RedDragon ارسال شده در شنبه در 14:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:49 (ویرایش شده) از اونجا که خیلی از افراد NG در پاترول ها اشتباه میکنن و این اشتباه منجر به FW میشه پیشنهاد من اینه که CMD /CheckSameBankPatrol با مخفف /CSBP اضافه بشه. حالا کارایی این دستور چیه؟ این دستور 3 بانک آخری که شما پاترول دادید رو به شما نشون بده و ارور اینکه وقتی شما Same پاترول میزنید به شما اجازه نمیده برداشته بشه کلا زیرا افراد پس از Reconnect دادن یا به هر دلیلی از سرور خارج شدن میتونن مجدد اون بانک رو پاترول بدن. نحوه کارایی CMD وقتی از اون استفاده میکنیم: You have patroled Los Santos bank at 2025-03-04 17:23:00. You have patroled Las Ventoras bank at 2025-03-04 17:30:00. You have patroled San Fiero bank at 2025-03-04 17:46:00 نظر دادن و واکنش فراموش نشه. @SaLiOne @AbneR @HemosO @HaftKhat @iAdwin @EzraeeI @iMaShruB و بقیه دوستان. ویرایش شده شنبه در 14:52 توسط RedDragon 1 نقل قول National Guard :My account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در شنبه در 15:04 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:04 درود بنده با پیشنهاد شما موافق هستم + ولی خوب یک چیزی اگر مثلن Bank LS پاترول کنیم و یادمون بره UCP میشه چک کرد این خودم هم زمانی که NG بودم اینجام میدادم ولی خوب! موافق هستم که یک همچنین CMD هم درست بشه بهتر میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMaShruB ارسال شده در شنبه در 15:07 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:07 موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliRezaART ارسال شده در شنبه در 15:10 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:10 درود عزیز موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaftKhat ارسال شده در شنبه در 15:28 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:28 38 دقیقه قبل، RedDragon گفته است: از اونجا که خیلی از افراد NG در پاترول ها اشتباه میکنن و این اشتباه منجر به FW میشه پیشنهاد من اینه که CMD /CheckSameBankPatrol با مخفف /CSBP اضافه بشه. حالا کارایی این دستور چیه؟ این دستور 3 بانک آخری که شما پاترول دادید رو به شما نشون بده و ارور اینکه وقتی شما Same پاترول میزنید به شما اجازه نمیده برداشته بشه کلا زیرا افراد پس از Reconnect دادن یا به هر دلیلی از سرور خارج شدن میتونن مجدد اون بانک رو پاترول بدن. نحوه کارایی CMD وقتی از اون استفاده میکنیم: You have patroled Los Santos bank at 2025-03-04 17:23:00. You have patroled Las Ventoras bank at 2025-03-04 17:30:00. You have patroled San Fiero bank at 2025-03-04 17:46:00 نظر دادن و واکنش فراموش نشه. @SaLiOne @AbneR @HemosO @HaftKhat @iAdwin @EzraeeI @iMaShruB و بقیه دوستان. کارت درسته عمو (+) نقل قول :My Account :Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در شنبه در 17:24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:24 (ویرایش شده) 12 ساعت قبل، EzraeeI گفته است: درود بنده با پیشنهاد شما موافق هستم + ولی خوب یک چیزی اگر مثلن Bank LS پاترول کنیم و یادمون بره UCP میشه چک کرد این خودم هم زمانی که NG بودم اینجام میدادم ولی خوب! موافق هستم که یک همچنین CMD هم درست بشه بهتر میشه. دلیل اصلی این پیشنهادم همینه همه که یه گوشی ندارن کنارشون Same رو چک کنن و اگر Alt + Tab هم کنیم طول میکشه و در دفعات بالا دچار باگ شدن میشه. ویرایش شده شنبه در 17:25 توسط RedDragon نقل قول National Guard :My account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در شنبه در 17:30 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:30 درود (+) نقل قول 𝔏𝔢𝔊𝔢𝔫𝔇'𝔰 𝔑𝔢𝔙𝔢ℜ𝔇𝔦𝔢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در شنبه در 22:19 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:19 عمو حمید همیشه کارش درسته (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در دیروز در 01:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 01:58 8 ساعت قبل، RedDragon گفته است: دلیل اصلی این پیشنهادم همینه همه که یه گوشی ندارن کنارشون Same رو چک کنن و اگر Alt + Tab هم کنیم طول میکشه و در دفعات بالا دچار باگ شدن میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAHATYLER ارسال شده در دیروز در 01:59 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 01:59 11 ساعت قبل، RedDragon گفته است: از اونجا که خیلی از افراد NG در پاترول ها اشتباه میکنن و این اشتباه منجر به FW میشه پیشنهاد من اینه که CMD /CheckSameBankPatrol با مخفف /CSBP اضافه بشه. حالا کارایی این دستور چیه؟ این دستور 3 بانک آخری که شما پاترول دادید رو به شما نشون بده و ارور اینکه وقتی شما Same پاترول میزنید به شما اجازه نمیده برداشته بشه کلا زیرا افراد پس از Reconnect دادن یا به هر دلیلی از سرور خارج شدن میتونن مجدد اون بانک رو پاترول بدن. نحوه کارایی CMD وقتی از اون استفاده میکنیم: You have patroled Los Santos bank at 2025-03-04 17:23:00. You have patroled Las Ventoras bank at 2025-03-04 17:30:00. You have patroled San Fiero bank at 2025-03-04 17:46:00 نظر دادن و واکنش فراموش نشه. @SaLiOne @AbneR @HemosO @HaftKhat @iAdwin @EzraeeI @iMaShruB و بقیه دوستان. با سلام و درود. بنده با این پیشنهاد شما مخالفم (-) دلیل: یک اینکه میتونیم از یو سی پی چک کنیم و اگر این سی ام دی اضافه بشه پس قانون دوتا بانک پشت سرهم پاترول دادن بیهوده میشه. 1 نقل قول My AccountS: I did not see a higher speedthan the change of people لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImSoroush ارسال شده در دیروز در 02:01 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 02:01 نظر بنده (+) هستش نقل قول I will fight until the end لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAdwin ارسال شده در دیروز در 05:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:20 3 ساعت قبل، TAHATYLER گفته است: با سلام و درود. بنده با این پیشنهاد شما مخالفم (-) دلیل: یک اینکه میتونیم از یو سی پی چک کنیم و اگر این سی ام دی اضافه بشه پس قانون دوتا بانک پشت سرهم پاترول دادن بیهوده میشه. سلام وقت بخیر فکر میکنم شما خیلی از این موضوع سود میبرید... با پیشنهاد این تاپیک موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ting ارسال شده در دیروز در 06:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:56 درود نظرم مثبت (+) نقل قول اونی که تا بهش پیام ندی بهت پیام نمیده خیلی وقته از زندگیت رفته فقط یادش رفته خداحافظی کنه My Staff Account My Staff friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightStorm ارسال شده در دیروز در 07:52 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:52 کاملا موافق هستم. عالی و مفید. نقل قول :𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Edwar ارسال شده در دیروز در 07:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:58 17 ساعت قبل، RedDragon گفته است: از اونجا که خیلی از افراد NG در پاترول ها اشتباه میکنن و این اشتباه منجر به FW میشه پیشنهاد من اینه که CMD /CheckSameBankPatrol با مخفف /CSBP اضافه بشه. حالا کارایی این دستور چیه؟ این دستور 3 بانک آخری که شما پاترول دادید رو به شما نشون بده و ارور اینکه وقتی شما Same پاترول میزنید به شما اجازه نمیده برداشته بشه کلا زیرا افراد پس از Reconnect دادن یا به هر دلیلی از سرور خارج شدن میتونن مجدد اون بانک رو پاترول بدن. نحوه کارایی CMD وقتی از اون استفاده میکنیم: You have patroled Los Santos bank at 2025-03-04 17:23:00. You have patroled Las Ventoras bank at 2025-03-04 17:30:00. You have patroled San Fiero bank at 2025-03-04 17:46:00 نظر دادن و واکنش فراموش نشه. @SaLiOne @AbneR @HemosO @HaftKhat @iAdwin @EzraeeI @iMaShruB و بقیه دوستان. درود نظره بنده + هست. نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fered ارسال شده در دیروز در 08:18 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:18 سلام این CMD مثل CUFF هست که میشه CU استفاده کرد مخفف بشه هم کار سریع تر میشه هم افراد میتونن کمی بیشتر در NG بمونن (+) نقل قول 𝐌𝐲 𝐍𝐚𝐦𝐞 𝐢𝐬 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
tahaM2 ارسال شده در دیروز در 08:22 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:22 + نقل قول کارتون بالانس خب نی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در دیروز در 09:16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:16 17 ساعت قبل، TAHATYLER گفته است: با سلام و درود. بنده با این پیشنهاد شما مخالفم (-) دلیل: یک اینکه میتونیم از یو سی پی چک کنیم و اگر این سی ام دی اضافه بشه پس قانون دوتا بانک پشت سرهم پاترول دادن بیهوده میشه. اول که شما دوست دارید افراد National Guard از فکشن اخراج بشن؟ دوم اینه که UCP هست الان چرا باز بعضی ها اشتباه میکنن؟ سوم هم اینه که اگر فردی از این دستور استفاده نکنه و بدون اینکه بدونه مثلا LS رو پاترول کرده و اشتباه پاترول کنه این مشکل دوباره به وجود میاد. 11 ساعت قبل، fered گفته است: سلام این CMD مثل CUFF هست که میشه CU استفاده کرد مخفف بشه هم کار سریع تر میشه هم افراد میتونن کمی بیشتر در NG بمونن (+) گفتنم مخفف این کد /CSBP هست. نقل قول National Guard :My account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل با سلام و درود!! بنده با نظر شما موافقم (+) نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My leader clan: Staff Team My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EleCTeD ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل (+) خیلی ها سر این داستانه بانک پاترول مجازات میشن باید فیکس بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل درود موافقم (+). نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل درود اگه امکانش باشه این مورد اضافه شه. خیلی از مشکلات بچه ها برطرف میشه. @Toofan نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤('× 𝒇*𝒄𝒌 𝒇𝒂𝒌𝒆 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 ×')¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedNinja ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل نظرم مثبت نقل قول Me: بوی گندم مال من هرچی که دارم مال تو... :) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.