Sweet ارسال شده در December 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: میخوام بدونم من به چه دلیلی این Faction Warn رو دریافت کردم! • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در December 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2018 لیدر Snax @FanToM بمدت 24 ساعت فرصت پاسخگویی به شکایت را دارند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در December 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2018 طبق مدارک ارسالی لیدر شما 14 عدد Contract زدید در حالی که میبایست حداقل 15 Contract را به قتل برسانید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در December 3, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2018 @BiHan میتینگ ما در تاریخ 2018/11/30 و در ساعت 15:00 بوده! ایشون چه طور یک ساعت جلوتر از میتینگ به من FW دادند؟! بعد هم من به دلیل قطعی اینترنت کلا درخواست مرخصی گذاشته بودم اما باز هم به سختی از تویه گیم نت برای میتینگ اومدم این یک دلیل دیگه داشته! یک ساعت جلو تر از میتینگ به من FW دادند! (میتینگ ساعت ۳ بوده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در December 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2018 میتینگ این اقلیت در تاریخ 2018/11/29 بوده است و Faction Warn شما در تاریخ 2018/11/30 داده شده است. شکایت شما رد شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در December 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2018 با سلام. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده