقا واس منم همینطوری ارور میده درست هم نمیشد هرکاری میکردم. I scared to Live, but scared to Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hamid80 ارسال شده در June 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2019 (ویرایش شده) با سلام خدمت مدیران محترم بنده یک مشکل توی لانچر پیدا کردم که به شرح زیر است : یک موسیقی رو در سایت پیکو فایل اپلود کردم و یک لینک بهم داد بعد اودم داخل بازی تا اون لینک رو بزارم و موسیقیم رو گوش کنم که بعد از تایپ کردن لینک و تایید کردن اون من کرش شدم و از بازی خارج شدم. اول فکر کردم مشکلی نیست اما وقتی دوباره امتحان کردم این مشکل دوباره رخ داد اینم مدرک : @Ali لطفا برسی کنید ممنون از توجه تون اینم فایل لانچر : http://s3.picofile.com/file/8363704476/AGLog.txt.html ویرایش شده June 16, 2019 توسط hamid80 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
wortexxx ارسال شده در June 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2019 سلام من هرچي بقيه نظرها رو خوندم متوجه نشدم چه جوري اين ارور را رفع كنم اصلا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2019 در 6 ساعت قبل، wortexxx گفته است: سلام من هرچي بقيه نظرها رو خوندم متوجه نشدم چه جوري اين ارور را رفع كنم اصلا نرم افزار های مورد نیازو نصب کن GTA SAMP AGSA رو کامل حذف و دوباره نصب کن 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده